homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de compatibilitate anticonceptionale

#1 2010-10-19 10:22:13

raluraluca
Membru
Inregistrat: 2010-09-25

test de compatibilitate anticonceptionale

Buna tuturor!
Am o nelamurire cu privire la ce anticonceptionale sa folosesc. Am auzit ca ar exista un fel de test care sa determine compatibilitatea fiecarei persoane cu un anumit tip de pastile anticonceptionale, in functie de concentratia hormonala. Eu stiu ca se fac doar niste analize de sange, dar poate ca tehnicile medicale au avansat si eu am ramas in urma.
Va multumesc si o zi buna tuturor

#2 2010-10-19 10:30:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: test de compatibilitate anticonceptionale

Nu, nu exista un astfel de test, medicul iti recomanda anticonceptionalele si daca nu te intelegi cu ele, ti le poate schimba

#3 2010-10-19 10:31:26

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

In principiu anticonceptionalele sunt prescrise de catre medic in urma unei discutii cu pacienta respectiva. Este posibil sa ti se ceara si niste analize inainte dar asta depinde de fiecare medic in parte. Eu n-am auzit de un asemenea test si nici nu prea vad ce test ar putea fi. Desigur ca exista cazuri in care un anumit tip de anticonceptionale se dovedesc a fi nepotrivite pentru o anumita femeie, atunci ele vor fi schimbate tot de medic.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#4 2010-10-19 17:21:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Sunt niste teste costisitoare care masoara nivelul de testosteron, estrogen etc etc, dar nu le face nici dracu' fara un motiv foarte bine intemeiat (aka dezechilibru hormonal major). Nici macar analize de sange nu se prea fac smile Anticonceptionalele se elibereaza dupa ce se completeaza un chestionar care cuprinde mai multe intrebari legate de sanatate, in general, cum zicea alinda smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.