|
Nu esti logat.
Alunita rupta.#1 2010-10-16 15:01:08
Alunita rupta.Buna fetelor! Azi la servici, mi-am agatat o alunita de pe brat. S-a rupt jumate, din radacina pot sa zic, nu a ramas nimic acolo si mi-a si curs sange destul de mult... Si acum curge, tot schimb plasturii. De durut nu ma doare, nici macar nu ma ustura. Ce sa puna acolo pana luni cand merg la doc? Ma dau cu unguent de galbenele s-o dau putin inainte si cu rivanol? "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #2 2010-10-16 16:13:39
Re: Alunita rupta.
Eu as zice sa incerci sa nu te dai cu nimic, sa ai grija de ea si sa mergi cat mai repede la medic. O sa se uite cu dermatoscopul si o sa hotarasca ce e mai bine de facut. Offline #3 2010-10-16 17:09:29
Re: Alunita rupta.Merci, moksha O sa am grija de ea, si luni merg sigur la doctor! "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #4 2010-10-16 17:12:26
Cu placere. Nu trebuie sa te ingrijorezi, in general nu e bine sa le rupem, dar nu inseamna ca trebuie sa te stresezi. O sa iti spuna dermatologul ce e de facut. Offline #5 2010-10-16 17:24:54
Re: Alunita rupta.Mda, sper sa nu fac cancer de piele ca la asta m-a gandit prima data... O colega de la servici, mi-a spus ca nu-i bai cu alunita ca ea si-a rupt una de tot si n-a patit nimic:| Ultima oara a fost editat de Chamomile (2010-10-16 17:26:35) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-16 22:45:39
Nu se face cancer de piele de azi pe maine. De aia o sa se uite cu microscopul si o sa vada exact daca s-a intamplat ceva acolo sau nu si o sa ti-o scoata daca e un risc. Daca nu o sa iti recomande urmarirea. Colega ta nu are de unde sa stie daca i s-a intamplat sau nu ceva, pentru ca o sa apara in timp daca doamne fereste o sa apara ceva. Nu inseamna ca daca ai rupt-o, gata, e de rau, inseamna ca e un factor de risc in plus, nu o sa intru acum in mari detalii. Offline #7 2010-10-17 09:08:24
Re: Alunita rupta.moksha poti sa dai date de contact ale dnei doctor de care zici Offline #8 2010-10-17 12:03:22
http://crisderma.ro/contact.html dr cozma floarea. cu trimitere de la medicul de familie consultatia e sigur gratis. alta optiune e camera de garda de la colentina, cu sau fara trimitere. Offline #9 2010-10-17 19:08:04
Re: Alunita rupta.Merci inca o data moksha, sunt din Timisoara... Maine sau cel tarziu marti merg la doctor. Ironia sortii, aseara mi-am mai rupt una de pe spate. Nu pot sa cred! De cand m-am nascut n-am avut treaba cu ele si acum asa de-o data toate se rup! M-am trezit cu o pata de sange pe tricou de zici ca mi-a bagat careva un cutit in spate "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #10 2010-10-17 19:21:00
legea lui murphy. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|