|
Nu esti logat.
Test de compatibilitate anticonceptionale#1 2010-10-19 10:22:13
test de compatibilitate anticonceptionaleBuna tuturor! Offline #2 2010-10-19 10:30:10
Re: test de compatibilitate anticonceptionaleNu, nu exista un astfel de test, medicul iti recomanda anticonceptionalele si daca nu te intelegi cu ele, ti le poate schimba Offline #3 2010-10-19 10:31:26
Re: test de compatibilitate anticonceptionaleIn principiu anticonceptionalele sunt prescrise de catre medic in urma unei discutii cu pacienta respectiva. Este posibil sa ti se ceara si niste analize inainte dar asta depinde de fiecare medic in parte. Eu n-am auzit de un asemenea test si nici nu prea vad ce test ar putea fi. Desigur ca exista cazuri in care un anumit tip de anticonceptionale se dovedesc a fi nepotrivite pentru o anumita femeie, atunci ele vor fi schimbate tot de medic. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2010-10-19 17:21:13
Re: test de compatibilitate anticonceptionaleSunt niste teste costisitoare care masoara nivelul de testosteron, estrogen etc etc, dar nu le face nici dracu' fara un motiv foarte bine intemeiat (aka dezechilibru hormonal major). Nici macar analize de sange nu se prea fac Anticonceptionalele se elibereaza dupa ce se completeaza un chestionar care cuprinde mai multe intrebari legate de sanatate, in general, cum zicea alinda daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|