homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa credem...

#1 2010-10-30 14:07:20

dracoaica
Full member
Inregistrat: 2006-08-24

ce sa credem...

iau Novynette de 4 ani... in aceasta perioada, am facut pauza de o luna-2, o data pe an... nu am avut niciodata probleme, si tin sa mentionez ca mi-au fost recomandate de medic. Asta acum 4 ani. Azi, ajung intyamplator la aceeasi doctorita; avea matusa mea o problema, era tensionata si am intrat cu ea la consultatie... si am zis "hai sa intreb si eu ceva daca tot am ajuns aici"... intrebarea era "DACA IAU DE 4 ANI ACELEASI PASTILE, E CEVA IN NEREGULA?", mai ales tinand cont de faptul ca nu mi-au facut nicodata probleme.

Si doamna doctor mi-a spus, socandu-ma: ca nu e bine sa iei o perioada asa mare aceleasi pastile, ca ele se schimba o data la 3-6 luni, si ca Novynette nu sunt bune, desi ea mi le-a recomandat. Ce sa mai cred?

Intrebarile pentru voi ar fi: E ceva gresit sa iau aceleasi pastile in continuare? Ar trebui sa le schimb? Si daca da, de ce? Atata timp cat mai impac bine cu ele... Merci anticipat.

#2 2010-10-30 15:08:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: ce sa credem...

ai warn pentru postare multipla.
ti s-a raspuns la celalalt topic, inchid aici.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.