|
Nu esti logat.
Ati cumparat vreodata de la sexshop?#1 2010-10-23 16:10:17
ati cumparat vreodata de la sexshop?Ma gandeam daca e sanatos sa cumparam produse erotice de la sexshop, si cam ce ar fi indicat si ce nu face bine ptr organism? Offline #2 2010-10-23 16:15:39
Re: ati cumparat vreodata de la sexshop?Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 13:06:32) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2010-10-23 16:32:33
Re: ati cumparat vreodata de la sexshop?ma refer daca e sanatos sa folosim vibratoarele ... sau alte ustensile din astea.. am de gand sa imi iau ceva de la un sex shop romantic dar vreau sa ma asigur ca e sanatos si nu afecteaza cu nimic Offline #4 2010-10-23 17:24:33
Re: ati cumparat vreodata de la sexshop?Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 13:06:29) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2010-10-23 20:58:57
Re: ati cumparat vreodata de la sexshop?Eu nu vad ce rau ar putea face produsele sexshop, dar ma rog, daca e luata in calcul si eventuala dependenta pe care o poti dobandi...) "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-23 21:48:05
Re: ati cumparat vreodata de la sexshop?Nu mai era un topic cu asa ceva? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #7 2010-10-24 16:36:29
Re: ati cumparat vreodata de la sexshop?yapp si pe mine mar tenta o mica jucarie,dar el nici un vrea sa auda de asa ceva,e prea gelos,ma multumeste foarte mult in privina sexului,dar o mica joaca nu ar strica....dehhh doar sa auda ca imediat face pe nebuna si imi arata el mie vibrator Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|