homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla?

#1 2010-10-20 19:54:11

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Ce se intampla?

Buna,as vrea sa va intreb ceva...Luna trecuta ..am avut 3 contacte sexuale,iau anti-bebe iar prietenul meu nu a ,,lasat in mine"..mi-a venit menstra ..dar a durat putin..sa fie din cauza ca am schimbat anti-bebe yasmin cu regividon 21+7..?  si normal..ar fi fost sa iau regividonul in prima zi de menstra pt ca..ginecologul meu asa a spus ca nu se mai face pauza..de 7 zile..eu n`am stiu si le`am luat din a 3 a zi de ciclu. mi s-a spus de catre medic sa nu ma bazez pe prima folie ca metoda de protectie.!.. Ciudat e ca..mananc mult,am pofte,si m`am ingrasat 2 kg..aproximativ...+ ca am avut si nijte dureri de cap..mentionez ca luna aceasta nu am avut nici un contact sexual.!  E vreo posibilitate sa fi ramas  gravida  ? multumesc frumos!

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#2 2010-10-20 21:01:23

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Ce se intampla?

Daca ti-a venit menstra esti ok .. E normal sa fie redusa cantitativ din moment ce iei anticonceptionale. Ai schimbat Yasmine-ul cu Regividon inainte sau dupa acele contacte ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2010-10-20 21:16:36

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

dupa acele contacte.! doar de luna aceasta iau regividonul...de ce? am terminat cu yasmin..si am vrut sa le schimb cu regividon..dar eu nu am stiut ca atunci cand schimbi anticonceptionalele..nu trebuie sa mai faci pauza aceea de 7 zile... am avut menstra 3 zile..si dupa ce am luat o pastila sau 2 din regividon mi s-a oprit...

Ultima oara a fost editat de Ioana17 (2010-10-20 21:25:22)

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#4 2010-10-20 21:31:13

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ti s-a oprit pentru ca ai inceput Regividonul smile Stai linistita, esti perfect in regula par

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.