|
Nu esti logat.
Va rog un raspuns#1 2010-10-27 15:49:51
Va rog un raspunsdaca am un chist ovarian de circa 3 cm pt tratarea caruia mi s-au dat anticonceptionale (plus ovule si supozitoare de la control) din prima zi de menstruatie mai pot intretine relatii sexuale? Offline #2 2010-10-27 15:50:37
Re: Va rog un raspunssigur ca poti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-10-27 15:59:00
Re: Va rog un raspunsdaca am un chist ovarian de circa 3 cm pt tratarea caruia mi s-au dat anticonceptionale (plus ovule si supozitoare de la control) din prima zi de menstruatie mai pot intretine relatii sexuale? Offline #4 2010-10-27 17:14:50
Re: Va rog un raspunsdaca ovulele si supozitoarele ti-au fost prescrise pt o infectie pe care o poti lua oricand de la partener, ar fi bine pe perioada tratamentului cu ovule sa folositi prezervativul si partenerul sa faca si el un tratament in perioada asta. pt ce mai exact ti-au fost prescrise ovulele si supozitoarele? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|