|
Nu esti logat.
Marvelon 21#1 2010-10-18 12:18:10
marvelon 21Buna ziua.Eu iau marvelon de cativa ani dar pana acum am luat marvelon 28 si nu ma incurcam cand trebuia sa le incep iar deoarce pe folie erau alea 7 maro care era saptamana de pauza de fapt.Astea 21 care sunt mai nou aparute sau poate acum le-am descoperit eu nu mai au cele 7 pastilute maro.De exemplu eu termin folia de 21 sambata si ar trebui sa fac pauza 7 zile adica sa incep o noua folie sambata viitoare.Dar eu stiam ca pastilele se ince in prima zi de menstruatie adica de sangerare.Daca eu le incep sambata din nou adica peste 7 zile si sangerez marti?daca eu tremin folia asta sambata asta...la 4 zile sangerez...adica marti si nu se fac 7 zile de pauza.Intrebarea mea este cand incep urmatorea folie?In prima zi de sangerare..care o sa fie marti sau astept 7 zile de pauza adica sambta? Offline #2 2010-10-18 12:19:26
Re: marvelon 21incepi folia noua in a 8a zi, dupa 7 zile de pauza, indiferent de cand vine menstra Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|