homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog un raspuns

#1 2010-10-27 15:49:51

Abya
New member
Inregistrat: 2009-03-17

Va rog un raspuns

daca am un chist ovarian de circa 3 cm pt tratarea caruia mi s-au dat anticonceptionale (plus ovule si supozitoare de la control) din prima zi de menstruatie mai pot intretine relatii sexuale?
multumesc

#2 2010-10-27 15:50:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Va rog un raspuns

sigur ca poti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-10-27 15:59:00

Abya
New member
Inregistrat: 2009-03-17

daca am un chist ovarian de circa 3 cm pt tratarea caruia mi s-au dat anticonceptionale (plus ovule si supozitoare de la control) din prima zi de menstruatie mai pot intretine relatii sexuale?
multumesc

#4 2010-10-27 17:14:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca ovulele si supozitoarele ti-au fost prescrise pt o infectie pe care o poti lua oricand de la partener, ar fi bine pe perioada tratamentului cu ovule sa folositi prezervativul si partenerul sa faca si el un tratament in perioada asta. pt ce mai exact ti-au fost prescrise ovulele si supozitoarele?

iar legat de anticonceptionale, nu conteaza ca ti-au fost prescrise pt chist, ele isi pastreaza efectul contraceptiv. deci daca partenerul nu e purtator al "microbului" ce a cauzat necesitatea administrarii de ovule si supozitoare, puteti avea contacte fara prezervativ.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.