|
Nu esti logat.
Ajutoorr#1 2010-11-01 23:43:38
AjutoorrSambata spre duminica noaptea..am intretinut relatii sexuale neprotejate..tin sa mentionez ca nu s-a terminat in mine...iar mie stopul mi se terminase undeva pe joi...e mare reiscul de a ramane insarcinata? e chiar perioada aceea...sau? ajutor va rog Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #2 2010-11-02 08:23:30
Re: Ajutoorrai un ciclu regulat? Offline #3 2010-11-02 08:48:03
Re: Ajutoorrsalutare! va cer si eu ajutor pt ca nu mai imi gsesc linistea . nu stiu ce e de facut,.. prietena mea este virgina iar aseara am cam facut ''nebunii'' ..in sensul ca ...am introdus penisul cam un cm -2... fara a penetra ....adica nu am observat sa fie vreo scurgere de sange...insa ...avand in vedere ca eu eram deasupra ...ma gandesc ca ar fi posibil sa se infiltrat putina sperma...(nu imi amintesc sa fi ejaculat...dar stiu ca mai exista mici scapari inainte)....plus ca 'acolo' era destul de umed...e posibil sa fi intrat sperma? ...credeti ca e cazul de pastile sau cv??.....sa mai astept?...cat? va rog astept raspuns sincer multumesc ! Offline #4 2010-11-02 08:57:50
Re: Ajutoorrmihaitza informati-va inainte sa va incepeti viata sexuala. Offline #5 2010-11-02 08:59:36
Re: Ajutoorrda ciclul mi-e regulat...doar ca nu stiam daca sunt in pewrioada aceea cu risc mare Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-02 09:01:43
Re: Ajutoorrrepet diiiiiaaaaa, aveti grija pe viitor. coitul intrerupt nu e deloc o metoda de contraceptie eficienta Offline #7 2010-11-02 09:29:19
Re: Ajutoorrda multumesc...ar trebui sa imi fac griji acum?> Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #8 2010-11-02 10:05:02
Re: Ajutoorrtocmai am vorbit cu ea... a spus ca e in perioada fertila.....si a mai spus ca s-a eliminat o micamicamica bucatica din himen....insa el e la locul lui...si sa nu imi fac griji..... are dreptate?..... e de rau? mersi frumos! Offline #9 2010-11-02 10:10:58
Re: Ajutoorrdiiiiaaaa eu zic sa nu-ti faci griji Offline #10 2010-11-02 10:26:00
Re: Ajutoorr...in interior stiu sigur ca nu ...si nici in exterior nu cred...dar stiu ca mai exista mici scurgeri inainte de ejacularea propriu-zisa...eu de alea ma tem...si de faptul ca si ea era destul de umeda....si sa nu fi alunecat cv...avand in vedere ca eu am cam stat deasupra vreo 10 minute...sau mai mult ....ai putea te rog sa estimezi cam care ar fi sansele sa apara o sarcina?..in procente:) ea imi spune sa nu imi fac griji.... acum nu stiu......ce stiu sigur e ca de acum incolo nu o sa ma mai las dus de val si o sa am grija....o sa ne protejam Offline #11 2010-11-02 12:42:55
Re: Ajutoorrmersi mult o sa incep din nou ac ca asa sunt sigura ca nu va fii nimic:* Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #12 2010-11-02 13:10:27
Re: Ajutoorr
eu nu pot sa-ti estimez asa ceva, si nici altcineva. Offline #13 2010-11-02 17:37:04
Re: Ajutoorrda.....acum sunt tare confuz.... ne gandeamsa apelam la pilula de a2a zi asa ...just in case.. dar o sa mai asteptam un pic (sper sa nu fie cazul de sarcina )...si sper sa fie o decizie buna...sa nu regret peste cv timp..... multumesc ! Offline #14 2010-11-28 21:18:51
Re: AjutoorrVa rog frumos sa ma ajutati ! ! Am inceput in prima luna de menstruatie sa iau marvelon 21 . . dupa aprox jumatate de ora mi s-a facut ff rau si asa m-a tinut pana a 2 zi... seara cand trebuia cea de-a 2 a apstila nu am mai luat marvelon am fost la farmacie si am luat diane35 (am mai luat in urma cu 3 ani tim de un an si mi-au priit) si am continuat cu diane . . vreo 2 sapt am sangerat dar nu ff mult . . adik un absorbant zilnic facea fata . . dar apoi in ultimele 3 zile de pastile din folia de diane imi curge mai mult . . am terminat folia vineri si luni ar trebui sa imi vina . . dar mie tot in curge . . folosesc vreo 3 absorbante pe zi . . ce sa fac??? e normal ? mai tre s aimi vina luni ?? sambata cand trebuie sa incep alta folie o sa revina la normal totul .. mentionez ca in ultimele zile am avut si dureri abdominale ca la mestruatie ! ! va rog mult sa ma ajutati . . Offline #15 2010-11-29 10:42:07
Re: Ajutoorr
of, of, of....e impinzita tara de cabinete de planning si dintr-un motiv care imi scapa lumea le ignora si merge la farmacie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2010-11-29 11:18:24
Re: Ajutoorrmultumesc mult pentru raspuns . . am sa revin sambata sau duminica sa va spun ce s-a intamplat! o zi buna in continuare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|