|
Nu esti logat.
Vreau un bebe!!#1 2006-11-26 23:44:34
vreau un bebe!!au trecut 4 luni si nu s-a intamplat nimic...poate imi spune si mie cineva cum se fac testele de ovulatie pentru ca am ajuns la concluzia ca nu stiu sa le fac. Este posibil sa nu am ovulatie? s-ar putea , dovada fiind cele 4 luni fara rezultat! Offline #2 2006-11-27 09:07:06
Re: vreau un bebe!!daca ai cm..ai si ovulatie. Offline #3 2006-11-27 12:31:35
Re: vreau un bebe!!Ema, ia niste teste de ovulatie de la farmacie si ai sa gasesti toate indicatiile in cutie. Poti incerca cele de la Dr.Sigur de exemplu, sunt 3 teste in cutie plus un mic calendar indrumator cand sa incepi sa le faci. Ultima oara a fost editat de moniv (2006-11-27 12:33:02) Offline #4 2006-11-27 12:59:38
Re: vreau un bebe!!multumesc fetelor ptr raspuns! Offline #5 2006-11-27 13:10:34
Re: vreau un bebe!!
Asa este, poti avea menstruatie, dar sa nu aibe loc si ovulatia. Sau sa aibe loc ovulatia, dar oul sa nu se poata nida si atunci moare. Daca ai luat pilule inainte, ai rabdare, dureaza mai mult pana apare sarcina. Oricum ar fi, nu iti face griji inca, 4 luni e putin, mai ales daca n-ai trecut de 30 si ceva de ani. Uite, eu cu primul copil am ramas dupa 9 luni, dar urmatorii au venit din prima. Fiind vorba doar de 4 luni, cred ca nici nu are rost sa te stresezi inca cu testele de ovulatie, pur si simplu iubiti-va cand asta va doriti. Poate doar sa fii atenta sa nu pierzi zilele cand te simti umeda, cand apare mucus transparent si fluid (de obicei in acea perioada si dorinta e mai mare). Daca depasiti un an, atunci e cazul sa investighezi situatia ca n-ar fi tocmai ok. Offline Publicitateloading...
#6 2006-11-27 13:15:16
Re: vreau un bebe!!
pai are mare importanta ora. Testele de ovulatie se fac dupa ora 10 dimineata si inainte de 8 seara, asa scrie pe ele. Este perioada in care se secreta respectivul hormon, in prima urina el nu prea apare. Offline #7 2006-12-01 10:12:40
Re: vreau un bebe!!nu stiu ce sa zic cu treaba asta ! prietenele mele si-au facut dimineata la prima ora (<8am) si au avut .....eu nu vad nici o a 2-a liniuta!!! si a inceput sa ma obsedeze atat de tare ca mi-a intarziat si cm aproape 2 sapt. Fericita, mi-am facut testul de sarcina pe la 8,30 pm si nimic - tot o liniuta!!!!!! Sunt nebuna de legat!!! Offline #8 2006-12-03 16:52:55
Re: vreau un bebe!!ema 32 cati ani ai (32???) si cat timp ai luat anticonceptionale??? doctoressa a zis ca cea mai mare perioada pe care a vazut-o de la oprirea antibebe si pana la sarcina a fost de 11 luni. stresul nu ajuta cu nimic. si frati-miu era disperat ca nu apare bebe(cumnatica mea era si mai si), si asta dupa prima luna de la oprire. faceau stresati in perioada in care ginecologul le zisese ca are loc ovulatia, ce mai, devenise un cosmar... exact de making love nu mai aveau ei chef... a ramas dupa 3 luni. se duceau la medic, apoi test de ovulatie si daca si testul arata ca ovuleaza sareau in pat... cand imi povestea... nu stiam daca sa rad sau sa plang. un copil nu vine programat. asa ca nu te mai stresa. o sa ramai. daca nu ai fost, du-te si la ginecolog pt testele de dinainte. cu cat te stresezi mai mult cu atat scazi sansele de reusita. cum zicea si Satina iubiti-va cand vreti. nu faceti doar ca sa apara bebe. frati-miu devenise stresat daor la gandul ca tre' sa se bage in pat cand ovuleaza. ca sa nu mai zic ca, asteptand-o sa iasa de la dus ca sa faca... a adormit si degeaba a tras de el ca pana a doua zi a dormit dus. la asta se ajunsese. Ultima oara a fost editat de mildangel (2006-12-03 16:55:54) Offline #9 2006-12-04 11:07:13
