homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai suport!

#1 2010-10-30 11:25:14

MaryLu
New member
Inregistrat: 2010-10-19

Nu mai suport!

Buna fetelor! Cred ca ma cunoasteti deoarece am mai postat mesaje la topicul "dezvirginarea" smile
Am revenit pt ca am o problema legata de prietenul meu pe care n-o mai suport!
El are o familie foarte mare... Matusi,surori,frati,nepoti,cumnati etc. De fiecare data cand iesim cu familia lui de ex la un restaurant eu parca nu mai exista pentru el.
Sta numai cu copiii,se joaca vorbeste cu toata lumea iar eu stau intr-un colt...
Nu mai suport! Cand vad asa ceva imi vine sa plec (oricum nimeni nu are observa lipsa mea).
Am avut aceasta discutie cu el si a spus ca familia lui ii e foarta draga si ca percep lucrurile prost. In toata casa sunt numai poze cu mama si toata familia lui bineinteles skitarg
Nu stiu ce sa mai fac... Ce sfat imi puteti da?

#2 2010-10-30 12:27:00

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Re: Nu mai suport!

cred ca exagerezi sincer...

#3 2010-10-30 12:34:39

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si prietenul meu e foarte atasat de familia lui,dar nu s-a intamplat  sa ma lase intr-un colt cand ,bine ca nici nu prea am iesit cu ei lol
daca e chiar asa cum zici tu explica-i ca te simti prost cand nu esti bagata deloc in seama,mai ales ca practic tu nu ii cunosti asa bine...

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#4 2010-10-30 13:21:31

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

de ce nu te integrezi lu?nd parte la discuții? nimeni nu te-ar ignora dacă ai fi și tu sociabilă
și eu cred că exagerezi, pt că și eu am avut casa plină de poze cu ai mei p?nă m-am măritat. ?ncă mai am și cu ei, alături de cele cu mine și soțul meu

#5 2010-10-30 13:29:05

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

E familia lui si e normal sa fie atasat de parinti, frati si eventual nepoti, daca ii plac copiii de asta se joaca cu ei si ii sunt atat de dragi. Bineinteles ca asta nu inseamna sa te neglijeze pe tine, dar eu cred ca din moment ce te invita si pe tine si incearca sa te integreze in familia lui, asta nu e semn ca te-ar neglija. Insa daca tu chiar te simti pusa la colt atunci cand iesiti cu familia lui incearca sa-i explici ce anume te deranjeaza si cum ai prefera tu sa fie atunci cand esti cu el si ai lui.

Publicitate

loading...

#6 2010-10-30 13:31:55

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

asta cu pozele e exagerare simpla. sunteti casatoriti? sau fiecare sta la casa lui? in cazul asta nu ai cum sa ii ceri maicasii sa isi stranga pozele de pe perete pt ca e casa ei , nu a ta lol

faza cu lasatul intr-un colt...aici sunt multe de spus si conteaza si de cat timp sunteti impreuna. Sunt de acord cu fetele ca trebuie sa fi si tu mai sociabila, dar..in cazul in care sunteti de mult impreuna mi s-ar parea normal sa mai fi si bagata in seama de ceilalti. Spun asta pentru ca de obicei mamelor baietilor le este mai greu sa isi accepte noua nora...sau prietena...

#7 2010-10-30 14:09:32

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mie mi se pare normal sa fii tu sociabila. Adica daca are atatea surori, si rude, nu e nici una unul mai de varsta ta cu care sa vorbesti si tu? Asa usor usor o sa te simti ca in familie, si nu o sa mai stai intr-un colt. Pai daca eu cu familia prietenului stateam intr-un colt, imi luam campii. Ce sa mai zic ca la inceput nicinu intelegeam ce vorbeau ca nu vorbeam limba? lol

#8 2010-10-30 15:12:40

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

In genul asta sunt si eu, daca nu sunt intr-un mediu in care ma simt ok sau cu oameni apropiati sau macar pe care ii cunosc, tind sa fiu mai retrasa, dar atunci cand imi place compania, chiar daca nu o cunosc, incerc sa ma integrez, sa mai zic si eu o vorba, doua, ca uneori daca nu te bagi singur un pic in seama sa afle si altii ca ai si tu ceva in cap, nu te baga nimeni in seama smile asa ca zic si eu ce au zis si fetele inaintea mea, incearca sa intri si tu intr-o conversatie sau doua, intr-un astfel de mediu nu poti sa ai pretentia sa stati mereu mana in mana sau chestii de genul asta.

