homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista efecte negative dupa luarea de Antibebe timp de cativa ani?-2

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » exista efecte negative dupa luarea de Antibebe timp de cativa ani?

#20 2010-11-05 00:25:10

Dragoos
Membru
Inregistrat: 2010-11-04

Re: exista efecte negative dupa luarea de Antibebe timp de cativa ani?

Anticonceptionalele sunt uneori avortive,deci cine si le administreaza risca sa faca crima.Mai documentati-va inainte sa faceti ceva
scrieti pe google anticonceptionale ,,avortive''si veti vedea rezultatele.

#21 2010-11-05 01:21:59

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Dragoos a scris:

Anticonceptionalele sunt uneori avortive,deci cine si le administreaza risca sa faca crima.Mai documentati-va inainte sa faceti ceva
scrieti pe google anticonceptionale ,,avortive''si veti vedea rezultatele.

ce imi plac oamenii care cred ca daca e ceva scris dupa ce cauta pe google inseamna ca e si adevarat...

in primul rand termenul corect, dupa cum ne spune dexonline (stiu ca nu e google, dar totusi sa il credem) este abortiv. in al doilea rand, pentru a exista un avort, trebuie sa existe un produs de conceptie. tocmai pentru a nu exista un produs de conceptie, exista anti - conceptionalele. eu una nu vad cum anti-conceptionalele pot sa fie abortive si cum anume face cineva o crima impiedicandu-si ovulatia.

am facut totusi un exercitiu, stiu, ma plictisesc foarte tare. si am cautat cu google anti conceptionale abortiv si evident informatiile gasite nu au nici o baza stiintifica. faptul ca eventualul embrion nu se poate implanta e departe de a putea fi considerat avort. lucrul asta se poate intampla si in conditii normale si nu numai ca se poate intampla, se si intampla. oamenii fac sex neprotejat in perioada fertila si totusi nu apare o sarcina, din n motive. si nu e vorba de un avort.

eu raman la parerea mea, anume ca cei doi termeni aproape ca se exclud. si desi am mai spus ca eu nu folosesc anti conceptionale, nici nu le recomand in mod deosebit, nu cred ca e cazul sa exageram. nici intr-un sens,  nici in celalalt.

#22 2010-11-05 08:33:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Dragoos ai warn pt postare multipla

#23 2010-11-05 09:52:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

offtopic de ce apare "Mesaje: 1", daca are 3 mesaje pe forum?  huh

#24 2010-11-07 13:06:38

Dragoos
Membru
Inregistrat: 2010-11-04

Daca vreun spermatozoid ajunge totusi la ovul, si il fecundeaza, embrionul format nu are unde sa se implanteze, si este eliminat o data cu sangele menstrual. Din acest motiv, pilula contraceptiva functioneaza si ca un avortiv. Pe aceasta adresa gasiti explicatii mai multe: http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-sp … rtifacient
As vrea sa punctez ca mai degraba dau credere unui site de specialitate ca acesta decat la vrajeala de pe forumuri unde se incearca sa se faca reclama la anticonceptionale din motive financiare.

Publicitate

loading...

#25 2010-11-07 13:30:38

moksha
Hero member

Dragoos a scris:

Daca vreun spermatozoid ajunge totusi la ovul, si il fecundeaza, embrionul format nu are unde sa se implanteze, si este eliminat o data cu sangele menstrual. Din acest motiv, pilula contraceptiva functioneaza si ca un avortiv. Pe aceasta adresa gasiti explicatii mai multe: http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-sp … rtifacient
As vrea sa punctez ca mai degraba dau credere unui site de specialitate ca acesta decat la vrajeala de pe forumuri unde se incearca sa se faca reclama la anticonceptionale din motive financiare.

sunt medic. asa ca  nu e o vrajeala ceea ce zic. daca se cheama adevaruldespreavort  nu inseamna ca e un site de specialitate.

spermatozoizii ajung de multe ori la ovul si embrionul, daca asa vrei sa ii zici format, nu are unde sa se implanteze din n motive, printre care multe boli sau chiar pur si simplu nu se implanteaza. gresesti si am explicat foarte clar de ce. nu ai decat sa dai crezare cui vrei tu, dar sa nu aduci parerile tale la rang de informatie specializata.

#26 2010-11-07 18:46:24

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Dragoos a scris:

Eu zic sa te documentezi din mai multe parti.
Anticonceptionalele IMPIEDICA ovulatia, adica mai pe intelesul tau NU EXISTA un ovul care sa fie fecundat, deci teoria ta cade.
Si nu, nu se face reclama la anticonceptionale pe site'ul asta, multe fete sunt impotriva lor dintr-un motiv mai mult sau mai putin intemeiat.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-11-07 19:13:28)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#27 2010-11-07 19:11:14

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

kapitulation  Baiatul are dreptate cand zice ca anticonceptionalele impiedica ovulatia sau implantarea ovulului in endometru. Scrie si in prospectul unora din antibebe...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#28 2010-11-07 19:47:58

moksha
Hero member

blueeyes a scris:

kapitulation  Baiatul are dreptate cand zice ca anticonceptionalele impiedica ovulatia sau implantarea ovulului in endometru. Scrie si in prospectul unora din antibebe...

e adevarat DAR asta nu inseamna avort. e o mare diferenta. si incercam sa zic ca de multe ori exista fecundare dar oul nu se implanteaza pentru ca  nu vrea el smile si nu putem numi asta avort. asa putem sa numim avort orice. asta era ideea.
si cum am zis, nu e o idee buna sa exageram..

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » exista efecte negative dupa luarea de Antibebe timp de cativa ani?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.