Re: vreau un bebe!!ema32...4 luni nu reprezinta o problema...daca erau 14 luni ne ingrijoram. Pe de alta parte, e posibil si sa nu ovulezi. Fa totusi testele acelea de ovulatie in intervalul orar indicat. Si oricum, lasa stresul deoparte, e cel mai mare dusman al fertilitatii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-12-04 22:45:19
Re: vreau un bebe!!Ema eu am 10 luni de cand ma straduiesc sa raman insarcinata si nu mi-am pierdut speranta.Am 24 de ani si ziceam ca nu ar putea fi vreo problema. Abia luna trecuta m-am hotarat sa merg la medic . Si probleme sunt..........rana pe col, infectie, o trompa mai putin dezvoltata din cauza inflamatie ovarului. Dar am incredere ca pana la urma se va rezolva problema mea. Ultima oara a fost editat de kyya (2006-12-04 22:46:17) Offline #11 2006-12-05 07:34:21
Re: vreau un bebe!!pt doctoresa Offline #12 2006-12-05 13:38:25
Re: vreau un bebe!!parerea mea e ca nu a rezolvat problema. Nu am cum sa stiu care e cauza iritatiei tale vulvare(poate fi de vina chilotul sau sapunul cu care l-ai spalat, eventualele tampoane pe care le folosesti, sau mai stiu eu ce. Iaurtul nu e panaceu universal. Urmareste daca depistezi vreo cauza a acestei iritatii, unge oricum zona cu un unguent gen hemorzon(contine antiinflamator, antibiotic si anestezic) pina mai una alta si, evident, mergi la medic cit de curind Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2006-12-11 17:48:35
Re: vreau un bebe!!buna fetelor .am o mica problema legata de testele de ovulatie .Am facut azi testul si mi au aparut 2 linii.Cand ar trebui sa aiba loc contactul sexual azi sau maine? Offline #14 2007-01-31 13:07:26
Re: vreau un bebe!!gata doctoressa , testul de sarcina este pozitiv !!!! Offline #15 2007-01-31 13:14:12
Re: vreau un bebe!!ema, dr. Silvia Niculescu, la Marie Stopes....personal daca s-ar pune problema sa fiu din nou gravida, numai la ea m-as duce Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-01-31 13:21:33
Re: vreau un bebe!!felicitari, ema! Nobody home Offline #17 2007-02-01 11:59:02
Re: vreau un bebe!!am si eu o intrebare legata de dorinta fierbinte a unei prietene de a ramane insarcinata: dusa pe la doctori, totul ok.... dar nu ramane... acum, mai nou, de pe 16 ian zice ca "o picura" dar doar dimineata, seara se opreste, dimineata o ia din nou.... azi e 1 feb, si ea tot asa sta, si nu mai vrea sa se duca la doctor, ca s-a saturat, toti ii spun ca e ok... A facut si un test de sarcina pe 24 ian, negati. Cu ce sfat m-ati putea ajuta, ca s-o sprijin si eu la randul meu? Multumesc mult de tot in avans pentru sfaturi! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #18 2007-02-01 12:09:26
Re: vreau un bebe!!sa mearga la medic...sa nu fie o sarcina oprita in evolutie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-02-01 12:12:18
Re: vreau un bebe!!multumesc mult, sper sa fie bine!!!! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|