|
Nu esti logat.
Chist ovarian hemoragic?#1 2010-11-01 21:14:56
Chist ovarian hemoragic?Buna! "Si Dieu nous a fait à son image, nous le lui avons bien rendu." Offline #2 2010-11-01 22:26:40
Re: Chist ovarian hemoragic?1. este posibil sa fie si de la chist...nu am inteles daca iei AC.uri dar si ele dau balonari uneori...daca nu sunt dureri mari nu te ingrijora... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-11-02 11:06:04
Re: Chist ovarian hemoragic?Multumesc x_ynna! "Si Dieu nous a fait à son image, nous le lui avons bien rendu." Offline #4 2010-11-02 11:46:17
Re: Chist ovarian hemoragic?miha, fii sigura ca nici un medic nu face experiente pe tine, asa ca relaxeaza-te. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-11-02 17:47:19
Re: Chist ovarian hemoragic?
Multumesc doctoressa, m-am mai linistit "Si Dieu nous a fait à son image, nous le lui avons bien rendu." Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-17 14:01:06
Re: Chist ovarian hemoragic?Buna fetelor, eu am 25 si acum 2 seri m'am trezit cu dureri mari in partea abdominala inferioara, ai mei au crezut ca am facut apendicita pentru ca durerea se lasa pe piciorul drept, am fost la municipal la urgente si dupa cateva investigatii am descoperit un chist ovarian stang(desi pe mine ma doare in dreapta si se iradiaza pe picior)... de 86/64 mm. Sectia de chirurgie e inchisa pt renovare pana luni, ma pot duce la alte spitale ideea e ca nu stiu incotro sa ma indrept, care e mai bun, imi e si teama nu stiu ce grad de dificultate are operatia asta, nu stiu cat de mare o sa fie taietura daca o sa imi ramana cicatrice, cat dureaza recuperarea. Mi'as dorii sa evit operatia asta, am nevoie de sfaturi ..................multumesc Offline #7 2011-08-17 14:05:44
Re: Chist ovarian hemoragic?operatia dureaza putin, taietura e mica eu am 2 cicatrici (una de vreo 2 cm, si cealalta putin mai jos, de 1 cm), pt ca al meu a fost spart, si a fost necesar si un tub de drenaj pt lichidul ce a ramas inauntru; daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-08-17 14:25:42
Re: Chist ovarian hemoragic?yoyolina, ai facut laparoscopie? cat de mari erau chisturile? Offline #9 2011-08-17 15:23:14
Re: Chist ovarian hemoragic?anca, eu am avut mai multe chisturi pe ovarul drept... la mine s-a suprapus operatia cu cea de apendicita, deci m-au "rezolvat" pe calea clasica, cu bisturiul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-08-17 15:26:12
Re: Chist ovarian hemoragic?aa, inseamna ca ai fost o norocoasa cu taieturi asa mici la operatia de apendicita. bine ca ai impuscat 2 iepuri Offline #11 2011-08-17 15:28:45
Re: Chist ovarian hemoragic?eeeh... nu-i asa rau cum suna de simtit nu se simte prea tare, doare putin cand il scoate dar cam atat; si e nasol cu ridicatul la verticala. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2011-08-17 17:47:26
Re: Chist ovarian hemoragic?multumesc yoyolina si , catre ce spitale ma indrumati, unde credeti ca e mai ok si ca tarif? pupici Offline #13 2011-08-17 19:39:20
Re: Chist ovarian hemoragic?nu stiu de unde esti, asa ca nu-ti pot rcomanda nici spital nici doctor daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-08-17 22:36:49
Re: Chist ovarian hemoragic?Buna yoyolina, am fost la ginecolog si mi'a zis ca trebuie operat si nu am voie sa aman mai mult de 2 saptamani am facut si echografie si un consult la chirurgie. In jurul meu sunt o mie de pareri, patitele mi'au spus sa mai consult si alti doctori pt ca nu e mare si se poate trata si altfel. Printre altele nu pot lipsi mult de la serviciu de asta intrebam cat dureaza recuperarea si ce presupune pentru ca nu ma pot menaja de efort oricare ar fi el. Am fost prea ocupata si ametita( noaptea nu prea dorm pur si simplu ma arde) si am apelat la ajutorul vostru:). Multumesc din nou pentru promtitudine, am sa caut pe forum despre medici. Offline #15 2011-08-18 08:33:14
Re: Chist ovarian hemoragic?cum sa nu fie mare la dimensiunea aia? daca ti s-a recomandat operatie, asta este... stiu ei ce stiu; oricum, e dreptul tau sa ceri o a doua, a treia parere daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2011-08-18 13:58:22
Re: Chist ovarian hemoragic?cica e bine sa fii informat in fine, mi'au mai dat de facut niste analize .... numai bine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|