|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare..#1 2010-10-17 23:52:36
am si eu o intrebare..iau anticonceptionale Novynette de un an,si luna aceasta am uitat sa iau pastila a8a,iar pe restu le-am luat normal ...mi-am dat seama dupa 4 zile ca intr-o zi am sarit o pastila..si nu m-am protejat...exista riscul sa fiu insarcinata? Offline #2 2010-10-18 00:18:35
Re: am si eu o intrebare..Chiar daca ai ramas insarcinata si continui sa iei AC...acestea "dau"afara totul.Doar ca o sa ai mici neplaceri...sangerari,poate dureri de ovare,etc.Iti spun din sursa sigura. Offline #3 2010-10-18 00:32:17
Re: am si eu o intrebare..a8a pastila uitata a fost pe data de 27 septembrie.. le-am luat pe restu ..pana pe 10 octombrie..si a urmat o sapt fara pastile in catre mi-a venit menstruatia normal...mai pot fi insarcinata?maine ar trebuii sa incep Ac ,dar m-am gandit sa fac pauza luna asta...multumesc! Offline #4 2010-10-18 00:54:30
Re: am si eu o intrebare..dar contactul sexual cand l-ai avut?in seara cand ai uitat sa iei pastila? Offline #5 2010-10-18 00:58:34
Re: am si eu o intrebare..am avut in ziua in care am uitat sa iau pastila...seara eu nu mi-am dat seama ,am crezut ca am luat-o si nu am stat cu nici o grije....marti am luat pastila normal..miercuri am facut neprotejat...si am luat pastilele in continuare Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-18 01:04:40
Re: am si eu o intrebare..Da exista posibilitati sa ramai insarcinata in astfel de situatii,dar tu luand in continuare AC timp de 2 sapt dupa contactul sexual....nu se poate "prinde nik" pt ca AC "elimina"afara ce e in plus acolo.Eu zic totusi sa mai iei si luna asta AC,ce e sigur e sigur.....dar dak nu ai avut pana acum nici o scurgere in plus adik pe langa menstra....inseamna ca nu s-a prins nik.Dar de ce sa nu previi cand poti.... Offline #7 2010-10-18 01:09:46
Re: am si eu o intrebare..ma gandeam maine sa fac un test de sarcina...de cand iau ac nu am facut niciodata pauza..si am auzit.. ca trebuie sa faci pauza o data la 6 luni...multumesc pt raspunsuri! Offline #8 2010-10-18 01:28:16
Re: am si eu o intrebare..Cu mare placere draga mea.Eu zic ca dai banii degeaba pe test.Pt ca dak era sa ramai nu iti mai venea menstra nici in astea 7 zile de pauza,sau iti venea dar nu asa ca de obicei,era diferita ca altadata,era mai putina,poate chiar alta culoare..s.a.m.d. Offline #9 2010-10-18 08:47:43
Re: am si eu o intrebare..nu este nevoie sa faci nici o pauza, tot ce ai face prin pauza este sa iti dai corpul peste cap. ia-le in continuare fara probleme, chiar nu este necesar sa le opresti. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-18 08:48:51) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-10-18 08:58:04
Re: am si eu o intrebare..daca ti-a venit menstratia normal in perioada de pauza nu esti insarcinata! dar oricum pe viitor sa te protejezi 7 zile cand mai uiti o pastila, pt ca poti ramane insarcinata si pastilele luate ulterior nu "dau afara" nimic , in cel mai rau caz medicul iti recomanda sa nu pastrezi o sarcina peste care ai luat pastile pt ca pot aparea diverse probleme la fat, dar sarcina nu este eliminata de anticonceptionale! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #11 2010-10-18 08:59:06
Re: am si eu o intrebare..Cris, nu trebuie facuta pauza doar daca ai probleme majore de sanatate, care sa necesite o "purificare" a organismului, asa ca daca te simti bine cu pastilele si nu ti-au provocat neplaceri, continua cu ele normal. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2010-10-18 09:15:50
Re: am si eu o intrebare..vorbesti cu deeyutza, banuiesc...ca eu am scris cam acelasi lucru cu ce ai scris si tu! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #13 2010-10-18 11:15:36
Re: am si eu o intrebare..
da, cu ea noi 2 am scris cam in acelasi timp si nu am vazut Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-10-18 11:16:27) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2010-10-18 16:16:42
Re: am si eu o intrebare..Fetele eu am zis k dak era sa fi ramas cris insarcinata shi continua sa ia AC "dadea tot afara" pt k asa a patit si fina mea.A luat AC shi a intarziat cu o pastila si a ramas insarcinata din acea cauza.Iar apoi ea nestiind nik a continuat sa ia pastilele care dupa cateva zile i-au provocat o hemoragie cu ceva cheaguri(zice-a ea) iar urmatoarea zi s-a dus la ginecolog shi d-na doctor i-a zis k pierduse o sarcina.I-a explicat ca ea defapt a ramas insarcinata atunci cand a intarziat cu pastila si continuand sa ia in continuare i-a provocat acea hemoragie prin care a pierdut sarcina.De aia ziceam eu k zic din sursa sigura. Offline #15 2010-10-18 16:20:52
Re: am si eu o intrebare..a fost o coinicidenta avortul ala menstrual in conditiile in care lua pastile Offline #16 2010-10-18 17:22:32
Re: am si eu o intrebare..si eu cred ca a fost coincidenta pierderea sarcinii, fara nici o legatura cu continuarea administrarii AC. asta daca intr-adevar fata respectiva a fost insarcinata, ca nu avem date clare gen teste pozitive de sarcina sau beta HCG deci nu stim pe baza a ce s-a tras concluzia ca a fost insarcinata. dupa hemoragie, la o sarcina asa mica, de obicei testele de sarcina sunt deja negative, deci e greu de diagnosticat retroactiv. Offline #17 2010-10-19 17:17:42
Re: am si eu o intrebare..
mai sunt si doctori batuti in cap, mai ales in Baia Mare daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|