homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie cu miros neplacut

#1 2010-10-20 01:43:42

Sânzyana23
New member
Inregistrat: 2010-10-20

Menstruatie cu miros neplacut

Buna seara! Sunt noua pe acest site si as dori c?teva răspunsuri la unele nelamuriri pe care le am. Eu am 35 ani iar soțul meu 36. Ultimul ciclu mi-a venit pe 20 sept,iar de pe 1 oct pana pe 10 oct am avut contacte sexuale zilnice (ne dorim un bebe si este prima data c?nd ?ncercăm). Nu am luat anticonceptionale ?nainte, iar ciclul ?mi era destul de regulat (28-30 zile). Pe 11 oct am avut un soc emotional puternic, iar in aceeiasi seara mi-au curs c?teva picaturi maronii. Pe 12 oct ciclul a ?nceput sa curga aproape normal, cu mica diferența ca era un roșu mai deschis ca de obicei si erai mai lichid,mai apos. In prima zi am simțit un miros ciudat,de aliment stricat, sau mai bine zis carne sricata, iar in ultima zi(a5a)mirosu devenise insuportabil.Mirosu asta neobisnuit m-a speriat si fara consultatie medicala,De pe 17oct mi-am pus in fiecare seara ovule meclon. Mirosul mi-a dispărut ?ncă de la primul ovul. Acum am secretia aia normala din perioada de ovulatie,contacte sexuale nu am mai avut,iar c?t despre sarcina nici nu cred ca e vorba,(cu toate ca mi-o doresc mult) Da poate cine știe,sunt ?nsărcinată chiar si asa cu menstruatia care mi-a venit cu o sapt ?nainte?Puteți sa-mi spuneti de unde mirosul acesta ciudat pe care l-am avut? Si ?ncă o ?ntrebare: care ar fii acum perioada mea fertila? Va multumesc si astept răspunsurile voastre!

#2 2010-10-20 08:31:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Menstruatie cu miros neplacut

pt acel miros neplacut trebuie sa mergi la ginecolog pt o analiza de secretie.. poate ai o infectie
pt ca ciclul tau era regulat, 28-30 zile, perioada fertila  era cam prin a 15-a zi a ciclului
cu sangerarea aceasta e posibil sa se fi dereglat. poti incerca testele de ovulatie pt a afla mai exact perioada fertila.

dar in primul rand mergi la ginecolog

#3 2010-10-20 08:41:01

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

in dreapta paginii este un calendar de fertilitate wink

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#4 2010-10-20 14:31:51

Sânzyana23
New member

Multumesc pt răspuns! Am sa merg la ginecolog, chiar dacă acum mi-a trecut mirosul cu ovulele meclon. Va țin la curent!

#5 2010-10-23 21:02:02

kores
New member
Inregistrat: 2010-09-19

mirosul urat este de la gardnerella, o bacterie care iti mananca linistea, nu cred ca influenteaza sansele de a ramane insarcinata, dar se scapa f greu de ea; daca dai un search pe acest site gasesti f multe info utile

Publicitate

loading...

#6 2010-10-23 22:13:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

kores a scris:

mirosul urat este de la gardnerella, o bacterie care iti mananca linistea, nu cred ca influenteaza sansele de a ramane insarcinata, dar se scapa f greu de ea; daca dai un search pe acest site gasesti f multe info utile

de unde stii ca este gardnerella?  hmm
orice infectie vaginala micsoreaza sansele de a obtine o sarcina. ca sa nu mai spunem de cat de complicata devine uneori situatia daca trebuie tratata pe timpul sarcinii.

#7 2010-10-26 00:31:44

Sânzyana23
New member

Buna fetelor! Doctorita la care am fost mi-a zis sa stau linistita ca nu am nimic grav, doar o simpla vaginita,de la o bacterie! Mă rog, acuma fac tratamentul care mi l-a dat, durează cam mult ce-i drept, da a zis ca pot pe parcursul tratamentului dupa prima jumatate a acestuia sa ?ncerc sa răm?n ?nsărcinată. Ovule neoxene ?nt?i si pe urma 1 lactofin/4 zile si pt spalaturi vaginale la ?naintea si după terminarea tratamentului spalaturi cu AB300/zilnic dimineața. A, pt sarcina mi-a dat acidu folic de 400mg pana in primele trei luni de sarcina. Sper sa nu mai am neplaceri la ciclu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.