|
Nu esti logat.
Acnee...-2#20 2006-11-26 22:34:06
Re: acnee...sa vedem daca ne spune.... Offline #21 2006-11-26 22:35:39
Re: acnee...probabil e ocupata... Ultima oara a fost editat de corynuca (2006-11-26 22:35:56) Offline #22 2006-11-26 22:36:50
Re: acnee...ne va spune ea altadata. eu inca mai astept ... Offline #23 2006-11-27 10:37:55
Re: acnee...fetelor, va rog sa nu mai dati nume de anticonceptionale si sa spuneti "asta e buna ca face nu-stiu-ce". avem si vizitatori pe orum, persoane care nu au id, dar care citesc. si se gandesc sa incerce anticoncepionale de care povestiti voi ca sa scape de probleme. si asta nu e bine. e ok sa recomandam o crema. dar nu anticonceptionale. iar faptul ca voi spuneti "am scapat de acnee cu "yasmin" le va face sa ia yasmin. (ca fapt divers, eu nu am scapat definitiv de acnee cu laurina...) Nobody home Offline #24 2006-11-27 10:55:22
Re: acnee...Pudra e de la amway costa 780 d mii.Ca acum mi-am facut comanda de ea.Acum puteti incerca si altele putin mai ieftine.Depinde de ten si cate imperfectiuni sunt,eu nu pot sa zic ca am ff multe.Pudra se numeste Flawless Portelain se gaseste in 3 nuante.Eu acum am luat-o pe cea mai deschisa pt ca iarna am tenul ff alb iar in restul antotimputilor folosesc cea de-a 2a nuanta mai inchisa cred ca se numeste Flawless Butterfly inainte se numea Mediu(era mai simplu).Oricum puteti intreba un reprezentant Amway Offline Publicitateloading...
#25 2006-11-27 11:03:30
Re: acnee...multumim pt informatii... Offline #26 2006-11-27 17:57:34
Re: acnee...multumim. si referitor la anticonceptionale... ai dreptate, Nashira. nu am recomandat sa ia ceva anume, doar am specificat sa mearga la medic si sa ceara pt. acnee, dar nu sa ia dupa ureche pt. ca nici eu nu am luat dupa ureche. eu ma incred mai bine intr-un medic decat in ceea ce stiu eu despre anticonceptionale pt. acnee. asa ca cine vrea sa scape de acnee sa mearga la medic. Offline #27 2006-11-27 21:06:44
Re: acnee...nashira,eu ma adresam fetelor care postasera inaintea mea..eu am spus ce a functionat la mine si am auzit si din alte surse ca e cel mai bun contraceptiv dar nu prea se recomanda ca e scump(desi mie nu mi se pare).Sper ca nu exista persoane care iau anticonceptionale "dupa ureche".Referitor la acnee,produsele de la avene pe baza de apa termala sunt foarte bune. Offline #28 2006-11-27 21:09:53
Re: acnee...of... din pacate exista multe fete care iau pastilute la recomandarea farmacistei sau a prietenelor. si daca astfel de fete intra si vad ca un anticoncepionale a ajutat o fata, se duc si-l cumpara. Nobody home Offline #29 2006-11-27 21:12:26
Re: acnee...nu e nicio problema,nashira,nu m-am gandit la lucrul asta cand am scris.o sa am mai multa grija de acum incolo. Offline #30 2006-11-27 21:22:27
Re: acnee...Nobody home Offline #31 2006-11-28 18:16:00
Re: acnee...nici o problema nu o sa se mai repete. Offline #32 2006-11-28 19:00:31
Re: acnee...mie mi se intampla dak o periodata mai lunga nu am relatii sexuale imi apara cosuri, la mine asta e o solutie pt cosuri(problema e ca iubi meu e plecat din tara si vine acasa dor de 3-4 ori pe an si trebuie sa folosesc si alte solutii),nu am mari probleme cu cosurile doar uneori si putine multumesc lui Dumnezeu [-o< expect the worst , hope for the best! Offline #33 2006-11-28 21:13:49
Re: acnee...mai mult ca sigur ma apuc si eu de luat anti bb,sper doar sa nu ma ingras ,asa patesc si eu dida un cos doua inainte de menstruatie expect the worst , hope for the best! Offline #34 2006-11-28 23:43:27
Re: acnee...oana_ daca vei merge la doctor si vei cere anticonceptionale pt. acnee o sa stie ei ce sa-ti recomande ca sa nici nu te ingrasi. ok? sa nu le iei de capul tau. Offline #35 2006-12-01 16:38:33
Re: acnee...fetelor aceeas problema acnee a fost si la mine si am scapat cu zineryt si cu smooderm plus ca luam antibebe diane 35 si inca ceva nu folositi in perioada de tratament fondul de ten este foarte nociv atunci si dupa cum stiti acopera porii indiferent daca este ptr ten sensibil singurul lucru pe care puteti sa il folositi este pudra pulbere ci nu compacta sau spuma sau mai stiu eu ce. Pudra pulbere este cea mai buna in astfel de situatii ptr ca usuca cosurile si nu imbacseste fata .Daca o sa urmati acest tratament fata vi se va exfolia si este foarte posibil sa se usuce de aceea dupa ce va spalati pe fata si indepartati solutia zineryt si crema smooderm dativa cu o crema hidratanta dar nu prea grasa. Iar cele doua medicamente le folositi unul intro seara si celalalt in seara urmatoare doar o data pe zi. Inca o data evitati fondul de ten pe mine ma incurajat prietenul me sa nu mai imi dau cu el si sa imi las fata curata chiar daca aveam gramada de cosuri atentie acneea nu este un defect ci se poate vindeca ganditiva la voi in permanenta cand iesiti pe strada sau oriunde ca nu aveti acnee incercati sa uitati de ea si ca se va vindeca iar daca cineva va intreaba ce aveti acolo sau vai ce cosuri urate nu ii bagati in seama chiar sau spunetile ca daca se mai mira mult poate vor avea si ei . capul sus si bafta Offline #36 2006-12-10 23:16:23
Re: acnee...vreau si eu sa stiu cum pot scapa de semnele de la acnee daca nu putem sa facem viata mai lunga, hai sa o facem lata Offline #37 2006-12-10 23:53:13
Re: acnee...am si eu cateva semne dar minore. nu stiu daca exista ceva foarte bun pt disparitia lor in afara de operatie estetica... zic si eu.. eu am incercat cu tratamente pt. fata la cosmetica. o data pe luna imi faceam cate un tratament si prin masajul respectiv .."facial" si mi s-au diminuat si mai mult semnele de pe fata. cosmeticienele iti vor recomanda mai multe cand o sa vada despre ce esta vorba in legatura cu tenul tau. este bine sa folosesti si creme foarte bune pt. tratament. daca stie cineva mai bine cum trec semnele si eu as dori sa aflu mai multe. Offline #38 2006-12-11 10:35:53
Re: acnee...hm..fetelor .eu cred ca depinde ce semn ..dk sunt semne lasate de acnee vulgare ..cam greu trec ..dar dk sunt semne de la cosuri mai mititele..alea vor trece cu timpul..asa mi-a rasp si mie un dermatolog(prof univers)."alea dragutza mea cu timpul"..si intradevar mi-ai mai trecut ...eu folosesc zineryt la orice cosuletz...si candf nu am ma mai dau ..este f bun...se da si gratuit pe reteta ...pupici .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|