|
Nu esti logat.
Da-ti-mi un sfat#1 2010-10-23 17:43:16
da-ti-mi un sfatbuna!sunt casatorita de un an.pana acum relatia sexuala cu sotul a mers foarte bine,insa de o luna a zis ca nu mai poate sa faca nimc pentru ca nu se mai excita.de o luna nu am mai facut dragoste.treuie sa mearga la un control ginecologic?? va rog sa ma ajutati .precizez faptul ca avem amandoi 22 de ani.va rog sa mi dati un raspuns.multumesc! Offline #2 2010-10-23 18:44:46
Re: da-ti-mi un sfat
cum doamne iarta-ma sa mearga la control ginecologic? ginecologul se ocupa de aparatul reproducator feminin. sotul tau trebuie sa mearga, daca este sigur si esti tu sigura ca e o problema de ordin medical, la un urolog. exista un doctor la fundeni specializat pe probleme de acest tip, cred ca se cheama voinea, dar nu bag mana in foc. daca intrebati acolo o sa aflati numele exact. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-10-23 18:47:57) Offline #3 2010-10-24 17:18:50
Re: da-ti-mi un sfatva multumesc foarte mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|