homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alunita rupta.

#1 2010-10-16 15:01:08

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Alunita rupta.

Buna fetelor! Azi la servici, mi-am agatat o alunita de pe brat. S-a rupt jumate, din radacina pot sa zic, nu a ramas nimic acolo si mi-a si curs sange destul de mult... Si acum curge, tot schimb plasturii. supa De durut nu ma doare, nici macar nu ma ustura. Ce sa puna acolo pana luni cand merg la doc? Ma dau cu unguent de galbenele s-o dau putin inainte si cu rivanol? puss

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#2 2010-10-16 16:13:39

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Alunita rupta.

Chamomile a scris:

Buna fetelor! Azi la servici, mi-am agatat o alunita de pe brat. S-a rupt jumate, din radacina pot sa zic, nu a ramas nimic acolo si mi-a si curs sange destul de mult... Si acum curge, tot schimb plasturii. supa De durut nu ma doare, nici macar nu ma ustura. Ce sa puna acolo pana luni cand merg la doc? Ma dau cu unguent de galbenele s-o dau putin inainte si cu rivanol? puss

Eu as zice sa incerci sa nu te dai cu nimic, sa ai grija de ea si sa mergi cat mai repede la medic. O sa se uite cu dermatoscopul si o sa hotarasca ce e mai bine de facut.

Stai linistita si nu o mai agresa cu tot felul de solutii, asa e cel mai bine.

#3 2010-10-16 17:09:29

Chamomile
Full member

Merci, moksha smile O sa am grija de ea, si luni merg sigur la doctor!

#4 2010-10-16 17:12:26

moksha
Hero member

Chamomile a scris:

Merci, moksha smile O sa am grija de ea, si luni merg sigur la doctor!

Cu placere. Nu trebuie sa te ingrijorezi, in general nu e bine sa le rupem, dar nu inseamna ca trebuie sa te stresezi. O sa iti spuna dermatologul ce e de facut.

#5 2010-10-16 17:24:54

Chamomile
Full member

Mda, sper sa nu fac cancer de piele neutral ca la asta m-a gandit prima data... O colega de la servici, mi-a spus ca nu-i bai cu alunita ca ea si-a rupt una de tot si n-a patit nimic:|

Bun, daca merg la dermato, ii pot arata si alte alunite (care nu mi-au facut probleme dar sunt destul de mari)?  Cam cat costa consultatia? Cu trimitere de la medicul de familie ar fi gratuita? smile

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2010-10-16 17:26:35)

Publicitate

loading...

#6 2010-10-16 22:45:39

moksha
Hero member

Chamomile a scris:

Mda, sper sa nu fac cancer de piele neutral ca la asta m-a gandit prima data... O colega de la servici, mi-a spus ca nu-i bai cu alunita ca ea si-a rupt una de tot si n-a patit nimic:|

Bun, daca merg la dermato, ii pot arata si alte alunite (care nu mi-au facut probleme dar sunt destul de mari)?  Cam cat costa consultatia? Cu trimitere de la medicul de familie ar fi gratuita? smile

Nu se face cancer de piele de azi pe maine. De aia o sa se uite cu microscopul si o sa vada exact daca s-a intamplat ceva acolo sau nu si o sa ti-o scoata daca e un risc. Daca nu o sa iti recomande urmarirea. Colega ta nu are de unde sa stie daca i s-a intamplat sau nu ceva, pentru ca o sa apara in timp daca doamne fereste o sa apara ceva. Nu inseamna ca daca ai rupt-o, gata, e de rau, inseamna ca e un factor de risc in plus, nu o sa intru acum in mari detalii.

Da, poti sa ii arati cate alunite vrei. Cu trimitere de la  medicul de familie e gratis, da. Dar nu stiu daca sa se uite cu dermatoscopul e gratis, in general preturile sunt mari. Dar daca tot te duci, normal, sa se uite la toate. Eu stiu un cabinet cu o doctorita care mi-a devenit prietena, prietena de a mamei, care are preturi juste si nu nesimtite si care e foarte draguta. Nu stiu daca am voie sa postez nume sau ceva sau daca esti in bucuresti.

Daca ai chef sa nu dai nici un ban, te duci frumos la camera de garda la colentina, daca esti in bucuresti si zici aoleo uite acum s-a rupt alunita asta, ce ma fac? Si acolo e gratis, dar nu o sa se uite decat la cea rupta...Eu in locul tau as merge frumos la o consultatie, sa se uite cineva cu rabdare.

Sanatate multa si stai linistita.

#7 2010-10-17 09:08:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

moksha poti sa dai date de contact ale dnei doctor de care zici

#8 2010-10-17 12:03:22

moksha
Hero member

camysh a scris:

moksha poti sa dai date de contact ale dnei doctor de care zici

http://crisderma.ro/contact.html dr cozma floarea. cu trimitere de la medicul de familie consultatia e sigur gratis. alta optiune e camera de garda de la colentina, cu sau fara trimitere.

#9 2010-10-17 19:08:04

Chamomile
Full member

Merci inca o data moksha, sunt din Timisoara... Maine sau cel tarziu marti merg la doctor. Ironia sortii, aseara mi-am mai rupt una de pe spate. Nu pot sa cred! De cand m-am nascut n-am avut treaba cu ele si acum asa de-o data toate se rup! M-am trezit cu o pata de sange pe tricou de zici ca mi-a bagat careva un cutit in spate neutral

#10 2010-10-17 19:21:00

moksha
Hero member

Chamomile a scris:

Merci inca o data moksha, sunt din Timisoara... Maine sau cel tarziu marti merg la doctor. Ironia sortii, aseara mi-am mai rupt una de pe spate. Nu pot sa cred! De cand m-am nascut n-am avut treaba cu ele si acum asa de-o data toate se rup! M-am trezit cu o pata de sange pe tricou de zici ca mi-a bagat careva un cutit in spate neutral

legea lui murphy.
stai linistita, mergi frumos la medic si gata. e posibil sa iti mai fi rupt si altele fara sa iti fi dat seama, se intampla in mod curent, dar na, ce nu stim nu ne poate rani. deci cu calm, maine la medic si vezi ce iti zice.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.