homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Milligest

#1 2010-10-24 13:03:43

deea_22
New member
Inregistrat: 2010-10-19

milligest

aticonceptionalele miligest sunt un caz special si nu ofera protectie din prima luna sau nu inteleg eu bine ce scrie in prospect?imi poate explica si mie cineva?

"Primul ciclu al tratamentului
Asteptaţi ca urmatoarea menstruaţie sa se produca. ?ntre timp, se recomanda utilizarea unor metode contraceptive alternative (de exemplu: prezervativul, diafragma, spermicidele). Administrarea Milligest trebuie ?nceputa ?n prima zi a ciclului menstrual. "

ce vrea sa spuna ca prima luna trebuie sa ma protejez suplimentar? sau e vb de atunci cand le schimbi si iei prima data milligest si iti recomanda  sa te protejezi pana a lua prima pastila?

adevarul e ca eu inteleg din asta  k e vb de prima luna in care sa te protejezi suplimentar si din cate am citit eu pe aici pe forum am vazut k scria k dak le iei din prima zi a menstruatiei nu trebuie sa te protezeji pentru ca iti fac efectul chiar dupa primele 4 ore. sunt in ceata. ma lumineaza si pe mine cineva?

#2 2010-10-24 15:23:49

persifona
Vizitator

Re: milligest

Asta se refera la perioada de dinainte de prima pastila, de cand incepi sa le iei. Daca incepi sa iei prima pastila din prima zi de menstruatie, esti protejata inca de atunci. Protectia se mentine atata timp cat iei pastilele cat si pe perioada dintre folii, daca le-ai administrat corect.

Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, mai intreaba ce nu e clar inca.

#3 2010-10-25 20:45:28

deea_22
New member
Inregistrat: 2010-10-19

Am inteles akm. ms mult.

#4 2010-10-26 00:02:24

persifona
Vizitator

Cu placere smile

#5 2011-04-26 14:18:42

angel_rosses
New member
Inregistrat: 2006-11-13

Buna ziua

Am o intrebare ....Am loaut o luna de zile milligest si in acest timp m-am umplut de acnee pe fata ....Este normal?Ar trebui sa le intrerup sau sa le iau in continuare?De asemenea mentionez ca in aceasta perioada am avut si dureri abdominale...

Publicitate

loading...

#6 2011-09-19 16:54:06

freedom
Full member
Inregistrat: 2007-01-18

eu trec de la desorelle la milligest.fac pauza si iau din a 8 zi?sau din prima zi de sangerare?cum sunt protejata?multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.