|
Nu esti logat.
Scurgere urat mirositoare#1 2010-10-17 15:59:44
Scurgere urat mirositoareBuna ziua, Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #3 2010-10-17 16:39:22
Re: Scurgere urat mirositoarePai asta cred ca mi-a facut si medicul meu, de fapt nu le face el, se fac la un laborator cu care colaboreaza. Si nu mi-a iesit nimic. De la anexita e posibil sa fi avut durerea respectiva si scurgerea asta ? Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #4 2010-10-17 17:01:36
Re: Scurgere urat mirositoareeu zic ca ceva trebuia sa iasa la analize. ideea era sa schimbi laboratorul Offline #5 2010-10-22 16:52:20
Re: Scurgere urat mirositoareAm facut alte analize, cum mi-ati sugerat, secretie si culturi. Si astea sunt rezultatele: Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline Publicitateloading...
#7 2010-10-22 22:23:01
Re: Scurgere urat mirositoaremultumesc Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #8 2010-10-24 18:59:30
Re: Scurgere urat mirositoare
absenta lactobacililor si prezenta cocobacililor(cu specificarea la culturi ca nu se izoleaza germeni patogeni) ne duce cu gindil la un dezechilibru de flora vaginala cu exacerbarea genului gardnerella cel mai probabil si disparitia bacililor Doderline ceea ce e destul de rau.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2010-10-24 21:43:21
Re: Scurgere urat mirositoareOf, asta e o veste proasta. De cand am luat rezultatele am folosit 3 ovule de cervugid... o sa merg la doctor in curand. Multumesc. Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|