|
Nu esti logat.
Problema grava.-2#20 2010-10-31 09:16:51
Re: Problema grava.nici al meu nu vrea sa renunte la prez Iubesc si sunt iubita Offline #21 2010-10-31 22:26:33
Re: Problema grava.Pan' la urma s-a dat batut A zis ca i se pare ciudat si ca nu e obisnuit, dar ca o sa se obisnuiasca. Asta dupa ce i-am aratat ce scrie pe aici, i-am aratat articol scris de doctoressa, i-am dat sa vorbeasca la tel cu fostul ca sa il asigure ca n-avem vreun copil ascuns pe undeva si i-am bagat prospectul sub nas Offline #22 2010-10-31 22:40:57
Re: Problema grava.si fostul a acceptat asta wild? ...n-am stiut ca v-ati despartit...imi pare rau! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #23 2010-11-01 09:07:36
Re: Problema grava.Fostul devenise incredibil de nesimtit si miserupist lately... S-a trezit el asa dintr-o data ca "nu mai poate", si ca suntem better off ca friends. Nu sunt genul care sa traga de o persoana asa ca l-am lasat cu decizia lui...si da, a fost de acord. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|