#9 2010-10-30 21:34:28

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Hop si eu cu o parere complet diferita de cele anterioare: eu nu inteleg de ce continui sa iesi cu familia lui daca nu te simti bine cu ei, indiferent ca-s 2 sau 10. Nu-i ca si cum ar urma sa va casatoriti si trebuie neaparat sa-i cunosti tot clanul si sa-ti mai si placa de ei si sa socializezi cu ei.
Te obliga cineva sa mergi cu ei? Nu cred. Chiar tu zici ca probabil daca ai pleca nu ar observa nimeni.
S-ar putea sa nu-ti placa ce iti spun, dar o sa spun totusi (tinand cont si de ce ai povestit la topicul cu dezvirginarea): cred ca prietenul tau te invita doar asa ca sa nu spuna ca nu te-a invitat, nu cred ca l-ar deranja foarte tare daca l-ai refuza intr-o zi. Ia incearca, si spune-ne cum a fost. wink
Si daca familia lui ar tine mortis sa participi si tu, te-ar ajuta sa te integrezi, te-ar include in conversatii, etc.

Lasand cazul tau la o parte si generalizand putin, eu, una, n-am fost niciodata de acord cu integrarea asta asa rapida a unuia in familia extinsa a celuilalt, dupa doar cateva luni deja ne cunoastem tot alaiul de unchi, matusi, veri de diverse grade, hop prezenti la toate evenimentele de familie, etc. Mie mi se pare arhisuficient sa-i cunosti mama tata si fratii / surorile, pana in momentul in care se pune serios problema de casatorie. Cand, poti sa-i cunosti si pe restul, da nu inseamna ca tre sa-i si vizitezi regulat sau sa-ti placa de ei. Cred ca am noroc ca eu am o familie mica si prietenul meu la fel, ba mai mult taica-su e certat cam cu toate rudele.  lol  M-am scos tongue

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#10 2010-10-30 21:39:00

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ma bag si eu putin tongue
si eu sunt putin impotriva familionului imens si prezentarii tuturor. dar asa de dese sunt intrevederile astea? eu in 24 de ani cred ca nu am avut 2 lol al meu inafara de mama tata sora si bunicii nu stie pe nimeni si ne stim de 7 ani, eu la el...chiar mai putin lol

sunt de acord cu kathrynn, nu vad de ce trebuie sa mergi la reuniuni daca nu iti face placere, nu esti obligata si daca nici ei nu tin mortis...nu vad rostul.

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-31 10:09:38)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#11 2010-10-31 09:57:16

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu nu as suporta sa tac si sa inghit atata timp cat nu imi face placere sa stau in preajma cuiva,in special a membrilor familiei.nici cu ai mei cu toti nu imi face placere,da cu altii straini!de mica am fost asa.eu nu inteleg familie decat parintii,fratii/surorile si atat.si nici cu ei intalniri toata ziua.deci eu as rari in locul tau orice intalnire cu acei oameni daca nu iti face placere.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#12 2010-10-31 10:05:31

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nici eu nu petrec timpul in locuri unde nu ma simt bine, poa` sa fie si papa de la roma la masa....ce antisociala sunt tongue

#13 2010-10-31 10:23:29

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

si eu sunt de parere ca ar trebui sa intri in gasca de copii, sa te joci cu ei, sa participi la balamuc; cu siguranta aveti parte de momente in doi; e normal ca atunci cand e cu familia sa le acorde atentie; intra in joc! nu exista reguli!

#14 2010-10-31 10:38:15

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

soțul meu mi-a cunoscut toate rudele extrem de repede, și restul prietenilor cu care am fost mult timp la fel, pt că și noi suntem o familie mare, care nu face diferențe ?ntre părinți/mătuși/unchi/veri, etc. așa că dacă prietenul ei e cu familia lui ?n genul nostru, ?l ?nțeleg perfect și cred că soluția integrării stă ?n m?inile ei, dar cu puțin ajutor și din partea lor, că dacă ea ?ncearcă să se integreze, dar ei continuă s-o ignore, atunci clar e o problemă

#15 2010-10-31 11:03:37

sleeping_beauty
Addicted member

Stim cu totii ca, copiii sunt foarte sociabili in general, daca ei o ignora inseamna ca au fost "montati" sa faca acest lucru. Eu de felul meu sunt mai retrasa insa pana acum nu i-am rezistat nici unu copil - eu fiind un copil mai mare mereu ma pun la mintea lor, deci eu zic ca este ceva in neregula in tot tabloul....sa nu uitam ca, copiii de regula in cadrul familiar ( nu familial) se comporta natural si chiar daca exista un "intrus" ei il abordeaza cu o privire mai jucausa, cu un gest (exemplu: vad o matanie la mana...eu nu am vazut copil sa nu vina sa traga de ea)...ori daca din ditamai familionu` nici unul nu a bagat-o in seama...pana mea...du-te si cauta-ti alt gagic ca aici nu miroase a bine.

