|
Nu esti logat.
Trichomonas!!#1 2010-11-01 21:46:03
trichomonas!!imi spuneti un tratament bun pentru trichomonas?si pentru baiat?ce sa ia?astept pareri.. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-11-01 21:52:19
Re: trichomonas!!deeyanna ai facut examen de secretie? Cine ti-a zis ca ai trichomonas? What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2010-11-01 21:53:27
Re: trichomonas!!deeyanna numai medicul iti poate da un tratament...pe forum nu se prescrie nimic... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2010-11-01 21:55:55
Re: trichomonas!!cel in masura sa-ti dea tratament este doar medicul , pe forum nu se dau tratamente...mergi la medic, si pe baza examenului de secretie si antifungigrama primesti tratamentul adecvat . Offline #5 2010-11-01 22:08:39
Re: trichomonas!!am mers la gine..a zis ca am o infectie...ciuperca...nu mi-a zis ce...mi-a dat clortimazol ocule si flucovim fara efect...tratament pt candida...dar eu an simtomele de la trichomonas...i-am scris si doctoressei..si este de acord cu mine ca acele simpome desrise de mine sunt intocmai de la trichomonas..nicidecum candida.....de aceea am intrebat daca stie cineva un tratament bun pt trich...deoarece am cursuri dimineata si lucrez dupa masa nu am timp prea mult de mers iar la ginecologie....help:( iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-01 22:12:44
Re: trichomonas!!
ma repet....mergi si fa analiza de secretie + fungigrama ...pentru sanatatea ta trebuie sa-ti faci timp . Offline #7 2010-11-02 08:54:07
Re: trichomonas!!deeyanna pe forum nu se prescriu tratamente. in plus, dupa simptomele povestite aici nu se poate pune un diagnostic corect. trebuie facuta o analiza de secretie Offline #8 2010-11-02 12:27:38
Re: trichomonas!!ok:*...ms fetelor pt sfat...am sa fac cumva sa mai trec pe acolo odata:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #9 2010-11-02 13:37:32
Re: trichomonas!!deeyanna, din ce citisem in mesajele precedente ai facut un ex de secretie si nu ti-a iesit trichomonas, si totusi ai simptomatologia ca ai avea asa ceva, mergi la alt laborator sa repeti ex de secretie. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #10 2010-11-02 19:21:39
Re: trichomonas!!am mers...i-am zis ca am venit pentru ca am o secretie si nu am mai apucat sa continui...m-a trimis sa platesc testul b.papanicolau....a luat secretia si a zis ca in 3 zile sa merg dupa rezultat..cand am mers a zis ca am o ciuperca/infectie..da nu a zis ce...facand curatenie am aruncat analizele...ca daca nu le aruncam puteam sa cer pareri pe baza rezultatelor iesite.... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #11 2010-11-02 21:16:12
Re: trichomonas!!deeyanna doar sa mergi la laboratorul respectiv si sa ceri o copie la rezultat, oricum esti inregistrata What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|