homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat secretie

#1 2010-10-19 22:26:20

Carolina83
Membru
Inregistrat: 2010-07-17

Rezultat secretie

Buna seara,

Am primit rezultatul analizelor de secretie, acesta fiind urnatorul:

" Frotiu Gram: relativ frecvente celule epiteliale, rare leucocite, frecventi bacili Gram-labili polimorfi, frecventi bacili
si cocobacili Gram-pozitivi, relativ frecventi coci Gram-pozitivi".
Streptococul de tip B este absent.
As dori va rog sa stiu (pana merg la medicul ginecolog) daca sunt ok rezultatele sau am nevoie de vreun tratament.
Multumesc.

#2 2010-10-20 13:08:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Rezultat secretie

ii las link doctoressei

#3 2010-10-21 22:27:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Carolina83 a scris:

Buna seara,

Am primit rezultatul analizelor de secretie, acesta fiind urnatorul:

" Frotiu Gram: relativ frecvente celule epiteliale, rare leucocite, frecventi bacili Gram-labili polimorfi, frecventi bacili
si cocobacili Gram-pozitivi, relativ frecventi coci Gram-pozitivi".
Streptococul de tip B este absent.
As dori va rog sa stiu (pana merg la medicul ginecolog) daca sunt ok rezultatele sau am nevoie de vreun tratament.
Multumesc.

ai nevoie de tratament, ca e o infectie vaginala acolo

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-10-22 15:48:21

astor
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-10-22

Buna ziua,

Azi am luat rezultatele de PAP si secretie si sunt putin nelamurita. Dar sa incep cu inceputul: acum 2 ani, cand am fost ultima data la ginecolog, mi s-a spus ca am o rana pe colul uterin, mi-a dat doctorul un tratament ( spalaturi cu Tantum Rosa + ovule) si mi-a spus sa revin dupa tratament pentru cauterizarea ranii. Eu am facut tratamentul dar nu m-am mai dus inapoi... Si au trecut 2 ani.... Acum am fost la alt doctor care la prima consultatie mi-a spus ca am o rana vizibila pe col dar nu e ceva grav, in nici un caz nu trebuie cauterizata. El a explicat ca este ceva normal, o particularitate, cum unii au nas mai mare si altii mai mic (exact asa a spus), asa e si cu rana asta. In fine, rezultatul la PAP a iesit negativ, mi-a spus ca totul e ok si la secretie la fel. Si din cauza asta sunt nelamurita: eu m-am plans la control ca am o secretie abundenta cu un miros nu foarte neplacut dar nici placut nu e. Trebuie sa folosesc protej-slip tot timpul si ma deranjeasa ca la sfarsitul zilei ma simt...murdara. Doctorul a zis ca secretia abundenta este tot o particularitate, unii au mai mult, altii mai putin si examenul de secretie a iesit bine. Mi-a prescris capsule intravaginale Polygynax ( 6 capsule) pentru reglarea florei vaginale si a zis sa stau linistita ca n-am nimic. Si eu as vrea sa stau linistita, dar secretia ma deranjeaza si imi vine greu sa cred ca este ceva normal. Va rog sa-mi dati un sfat, eventual ce anume favorizeaza secretia abundenta ( protej-slipul folosit, lenjeria, alimentatia,...)? Mentionez ca am 29 ani, ciclu regulat, nu am copii, nu am avut pana acum nici un fel de inteventii chirurgicale de nici un fel.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Monica

Cand sunt buna - sunt foarte buna, dar cand sunt scorpie - sunt...PERFECTA :-)

#5 2010-10-22 15:52:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu zic sa schimbi doctorul neutral
Nu mi se pare o "particularitate" o rana pe col...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#6 2010-10-22 15:53:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poate era o ectopie
in fine, mergi la alt medic si mai cere o parere... desi se prea poate ca asta sa fie secretia ta normala, daca asa a fost dintotdeauna

#7 2010-10-22 17:14:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da, probabil la ectopie se refera. poti face o colposcopie ca sa te lamuresti
deasemenea, ca sa te asiguri ca nu este nici o infectie, poti repeta analizele in alta parte, dar complete: examen microscopic, culturi, chlamydia, michoplasma, ureaplasma. daca ies bine, inseamna ca asa este secretia ta, mai abundenta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.