homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme sau nu?!

#1 2010-10-18 16:07:28

p0xxi
New member
Inregistrat: 2009-12-14

Probleme sau nu?!

Sambata seara(p la 10..11) am avut contact sexual si azi dimineata(luni) la ora 10 am luat o pastila de Cipro Quin (ciprofloxacina 500mg ) pentru o infectie urinara( dde aseara am ustura la urinat si azi la doctor mi-a dat asta, 5zile) .
    Sunt in a treia saptamana a foliei(yasmin)...d,,pastila de ac o iau la 12amiaza mereu .. Vineri termin folia. E vreo problema oare ca am luat azi ciprofloxacina?(dpdvd al contactului de sambata)   Stiu k datorita faptului k iau antibioticele trebuie sa ma protejez suplimentar 7zile dupa ultima pastila d antibiotic si cat le iau la fel,, dar ma bantuie gandul k nu am facut bine k am luat ciprofloxacina la distanta asa scurta de actul sexual,,k a scazut efectul ac si o sa apara un  bebic   ..si sunt ceva de genu  supa        dumbom    . Dar ma ustura atat de tare si nu am gandit deloc si din punctul asta de vedere ,si am uitat sa spun la doctor. Oricum mereu la infectie urinara aceleasi pastile mi le-a dat,,,, dar am uitat sa o intreb de ac
      Deci sunt in pericol sau nu? :-SS 
      A! si mai am si o tuse asa de sezon si tot doctorita aia mi-a dat un ceai antibronshitic din mai multe plane si contine sunatoare:|

Astept raspunsuri ms:D

#2 2010-10-18 16:09:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Probleme sau nu?!

esti ok, de acum incolo protectie suplimentara cum ai zis, iar contactul dinainte nu pune probleme
cauta alt ceai, fara sunatoare, altfel risti sa interactioneze

#3 2010-10-18 16:13:39

p0xxi
New member

stiu k interactioneaza sunatoarea,,dar am zis k tot iau antibioticele 5zile macar( k a zis k dak sunt bine pot sa iau numai 5 in loc de 10) .. ma gandeam sa il beau totusi,,,k are vreo 8plante si s pun 2lingurite la 200ml apa. oricum no sex for me o perioada k sunt cu infectia urinara si 2saptamani nu se pune problema de sex:)))  eu le iau normal ac-urile, deci am 4din folia asta+7zile pauza+7din folia noua=> abia atunci sunt safe for sex. si ceaiu il beau acuma pana se termina pauza:-?? oricum l-am luat deja:|

mi-e sa nu cada rau peste sambata:))

Ultima oara a fost editat de p0xxi (2010-10-18 16:14:12)

#4 2010-10-18 16:14:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, e ok asa

#5 2010-10-18 16:15:00

p0xxi
New member

multumesc:) ma speriasem:-SS cand ma imbolnavesc iau repede ce da doctorul,,noroc k isi aduce aminte prietenul sa imi dea peste cap si sa imi aduca aminte de ac:|

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.