homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere urat mirositoare

#1 2010-10-17 15:59:44

LoliPop
Full member
Inregistrat: 2006-11-25

Scurgere urat mirositoare

Buna ziua,

Am si eu o problema si as vrea sa cer o parere. Acum vreo luna jumate dupa menstruatie am incercat sa am un contact sexual, dupa care am avut dureri mari, ma intepa ceva si pentru ca nu eram la mine in oras si era duminica, am fost la farmacie si mi-a dat No spa forte. Am luat 2 si mi-a trecut.
Cand am ajuns acasa, in sapt respectiva mi-am facut programare la doctorul meu, m-a consultat si mi-a luat lame. Mi-a zis ca la prima vedere pare o anexita ( o data pe an tot fac).....si mi-a dat flamexin plus 6 ovule cervugid (pentru o scurgere cam urat mirositoare). Dupa o sapt am fost sa iau rezultatele si a zis ca nu am absolut nimic, el face inclusiv papa nicolau, si mi-a zis sa mai continui cu cervugid inca 6 ovule.
Am terminat tratamentul, a fost ok, imi trecuse si acum mi-a aparut iar scurgerea aceea f urat mirositoare ce ma deranjeaza enorm. Abia azi mi-a trecut menstruatia si de-asta inca nu am fost la doctor. Scurgerea e putin galbuie, maronie, nu e prea inchisa la culoare, nu e abundenta, dar mirosul ma dispera.

Aveti idee ce ar putea fi? Mi-e ca iar ma duc la doctor si imi face analizele si imi zice ca nu am nimic.....  spranceana

Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow wink

#2 2010-10-17 16:21:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Scurgere urat mirositoare

mergi la alt medic si fa examen de secretie+ culturi

#3 2010-10-17 16:39:22

LoliPop
Full member

Pai asta cred ca mi-a facut si medicul meu, de fapt nu le face el, se fac la un laborator cu care colaboreaza. Si nu mi-a iesit nimic. De la anexita e posibil sa fi avut durerea respectiva si scurgerea asta ?

#4 2010-10-17 17:01:36

gargarita
Moderator

eu zic ca ceva trebuia sa iasa la analize. ideea era sa schimbi laboratorul

#5 2010-10-22 16:52:20

LoliPop
Full member

Am facut alte analize, cum mi-ati sugerat, secretie si culturi. Si astea sunt rezultatele:

Frecvente epitelii, frecvente
leucocite polimorfonucleare,
absent bacili Gram-pozitiv gen
Lactobacillus, numerosi
cocobacili. Candida, Neisseria -
absente.
6 PS-L-11
Cultura secretii vaginale Nu s - au izolat germeni patogeni

Doctorul meu este in concediu. Daca stie cineva sa le citeasca, as aprecia un raspuns. smile

Publicitate

loading...

#6 2010-10-22 17:32:04

gargarita
Moderator

am lasat link doctoressei

#7 2010-10-22 22:23:01

LoliPop
Full member

multumesc smile

#8 2010-10-24 18:59:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

LoliPop a scris:

Am facut alte analize, cum mi-ati sugerat, secretie si culturi. Si astea sunt rezultatele:

Frecvente epitelii, frecvente
leucocite polimorfonucleare,
absent bacili Gram-pozitiv gen
Lactobacillus, numerosi
cocobacili. Candida, Neisseria -
absente.
6 PS-L-11
Cultura secretii vaginale Nu s - au izolat germeni patogeni

Doctorul meu este in concediu. Daca stie cineva sa le citeasca, as aprecia un raspuns. smile

absenta lactobacililor si prezenta cocobacililor(cu specificarea la culturi ca nu se izoleaza germeni patogeni) ne duce cu gindil la un dezechilibru de flora vaginala cu exacerbarea genului gardnerella cel mai probabil si disparitia bacililor Doderline ceea ce e destul de rau....
e nevoie de tratament, evident si de rabdare intrucit e posibil sa dureze nitel pina refaci echilibrul florei vaginale

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2010-10-24 21:43:21

LoliPop
Full member

Of, asta e o veste proasta. De cand am luat rezultatele am folosit 3 ovule de cervugid... o sa merg la doctor in curand. Multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.