#16 2010-10-31 11:08:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Poate au abordat-o la inceput dar ea a fost foarte tacuta. Mie mi se pare absolut normal sa ia parte la intalniri de genul de familie. Pentru unele familii intalnirile cu multe rude nu sunt reuniunim ci o masa normala in weekend. Daca iti pasa de persoana de langa tine, incerci sa faci si pe restul familiei sa te placa.

#17 2010-10-31 11:10:35

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Stiu cum e sa te simti exclusa de familia lui. Bine cu bunicii sau parintii lui nu am probleme. Nu-i cunosc foarte bine, dar sunt ok. In schimb, cand vin sarbatorile sau zilele de nastere, nu stiu pe unde sa ma bag ca sa nu ma duc.  supa Si chiar ma oftic, toata lumea se distreaza de sarbatori, iar eu de abia astept sa treaca orele petrecute cu ei. E greu, chiar nu credeam ca mai este cineva ca mine. Credeam ca sunt anormala. Eu cu pozele nu am nimic, poate sa aiba cate vrea. Dar nu-mi place sa fiu invizibila pentru verisorii lui, finii lui si alte rude pe care le mai are. Trebuie sa spun ca rudele lui ii sunt si cei mai buni prieteni, in special cei mai tineri. Nu sunt tarani sau nesimtiti, dar pur si simplu nu ma simt in largul meu cu ei, nu ma baga nimeni in seama, parca ma accepta doar pentru el.  supa Am vorbit cu el despre asta, accepta, dar nu intelege. Nu o sa-i cer sa renunte la ei pentru ca nu am dreptul asta, dar ma nemultumeste situatia asta.
Si oricat ai incerca sa te bagi in seama, daca nu vine si de la ei, tot degeaba.

Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-10-31 11:13:12)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#18 2010-10-31 11:14:37

sleeping_beauty
Addicted member

toriana, te simti nebagata in seama deoarece asa si este. Ai doua solutii: 1. iubitul tau trebuie sa se impuna putin, sa le puna in vedere rudelor  ca esti si tu prezenta in camera si sa te mai intrebe si pe tine de una de alta, sau sa inceapa iubitul tau o discutie la care ai putea participa si 2. iti cauti alt iubit care sa nu fie la fel de indiferent ca si acesta

bafta

#19 2010-10-31 13:02:12

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

sleeping_beauty a scris:

toriana, te simti nebagata in seama deoarece asa si este. Ai doua solutii: 1. iubitul tau trebuie sa se impuna putin, sa le puna in vedere rudelor  ca esti si tu prezenta in camera si sa te mai intrebe si pe tine de una de alta, sau sa inceapa iubitul tau o discutie la care ai putea participa si 2. iti cauti alt iubit care sa nu fie la fel de indiferent ca si acesta

bafta

Nu e indiferent, doar ca el nu e de aceeasi parere cu mine. El considera ca eu nu ma apropii de ei. La inceput cand i-am cunoscut chiar mi-au placut, pe parcurs, eu si prietenul meu ne-am mai despartit de cateva ori (nu lasa niciunul de la el - amandoi scorpion, a trebuit sa ne dresam reciproc, dar acum e chiar ok) si apoi cand i-am revazut am simtit ca s-a racit relatia dintre noi. Nu stiu, poate sunt si eu de vina, dar nu ma pot imprieteni cu niste persoane care nu-mi seamana, nu avem nimic in comun.
Nu pot renunta la aceasta relatie doar pentru ca nu ma simt bine cu unele dintre rudele lui. Nici nu sfatuiesc fetele sa faca asta, mai ales daca se inteleg cu baiatul respectiv. Poate cu timpul o sa se mai schimbe situatia, dar asta nu inseamna ca nu mai oftez din cand in cand.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.