|
Nu esti logat.
Adulterul si lapidarea#1 2010-10-22 04:04:16
Adulterul si lapidareaCe credeti despre adulter? A-ti inselat sau a-ti insela vreodata? Si daca da, a-ti recunoaste? Vreau sa mentionez ca adulterul la islamisti se pedepseste prin lapidare (uciderea cu pietre), un lucru foarte grav. Cred ca e timpul sa se faca ceva in privinta asta. Offline #2 2010-10-22 08:24:01
Re: Adulterul si lapidareaNu a-m inselat si nu a-s insela vreodata. Si daca la islamisti se pedepseste care e faza? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #3 2010-10-22 10:43:22
Re: Adulterul si lapidareaSa se faca ceva in privinta adulterului, sau in privinta modului de sanctionare al acestuia in tarile islamice? Offline #4 2010-10-22 10:50:22
Re: Adulterul si lapidarea nu mai tin minte daca se invata chiar din clasa I normele ortografice, oricum pana treci in clasa a III-a sigur le stii! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2010-10-22 10:56:01
Re: Adulterul si lapidareacel fara de pacat sa arunce prima piatra.Depinde de circumstante si totusi daca e relatie serioasa no no no ente.... Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-22 11:29:21
Re: Adulterul si lapidarea
subscriu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2010-10-22 14:52:48
Re: Adulterul si lapidareatot_el23, da, sunt un calgur... si vezi ca nu unu bun... app nu te uita in spate... prea tarziu Offline #8 2010-10-22 15:09:56
Re: Adulterul si lapidareaaltul cu chef de glume proaste... No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #9 2010-10-22 16:04:51
Foarte adevarat. Si se aplica in foarte multe situatii lucrul asta. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2010-10-22 20:30:57
Re: Adulterul si lapidareade inselat nu am inselat dar pe viitor nu stiu ce va fii.nu sunt deacord cu inselatul dar asta e ,in ziua de azi nimeni nu-i fidel.iar faza cu pedepsirea infidelitatii cum fac islamistii nu sunt deacord,de asta ne-au murit fratii,verisorii,rude in 1989 ptr democratie si libertate.asa ca de ce sa urmam legile altor religii?????fiecare religie cu treaba ei regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #11 2012-04-03 20:22:16
Re: Adulterul si lapidareasunt intr-o mare dilema. de curand, prietena mea (suntem impreuna de multi ani) a venit acasa si mi-a spus ca trebuie sa luam amandoi un tratament pentru ca si-a facut niste analize (avusese niste dureri la stomac) si fusese diagnosticata cu tricomonas. astfel ca tratamentul trebuia sa-l luam amandoi. nu prea aveam idee ce este chestia asta asa ca m-am informat. si am vazut ca boala se transmite prin contact sexual,rareori si altfel (prosop umed, folosit imediat dupa ce l-a folosit o persoana infectata, jucarii sexuale, etc). asta in conditiile in care ea imi spusese ca e posibil ca vreunul dintre noi sa fi luat microbul de pe la vreo toaleta. sincer sa fiu, am simtit ca e ceva in neregula, ca ma cam minte, de asta am si verificat. Offline #12 2012-04-04 01:06:32
Re: Adulterul si lapidareaSe transmite de regula prin contact sexual neprotejat cu un partener purtator de tricomonas. Se poate lua si la un consult ginecologic, daca nu au fost sterilizate ustensilele cum ar fi trebuit, iar daca obisnuieste sa isi imprumute haine cu prietenele, de exemplu pantaloni, sau lenjerie intima, desi mai greu, dar se poate lua si asa. Parerea mea. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #13 2012-04-04 17:53:40
Re: Adulterul si lapidareaNu stiu daca e lege in tara care sa pedepseasca adulterul ... nu stiu daca statul roman poate trage pe cineva la raspundere in privinta asta ... nu vad cum altcineva (ma refer la faptul ca in alta tare se pedepseste cu omorul prin pietre) poate trage la raspundere pe cineva dintr`o relatie .... singurul/singura care poate trage la raspundere e partenerul/partenera care este inselat/inselata. Offline #14 2012-04-04 19:00:37
Dar ai fost primul pentru ea? Ea a fost prima pentru tine? Poate unul din voi s-a pricopsit cu asta inainte de inceperea relatiei actuale. Sau pur si simplu nu e vorba de de sex cu altcineva... Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-04-04 19:09:24) Offline #15 2012-04-04 19:06:21
Re: Adulterul si lapidareacum adica "Ea a fost primul pentru tine ?" despre ce relatie este vorba Offline #16 2012-04-04 19:09:04
Re: Adulterul si lapidareascuze....acum vad Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|