homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Patronul roman

#1 2010-10-22 12:07:08

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Patronul roman

Ma gandeam sa facem un topic unde sa scriem obiceiurile  urate ale angajatorilor nostri.
Eu de exemplu am avut un sef care venea la ora plecarii se baga pe mes, citea ziare online, si nu ne lasa sa plecam acasa;ne impuia capul cu problemele lui personale;taia orele muncitorilor dupa cum ii convenea si bineinteles ca erau tot timpul discutii si certuri cand se dadeau salariile;nu stiu daca am trait o zi linistita in firma aia;nu platea la oameni concediile la nimeni si itm-ul nu ii facea nimic;a aparut prin foarte multe ziare catalogat ca "om de isprava", avea multe procese pe rol,"foarte serios"si se mai pot spune multe despre el.Desi au trecut ani buni de cand am plecat de acolo cred ca am ramas traumatizata.Nu as mai sta nici o secunda la cheremul unei astfel de fiinte daca pot s-o numesc asa.

#2 2010-10-22 12:15:11

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Patronul roman

pai hai sa povestesc eu despre Mandy Foods, firma respectabila de peste 10 ani pe piata care creeaza pateurile Mandy, sosurile Spring, dulceturi etc big_smile
nu plateste la timp pe nimeni, am plecat de acolo pentru ca timp de 3 luni nu mi-am luat salariul, nu trece salariul convenit in contract, la venire si plecare trebuia saiti pui amprenta la usa ca sa nu pot sa falsifici pontajul, aveam caini in curte daca ii hraneai sau le aratai cea mai mica atentie erai concediat, te plangeai de salarii erai concediat, orice nu le convenea lor ca faci ducea la concediere.
Daca erai angajat pe un post zic eu analist vanzari erai trimis si la secretariat sa tii locul daca lipsea, si la facturare si la contabilitate, erai all in one, toate posturile pe care le aveai trebuiau sa fie la zi sa nu intarzii cu taskurile.

Aaaa sa vorbim si de Remarul Logistics, firma care lucra cu CFR care te tinea pana la 10 noaptea la munca de la 8 dimineata pentru ca asa voia sefu sa puna sedinta, la 9 noaptea, programul meu se termina la 4, nici macar o data nu am plecat mai devreme de 7 si atunci cu scandal. Din cauza faptului ca m-am plans sefului ca vreau sa plec si eu la timp, nu sa lucrez 10-12 ore pe zi am fost concediata.
Acum 1 luna am aflat ca si seful si toti directorii de la Remarul au fost trimisi in judecata si la inchisoare pentru evaziune fiscala impreuna cu patronii CFR-ului big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2010-10-22 12:32:01

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Sa va zic si eu de kfc? big_smile

Ei nu angajeaza femeie de serviciu, asa ca personalul din restaurant (casierii in special) dau cu matura, spala pe jos, pe sus, descarca marfa, duc gunoiul si dupa ce faci toate astea, esti obligat (ca daca nu, esti dat afara) sa zambesti non stop.
Ce-ti iese pe plus la casa nu iei tu (si mereu iesi pe plus), se duce la sefi, iar daca o singura data se intampla sa faci o greseala si sa iesi pe minus, platesti din buzunarul propriu.
Programul oficial este de 8 ore si jumatate, dar dupa ce ti se termina programul trebuie sa mai stai cam juma de ora sa se inchida casa, sa-ti numere banii, etc, iar tura de seara, care oficial ar trebui sa se termine la 00:30, uneori se termina si la 3 dimineata. Orele suplimentare sunt platite foarte rar, spre deloc.
Weekendul nu e aproape niciodata liber, iar cele 2 zile libere la care ai dreptul nu ti le alegi tu, decat daca ai o problema serioasa intr-o zi anume.

Dupa ce am vazut pe pielea mea ce inseamna sa fiii casier la un fast food, am o consideratie maxima pt oamenii aia care muncesc atat de mult pe un salariu de nimic.

#4 2010-10-22 13:23:19

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si care ne furnizeaza o mancare atat de buna drool

#5 2010-10-22 13:25:58

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

cam asa sta treaba si la Mc Donald's smile

Publicitate

loading...

#6 2010-10-22 15:02:42

alexia
Addicted member

Da.. am auzit ca si la Mc e la fel... bataie de joc si exploatare se numeste ce fac "oamenii" astia.

#7 2010-10-22 15:30:41

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

muncesti foarte mult, curge apa de pe tine la propriu.. si la sfarsit de luna te vezi cu 3 lulele, 3 surcele in mana. eu vindeam bonurile de masa lu` mama lol

am lucrat o vara in liceu ca ma manca pe mine undeva lol

#8 2010-10-22 20:48:49

cleopatr@
Full member

Mi-am amintit si ca ne varase pe gat niste telefoane de serviciu luate pe firma pe care obligati le-am acceptat, si am ajuns in situatia ca noi angajatii sa-i facem lui clienti si vanzari si apoi ne tragea din salariu ce depaseam la convorbiri;asta dupa ce ca cerea si detealierea telefonica si se putea verifica ca nu era vorba de nici un telefon in interes personal;mare nesimtit.

#9 2010-10-22 22:36:52

alexia
Addicted member

Doamne ce specimene neutral

#10 2010-10-22 22:51:42

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Ramona dar la ce firma ai lucrat? lol ca deja ma inchin lol stiu ca se intampla astfel de lucruri, si la mandy plateai tot ce depaseai desi vorbeai in draci cu lume, dar ce zici tu este deja inacceptabil.
Eu nu reusesc sa inteleg cum de exista lume care inghite asa ceva, daca s-ar uni toti ar putea face ceva dar unu ici unu colo...n-are sanse

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#11 2010-10-23 18:03:42

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

la mine nu e o firma cu renume, dar sefu' ar vrea sa stam numai in strada ca sa aducem clienti, si niciodata nu e multumit de cati bani facem pe zi.
mereu are ceva de obiectat daca ne vede ca stam degeaba, si cand vine ziua de salar tot timpul e nervos.

#12 2010-10-24 12:55:35

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cred ca rar mai gasesti patron klumea. Nu e normal sa fim tratati asa. Angajatul nu e sluga si nici prietenul patronului ca sa-i faca servicii gratuit. Ar trebui sa fim mai respectati. Pana la urma datorita noua, angajatilor, ajung patronii sa-si faca vile si sa-si cumpere nu stiu cate masini. Fara noi...

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#13 2010-10-24 16:41:50

cleopatr@
Full member

Nu e nici firma la care eu am lucrat o firma de renume,si imi amintesc ca si omul asta era tot timpul nervos in ziua de salarii.

#14 2010-11-04 10:06:33

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

Buna! Fetelor ati lucrat dintre voi ca si consilier vanzari?(firma vinde anumite produse). La ce ar trebui sa ma astept de la un astfel de interviu, avand in vedere ca ei cauta fara experienta smile

#15 2010-11-04 12:05:41

cleopatr@
Full member

Nu stiu eventual sa faci impresie, sa pari dezghetata,inteligenta,comunicativa...cam astea...

#16 2010-11-04 13:51:20

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si sa ai grija la aspect.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.