|
Nu esti logat.
Alunita taiat...e f grav:(((???#1 2010-10-22 02:07:21
alunita taiat...e f grav:(((???Buna, am si eu o problema, care sper sa nu fie grava. Am o alunita in zona inghinala, unde de obicei ma epilez cu epilator sau crema, dar ieri nu stiu cine m-a pus sa ma fac cu lama:((( si bineinteles ca am atins si alunita. Mi-a curs putin sange, care s-a oprit dupa vreo 5 min. De doua ori m-am facut cu lama si de doua ori am atins alunita de mi-a dat sangele:((. E foarte grav? Programare la dermatolog am abia joia viit. Sper sa nu se intample nimic pana atunci:( Offline #2 2010-10-22 02:24:25
Re: alunita taiat...e f grav:(((???teoretic ar trebui scoase astfel de alunite care sunt lezate intr-un fel sau altul. nu te speria, nu e cine stie ce. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #3 2010-10-22 02:28:03
Re: alunita taiat...e f grav:(((???Multumesc frumos de raspuns, dar o sa mi-o scoata asa, pur si simplu, fara sa-mi faca niste analize inainte? Offline #4 2010-10-22 09:22:25
Re: alunita taiat...e f grav:(((???o sa ti-o analizeze cu un aparat special care mareste alunita, sa vada daca e ceva in neregula Offline #5 2010-10-22 09:59:15Re: alunita taiat...e f grav:(((???Poate sa iti scoata alunita si preventiv. Nu trebuie sa astepti sa dai in alte alea ca sa ti-o scoata. Eu mi-am scos prevetiv 2 alunite pentru ca una era sub breteaua de a sutien, si alta ma deranja (nu estetic, ci fizic, cand faceam dus ma ustura). Iti spun sincer ca nu e mare branza. Nici macar nu iti ramane semn mare. Ca si cum cineva te-ar fi ars cu tigara la inceput, si dup ase vindca foarte frumos Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-22 10:02:36
Re: alunita taiat...e f grav:(((???Pill, tu le-ai scos cu laser sau operatie normala, cu bisturiul ? si eu am o alunita pe care vreau s-o scot, dar e pe pielea capului si mi-e ca o sa-mi ramana o gaura acolo si n-o sa-mi mai creasca parul Offline #7 2010-10-22 10:12:17
Re: alunita taiat...e f grav:(((???Ma gandesc ca nu e cine stie ce, pentru ca si un prieten si-a scos doua alunite si mi-a zis ca nu a simtit nimic. Doar ca eu ma gandeam sa nu se fi complicat ceva la alunita aia daca eu am taiat-o de doua ori si de aia intrebam de analize inainte:) Offline #8 2010-10-22 10:13:38
Re: alunita taiat...e f grav:(((???in cel mai rau caz, daca se suspecteaza ceva, se face biopsie dupa ce ti-o scoate, dar nu e cazul sa te gandesti la asa ceva Offline #9 2010-10-22 10:19:22
Re: alunita taiat...e f grav:(((???M-am speriat f tare pt ca am citit pe alte site-uri cum ca e f grav daca-ti tai(eu doar am atins-o putin de a dat sangele, dar ziceau ca si asa e f grav) o alunita si ca trebuie sa mergi de urgenta la spital ca mori, etc(exact asa ziceau) Offline #10 2010-10-22 10:20:35
Re: alunita taiat...e f grav:(((???nu mai crede toate prostiile, mergi la medic si gata Offline #11 2010-10-22 10:21:22
Re: alunita taiat...e f grav:(((???hai mai... nu ma speriati si pe mine acum. am 2 alunite mari pe picior pe care mi le-am taiat de infinite ori la epilat Offline #12 2010-10-22 10:23:21
Re: alunita taiat...e f grav:(((???pai nu te speriem, dar e mai bine sa le scoti ca sa scapi de o grija, nu e bine ca le tai atat de des Offline #13 2010-10-22 10:25:32
Re: alunita taiat...e f grav:(((???uff.. nu prea le-am dat importanta. o sa ma ocup si de asta la un momentat dat. Offline #14 2010-10-22 11:41:27
Re: alunita taiat...e f grav:(((???sunt alunite din nastere care banuiesc ca nu ai cum sa le scoti.semne de mama.am si eu asa ceva si o tot traumatizez ca o ating cu piaptanu. Offline #15 2010-10-22 11:43:14
Re: alunita taiat...e f grav:(((???ba poti sa le scoti, de ce nu ? Offline #16 2010-10-22 21:19:59
Re: alunita taiat...e f grav:(((???dadutza, de scos se scot cu anestezie locala, respectiv cu xilina sau alt anestezic din aceeasi familie, injectat sub piele (asa cum ti se afce la stomatolog). acum depinde unde mergi, ti se poate exciza cu laserul, sau se taie de jur imprejur cu bisturiul, di apoi se pune un fir, eventual sa-ti coase pielea de dedesubt. e ceva fff simplu. mai bine sa scoti orice alunita pe care o traumatizezi , decat sa te trezesti peste nu stiu cati ani ca e transformata.. si nu, nu mori daca ti-ai taiat-o Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #17 2010-10-22 21:21:30
Re: alunita taiat...e f grav:(((???ramona, poti scoate orice alunita, papilom (o chestie ca un polip crescut din piele) sau orice alta formatiune din asta, fie ca ti-a aparut curand, fie ca e din nastere. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #19 2010-11-27 02:16:46
Re: alunita taiat...e f grav:(((???am si eu o alunita ft mica.....ar durea daca as vrea sa mi-o scot ? Daca da, atunci cat de mult ? Sunt o fricoasa..... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|