|
Nu esti logat.
Urgent...novynette#1 2010-10-16 22:03:16
urgent...novynetteAm observat ca pe blisterul de novynette apar scrise zilele saptamanii. Din cate imi aduc eu aminte nu am citit nimic pe prospect de asa ceva. Are vreo legatura cu zilele in care trebuie luate? Offline #2 2010-10-17 02:28:05
Re: urgent...novynettePai da, daca incepi folia intr-o luni sa zicem, iei si tu pastila din dreptul zilei de luni de pe folie. Ideea e sa te ajute sa vezi daca ai luat sau nu pastila in ziua aia #3 2010-10-17 14:32:03
Re: urgent...novynettePai...zilele acelea de pe blister sunt trecute o singura data, undeva sa zicem pe la prima jumatate a blisterului, nu au fiecare corespondend cate o pastila si pe langa asta este scris si-un Start de unde incepi. Offline #4 2010-10-17 14:37:31
Re: urgent...novynettezilele sunt scrise pentru a te ajuta (sa nu te incurci cand le iei). dar tu poti sa incepi folia cu ce pastila vrei, toate avang aceeasi concentratie. Iubesc si sunt iubita Offline #5 2010-10-17 16:41:38
Re: urgent...novynetteAsa fac si eu dar vroiam sa vad care-i faza cu zilele sapt. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|