|
Nu esti logat.
Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVPagini: 1 2
#1 2010-10-31 05:52:26
Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVBuna dimineata...... Offline #2 2010-10-31 08:31:00
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVAr fi corect din partea ta sa ii spui de la inceput, sa decida el daca vrea sa se culce cu tine in aceste conditii. Eu as muri de gat cu tipul care m-ar imbolnavi de aceasta infectie, atata timp cat am intrat in relatie sanatoasa cu analizele la zi ( si nu ma culc la intamplare) am pretentia sa ies la fel de sanatoasa. Daca tipul in cunostinta de cauza se decide sa te accepte asa, atunci e perfect insa NU IL MINTI, ARE DREPTUL sa stie!!! Offline #3 2010-10-31 11:51:11
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPV
subscriu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2010-10-31 11:52:34
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVramo52 e bine sa vb cu el , sa fii sincera . HPV e o boala ff dificila si mai rau e ca exista un grad destul de ridicat sa contaminezi partenerul chiar daca fol prezervativ. Multa sanatate. pup What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2010-10-31 12:18:55
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVAvand in vedere ca 8 din 10 femei au virusul asta, nu mi se pare o chestie atat de grava, doar nu e HIV. Pana la urma poate si el are si nu stie, cum de altfel si fetele pot avea fara sa aiba habar. Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-10-31 12:23:13) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-31 12:43:39
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVarata-mi si mie femeia care nu stie ca are hpv. O femeie cu scaun la cap isi face analizele care tin de sfera intima minim o data pe an. Eu atata timp cat stiu ca am analizele la zi si am avut un singur partener (a se citi relatia in curs) nu concep sa ma imbolnavesc de asa ceva, si NUUUUUUUUUUU mi-ar conveni sa ma culc cu un tip care are hpv si stie....nu ca nu si-ar face niste analize inainte, oricum l-as cerceta sa vad daca are negi insa chiar nu mai are nimeni constiinta in romanica? daca au x si y hpv trebuie sa am si eu doar pentru ca 8 din 10 au? unde scrie asta? eu vreau sa fiu una din cele 2 femei sanatoase ca am avut doar relatii stabile ( a se citi mai lungi de un an jumate) si nu mi-am tras-o la intamplare. Am tot dreptul ca "noul" partener sa ma informeze INAINTE. Am DREPTUL SA ALEG !!!! Am dreptul sa fiu SANATOASA!!!!! Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-10-31 12:44:25) Offline #7 2010-10-31 12:52:20
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVsleeping_beauty sunt intru totul de acord cu tine, dar nu putem sa ii punem la zid pe cei cu HPV. Sunt barbati puratori de HPV care n-au nicio simptomatologie. Au fost cazuri cand femei s-au maritat virgine si sotii le-au imbolnavit de aceasta boala. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #8 2010-10-31 12:56:31
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVsa le fie de bine, ele si-au ales craii. Nici eu nu am avut iubiti virgini insa nu mi-am ales crai care umbla din floare in floare si care traiesc cu impresia ca daca o tipa arata ingrijit si este curata este automat si sanatoasa. Eu pana acuma am fost sanatoasa si asa am de gand sa raman si condamn persoanele care STIU ca au hpv si le imbolnavesc si pe altele cu buna stiinta fara macar sa aiba bunul simt sa intrebe inainte: bai eu am hpv, stii ce implica? esti de acord cu riscurile pe care ti le asumi avand relatii intime cu mine? Offline #9 2010-10-31 12:59:19
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVCred ca toate avem dreptul sa fim sanatoase, iar faptul ca o anumita persoana are sau nu hpv nu inseamna in mod obligatoriu ca "si-a tras-o la intamplare"! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #10 2010-10-31 13:02:01
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVasa e sleeping_ beauty . Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #11 2010-10-31 13:04:08
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVeu cred ca nu vrei sa vezi tu realitatea. Nu te trezesti peste noapte cu virusul hpv, nu includ negii simpli care nu au nimic in comuni cu tulpinile cancerigene. Asa si partenerul meu are negi pe mana insa in zona intima nu are si nu m-a procopsit nici pe mine cu vreo surpriza. Al tau sigur a umblat pe undeva ca nu iei virusul asa din aer, ca tu accepti acest lucru si il accepti si pe el asa este strict treaba ta Offline #12 2010-10-31 13:07:57
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVUltima oara a fost editat de angeldarkwoman (2010-10-31 13:15:00) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #13 2010-10-31 13:11:10
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVSleeping,e bine ca esti tu sigura de ceva ce mi se intampla mie Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-10-31 13:16:03) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #14 2010-10-31 13:16:23
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVoricum imi pare rau pentru persoanele care sufera de HPV unele sunt victime nevinovate. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #15 2010-10-31 13:20:17
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVmda, revenind la topic, ramo52 trebuie neaparat sa isi informeze partenerul, nu mai conteaza cum si de unde a luat virusul insa are datoria morala de a nu face rau cu buna stiinta....asta e valabil pentru toti cei ce se stiu cu hpv Offline #16 2010-10-31 13:22:16
si care e analiza care arata prezenta hpv la barbati? Offline #17 2010-10-31 14:33:19
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVasta e rau ca la barbati nu exista o analiza anume care sa puna in evidenta ca sunt purtatori de HPV What doesn't kill me, makes me stronger Offline #18 2010-10-31 15:45:42
exact, my point. Offline #19 2010-10-31 16:04:20
Re: Cum si cand le spunem partenerilor nostri de infectia cu HPVyou're right moksha Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2010-10-31 17:02:45) What doesn't kill me, makes me stronger Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|