homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon de 5 ani

#1 2010-10-30 08:21:19

rox2010
Membru
Inregistrat: 2010-10-28

Marvelon de 5 ani

buna sunt npua pe acest forum dar am vazut k aici se poarta niste discutii foarte interesante si cu adevarat utile.
eu folosesc Marvelon de aproape 5 ani. Inainte luam marvelon 28 apoi medicul mi-a dat marvelon 21.
vorbesc de un medic de la paning familial. dupa 5 ani m-am hotarat sa fac o pauza pentru ca ciclul menstrual incepuse sa imi vina din ce in ce mai putin. asta e prima luna de pauza. medicul de la planing imi spune k nu e necesara aceasta pauza dar totusi o fac. insa nu stiu cat sa fac pauza cate luni. aveti vre-o idee?

#2 2010-10-30 08:34:13

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Marvelon de 5 ani

Intr-adevar - daca nu ai vreo problema de sanatate ori daca nu vrei sa faci copiii, pauza aceasta nu e necesara. Totusi, nu e recomandat sa iei anticonceptionale mai mult de 5 ani ( 60 de folii, sau cat vine asta ), dar sunt femei care, sub supravegherea medicului si in urma unor analize periodice, iau si mai mult. Vorbeste inainte cu medicul tau.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2010-10-30 12:28:59

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Marvelon de 5 ani

kdeea de ce nu este recomandat sa iei mai mult de 5 ani? eu iau deja de 3 ani si deocamdata nu m-am gandit sa renunt la ele.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.