|
Nu esti logat.
Miros neplacut in zona genitala#1 2010-11-01 23:21:55
Miros neplacut in zona genitalaAm o mare problema... Desi am analizele ok si desi folosesc un gel special creat pentru zona intima atunci cand ma spal, atunci cand prietenul meu imi face sex oral simt un iros tare neplacut...se apropie putin de mirosul unei cepe. nu stiu de a ce ar putea fi, ce as putea face, cu ce sa ma spal...ma deraanjeaza f tare si nu vreau sa stiu ce o fi in capul lui :-( Offline #2 2010-11-02 08:52:56
Re: Miros neplacut in zona genitalaantzuka la ginecolog ai fost? Offline #3 2010-11-02 09:04:27
Re: Miros neplacut in zona genitalapoate ati nimerit cand ovulai. atunci cand ovulezi secretia vaginala e mai abundenta, si are un miros mai intepator. eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji decat daca te tine mai mult de 2-3 zile Offline #4 2010-11-02 11:10:21
Re: Miros neplacut in zona genitala
parerea mea e ca daca l-ar deranja ar evita...si mai sunt de parere ca gelurile speciale sunt in general o idee nu tocmai fericita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-11-02 19:41:33
Re: Miros neplacut in zona genitalaDoc, si atunci ce ar trebui sa folosim? eu folosesc protex, asa mi-a sugerat ginecolgul, dar inainte foloseam si gel intim. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-02 19:53:49
Re: Miros neplacut in zona genitalaprotex mi se pare cam prea "tare", chiar e genul de produs care sa-ti distruga flora Offline #7 2010-11-02 21:26:29
Re: Miros neplacut in zona genitalaeu merg pe ideea de a folosi un sapun cat mai simplu, fara gel de dus sau alte geluri frumos mirositoare Offline #8 2010-11-03 11:38:05
Re: Miros neplacut in zona genitalaeu folosesc nivea pentru igiena intima..dar as fi in stare sa folosesc orice are un miros puternic pentru a elimina neplacerea din timpul actului. secretia mi-a iesit bine, asa ca nu e de la asta:-( Offline #9 2010-11-03 11:39:26
Re: Miros neplacut in zona genitalaatunci e totul in mintea ta, calmeaza-te si nu mai folosi substante cu parfum puternic fiindca te poti trezi cu alte probleme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|