|
Nu esti logat.
Intrebare?!#1 2010-10-30 09:23:57
intrebare?!buna din nou. revin cu o intrebare. am facut aseara cu prietena mea, cam a 8 sau a 9 oara de cand neam dezvirginat amandoi fiind virgini la inceput fara experienta, dar mi-a zis ca simte ca si cum iar ajunge ceva in burta si doar cateva secunde la inceput simte placere. E vreo problema de la mn ? am incercat 3 sau 4 pozitii timp de 20-25 de minute si tot aceeasi senzatie, iar inca la inceputul actului sexual are dureri cand introduc penisul. Offline #2 2010-10-30 09:27:15
Re: intrebare?!e la inceput si e oarecum normal, si poate sa mai fie si problema lubrifierii. Offline #3 2010-10-30 12:58:43
Re: intrebare?!vladutz,incercati sa faceti un preludiu mai lung,relaxati'va total,sa nu va stea mintea la altceva.oricum,mai ales la fete,inceperea vietii sexuale nu aduce placere din prima.ai rabdare eu m-am chinuit vreun an de zile cu durere,disconfort si nu mai zic ca orgasmul vaginal l'am avut cam dupa 1 an si 8 luni. deci nu e o mare problema ceea ce i se intampla,va trece cu timpul. tu ai grija sa fii cat mai tandru si sa ii oferi un preludiu neaparat inainte de partida Offline #4 2010-10-31 02:42:21
Re: intrebare?!multumesc mult pentru raspunsuri. acum m-am mai linistit credeam ca e ceva problema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|