|
Nu esti logat.
Scenete,poezii,cantecele si altele pentru copilasi#1 2010-10-21 17:16:31
Scenete,poezii,cantecele si altele pentru copilasiDragele mele,am postat acest nou subiect in speranta ca ma veti ajuta sa imi organizez o mica petrecere de halloween la viitorul meu loc de munca.O sa fiu angajata la un loc de joaca pt copii iar eu o sa trebuiasca sa ma ocup de acestia,organizand anumite activitati.Dar avand in vedere ca vine Halloween-ul eu trebuie sa organizez o petrecere specifica acestei sarbatori(dak pot sa ii zic asa)si am nevoie de cateva idei pentru o sceneta cam de 30min. sau mai putin.La interviu mi s-a dat aceasta tema,pentru a ma verifica daca pot atrage atentia copiilor cu activitatile mele.Avand in vedere ca nu am experienta in domeniu,imi permit sa va cer voua ajutorul,pentru a-mi da niste idei sau chiar site-uri cu astfel de teme si altfel de activitati(poezii,cantecele,jocuri in echipa,etc.)Sper sa ma puteti ajuta in privinta asta.Cui sa cer ajutorul daca voua nu? Offline #2 2010-10-21 18:25:07
Re: Scenete,poezii,cantecele si altele pentru copilasicasper - fantoma prietenoasa - si prietenii daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-10-21 18:27:57
Re: Scenete,poezii,cantecele si altele pentru copilasialba ca zapada si cei 7 pitici Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #4 2010-10-21 19:43:49
Re: Scenete,poezii,cantecele si altele pentru copilasiuite un site care te-ar ajuta Ultima oara a fost editat de minatgv (2010-10-21 19:47:21) Iubesc si sunt iubita Offline #5 2010-10-21 22:18:01
Re: Scenete,poezii,cantecele si altele pentru copilasiMs mult fetele...sunteti niste bombonele. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|