|
Nu esti logat.
Lapte demachiant hidratant cu vitamina C din macese?#1 2010-10-23 12:14:50
lapte demachiant hidratant cu vitamina C din macese?Buna! Ma puteti ajuta si pe mine? am un ten mixt,uleios in zona T si nu mai stiu ce produse sa incerc tinand cont ca imi apar niste puncte negre si cosulete pe frunte.Vreau sa incerc urmatorul procedeu: curat fata cu o crema de curatare cu apa,apoi lotiune tonica,apoi lapte demachiant cu vitamina c de la cosmetic plant.....Intrebarea mea este:pot folosi laptele in loc de crema,ma gandesc ca e mai usor si se absoarbe mai repede Offline #2 2010-10-23 12:34:57
Re: lapte demachiant hidratant cu vitamina C din macese?pai daca e lapte demachiant cum sa il folosesti in loc de crema de zi cu zi? Offline #3 2010-10-23 12:49:11
Re: lapte demachiant hidratant cu vitamina C din macese?Nu era nevoie de un topic nou pt asta, puteai sa postezi la shopping de cosmetice sau offtopic. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2010-10-23 14:05:25
Re: lapte demachiant hidratant cu vitamina C din macese?1. nu era nevoie sa deschizi topic pentru asa ceva Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|