homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Placa buna de intins parul-2

#20 2012-01-02 20:39:15

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: placa buna de intins parul

alexsandraa, placa aia o am si eu, sunt extrem de multumita de ea...
eu fiind dependenta de placa nu am putut astepta pana maina cand s-ar fi deschis magazinele, service-urile ca sa duc placa, asa ca l-am rugat pe un prieten sa mi-o faca si acum merge hjarta

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#21 2012-01-02 20:42:59

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

si eu tot placa din aia am, dar nu am prea folosit-o. mi-am mai indreptat parul la ocazii, dar acum m-am tuns si nu mai e nevoie

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#22 2012-01-02 21:18:59

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

4 ani am avut o placa Remington S2002 si am fost foarte multumita de ea. De Craciun am primit insa una noua tot Remington - Shine Therapy de care pot spune ca sunt extrem de multumita. In 15 minute am parul perfect intins, nu il agata, il face matasos si-i ofera si volum, prin urmare: recomand! http://www.remington-style.ro/coafat/ap … 50-10.html
Sper sa ma tina cat mai tinut si precedenta!

Ultima oara a fost editat de addicted (2012-01-02 21:19:54)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#23 2012-05-04 21:51:40

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Nu sunt chiar in tema cu subiectul, insa n-as fi vrut sa deschid un nou thread, intrucat ma incadrez cat de cat aici.

Am avut o placa de par Vidal Sasson (parca asa se scrie) de care eram multumita, avand in vedere raportul calitate-pret. M-a mancat undeva sa ma duc la o colega si sa-i fac parul. EU plecasem pentru cateva minute de langa ea si cand am revenit imi zice ca nu mai merge placa. Problema e ca atunci cand o bag in priza, se aprinde ledul ON, dar nu se incalzesc placile. Deloc. Ma gandeam initial ca poate a invartit ea de la rotita care indica temperatura, dar oricat am incercat sa o scot in capete, nu merge si pace.

Chiar daca acum am alta placa, m-ar interesa stiu daca a mai patit cineva ca mine, mai pot s-o repar sau e buna de aruncat?

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#24 2012-05-04 23:01:54

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

e posibil sa se fi dezlipit un fir (poate ai scapat-o sau s-a intamplat ceva) si nu mai functioneaza circuitul. se poate repara, trebuie doar sa o duci la cineva care se pricepe (oameni care repara uscatoare de par, radiatoare, aer conditionat - ca ei stiu care e treaba pe acolo)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.