|
Nu esti logat.
Intarziere?#1 2010-10-16 15:47:29
intarziere?buna! este un moment foate stresant pt mine ..pt ca sambata in jur de ora 10, maxim 12 imi venea menstruatia..si acum deja e tarziu si nu mi-a venit. din cate stiu le-am luat corect...dar ma panichez acum pt ca nu mi s-a mai intamplat in ultima vreme sa nu imi vina pana la ora asta. strasata nu am fost,probleme prea mari nu am avut....nu stiu ce se intampla! Offline #2 2010-10-16 15:53:03
Re: intarziere?stai linistita, nu esti robot sa vina tot timpul la fel! se mai produc modificari in organism din cand in cand si atunci e posibil sa se deregleze si ciclul! daca ai luat pastilele corect o sa vina pana incepi o folie noua "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-10-16 16:03:24
Re: intarziere?da...sper sa fie ok...ma sperie asa de tare cand nu vine. stiu ca mi s-a mai intamplat o data, dar asta mai demult...in rest a fost f "punctual". Offline #4 2010-10-16 18:17:19
Re: intarziere?da...e ca tine ...ma apucase nelinistea degeaba...deh, cand nu ai ce sa faci si te plictisesti..te apuci si le exagerezi pe toate. Offline #5 2010-10-20 16:02:41
Re: intarziere?eu am patit azi o chestie foarte ciudata... in sensul ca pe la 5 dimineata am avut niste dureri f mari sub burta, m-au tinut cam o ora. cat m-am ridicat din pat am simtit ca si cum mi-ar fi venit ciclul (e a 29-a zi, eu luna trecut am intrerupt ac), insa a fost un lichid aproape incolor, putin maroniu. si la scoala am patit din nou lucrul asta. oare ce se intampla? ar trebui sa imi vina ciclul zilele astea ... Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-20 16:22:32
Re: intarziere?e posibil sa fie inceputul menstruatiei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|