|
Nu esti logat.
Tratament Duphaston#1 2010-10-28 13:59:27
Tratament DuphastonFetelor fac un mini tratament de 7 zile cu Duphaston pentru a mi se instala menstruatia. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2010-10-28 14:15:14
Re: Tratament Duphastoneu stiu ca la cateva zile dupa terminarea tratamentului trebuie sa-ti vina, asta e si ideea Offline #3 2010-10-28 16:28:36
Re: Tratament Duphaston
stiu, asa m-am gandit si eu, insa prietena mea mi-a zis k ei i-a venit dupa 2 zile de pastile. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2010-10-28 16:35:11
Re: Tratament Duphastonpai era bine sa-ti faci analizele inainte de a lua duphaston, ca sa fie relevante. Offline #5 2010-10-28 17:30:35
Ginecoloaga mea mi-a spus sa iau Duphaston 7 zile pentru a mi se instala menstruatia si dupa aceea in termen de 10 zile sa ma duc sa-mi fac analizele de sange. Mentionez ca mi-a dat analize hormonale , pentru a vedea daca am probleme cu glandele. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-28 17:41:41
Re: Tratament Duphastonendocrinologul e cel in masura sa prescrie si citeasca analize hormonale si sa vada daca ai pb cu glandele. nu fa greseala sa lasi lucrurile astea pe seama "ginecoloagei" (oricata incredere ai avea in ea), pt ca risti sa iti faca mai mult rau decat bine. eu am patit-o cu 2 ginecologi (vestiti, de altfel) care s-au avantat in acest domeniu ce nu tine de competentele lor si rau au facut. Offline #7 2010-10-28 22:30:52
Re: Tratament DuphastonPai ea doar mi-a dat ce analize sa imi fac si daca imi ies cu probleme ma trimite la endocrinolog. Am procedat asa ca sa stim din ce directie vin problemele daca este problema endocrinologica sau daca este o simpla dereglare hormonala in urma a 5 ani de yasmine. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2010-10-31 10:11:38
anca, specialitatile medicale nu sunt cu bariere. Crede-ma, ca sa poti face obstetrica-ginecologie e nevoie sa stii bine endocrinologia aparatului genital. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2010-11-01 12:09:32
Re: Tratament Duphastone de ajuns sa se bage in pb endocrine ce tin de ovare sau glandele mamare. au facut-o 2 in cazul meu si am simtit efctele pe pielea mea. deci: no, thanks. vei spune ca sunt exceptii, dar nu, nu astia sunt exceptiile. exceptii sunt aceia care chiar stiu ce fac, aceia care nu experimenteaza pe pacient, ci trateaza la sigur. si ma refer la toate specializarile medicale, nu doar la ginecologi. Offline #10 2010-11-01 15:22:51
Re: Tratament DuphastonEU CAND AM LUAT DUPHASTON LAM LUAT PTR VENIREA MENSTRUATIEI.SI DUPA CE LAM TERMINAT AM FOST LA DOCTOR .......TOT NUMI VENISE MUSAFIRII...........SI VERDICTUL A FOST CA ERAM INSARCINATA ASA CA AI GRIJA.SUCCES Offline #11 2010-11-01 18:29:14
Offline #12 2010-12-07 20:14:17
Re: Tratament DuphastonBuna, dragelor! Am spaniomenoree si SOPC. La indicatia medicului, am facut un tratament de 5 zile cu Duphaston pentru instalarea menstruatiei. E a 8-a zi de la terminarea tratamentului, respectiv a patra zi de spotting. Ma intreb si va intreb: nu e cam lunga perioada asta de spotting? Se va instala, oare, si menstruatia?? Mentionez ca la un tratament anterior cu Duphaston, menstruatia s-a instalat in ziua urmatoare terminarii tratamentului, cu un spotting de 2 zile. Am simptome premenstruale: tensiune in sani, dureri pelvine, pofta de mancare crescuta. Multumesc, sanatate multa! Offline #13 2010-12-07 21:46:37
Re: Tratament Duphastonnu cred ca poate sti cineva daca va veni sau nu ciclul, pt ca fiecare organism reactioneaza diferit... Offline #14 2010-12-07 22:17:48
Re: Tratament Duphastonuite, mie prima luna mi-a venit la 30 de zile, a doua luna la 40 si mi-am bagat picioarele (ca oricum imi venea la 40). adica m-am oprit dupa alea doua luni. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-07 22:19:10) Offline #15 2010-12-08 10:00:47
Re: Tratament Duphastonnu mai iei nimic acum si vine la 40 zile? Offline #16 2010-12-08 16:28:23
Re: Tratament Duphastonimi vine dintotdeauna la 30-45 de zile, candva in intervalul asta. nici nu stiu de ce mi-a prescris d-na doctor duphaston, o fi zis ca sa mi se regleze. eu am crezut ca fac bine sa iau duphaston, pentru ca am crezut ca ma scapa de dureri (am ovare polichistice si anexita, nu stiu daca era cazul sa iau tocmai duphaston) Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-08 16:51:34) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|