homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-133

#2509 2010-11-20 20:39:57

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

noapte buna smart puss

si eu ma bag la film
noapte buna gagici puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2510 2010-11-20 22:19:14

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

wave  Buna fetelor, ma primiti si pe mine printre voi? Sunt ca si voi o infocata aspiranta la titlul de mamica. Povestea mea am postat-o pe scurt la ?Intrebare despre temperatura bazala?, tot acolo i-am scris gargaritei ca o sa va tin la curent cu ce se va intampla, ieri din pacate mi-au venit uratii cum ii numiti voi, speram sa nu mai vina, sunt foarte dezamagita pentru ca au trecut 4 luni fara sa se intample minunea.  grater  Este foarte greu, timpul trece foarte incet. Luna aceasta m-am hotarat sa iau tictura de branca ursului de 3 ori pe zi, 2 vitamina e pe zi si o cana, doua de ceai de napraznic. Ce parere aveti? M-am hotarat singura fara indrumarea unui medic sa iau toate acestea. Imi doresc atat de mult un copilas. Am  patfierbinte  inainte cu o zi de ovulatie, si dupa o zi, dar degeaba. Sotul meu e mai rabdator, e foarte dezamagit cand vin uratii, dar se reseamneaza si imi spune mereu ca luna viitoare nu o sa mai vina. Sper si va doresc tuturor sa primim cel mai frumos cadou de Craciun, un sufletel in burtica noastra. va pup si multa bafta.  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2511 2010-11-20 22:30:40

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Buna Ana.eu am luat luna trecuta branca ursului,tot dupa sfaturile de pe internet.Mi-a fost ingrozitor de rau,picam din picioare,aveam ameteli,stari de voma.De vreo doua ori mi s-a rupt filmul,eram la metrou si efectiv am simtit ca nu mai vad.Noroc ca eram cu o prietena.Initial nici nu m-am gandit la branca ursului.Ma gandeam la ce e mai rau.Eram pregatita sa ma duc sa-mi fac analize sa vad ce-i cu mine.Apoi am intrerupt administrarea si mi-am revenit foarte repede.Am luat 6 zile.E drept ca eu am tensiunea scazuta,nu creste aproape niciodata mai mult de 9.5.Si am inteles ca BU o scade si mai tare.Acum nu stiu ce sa zic.Asta-i experienta mea .Am acasa o sticluta de 200 ml pe care o donez cu mare drag daca vrea cineva sa o ia.E plina.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2512 2010-11-20 22:38:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ana wave sa dea Dumnezeu sa fie asa-un bebe de craciun hjarta bine ai venit goodluck

fete puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2513 2010-11-20 23:27:05

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

hopsieu

Cris somnoroasa  wink

Maya, sunt sigura casi tie  iti va iesi praji  par

Almi, iar ai plecat la  shoppingchicot

Smart ...mie nu-mi place deloc faza cu analizatul secretie ....

Ana, bine ai venit ! sa stai putin pe aici ...sa treci rapid la prenatal  goodluck
vitamina E nu trebuie sa iei mai mult de una pe zi si doar 10 zile/luna iar BU doar pana la ovulatie....la dr. ai fost? ce analize ia facut pana acum? sper ca nu te-am speriat cu atatea intrebari  smile  si nu dispera, au trecut doar 4 luni...sunt fete la care au trecut ani  rugaciune

Sonia puss

Mi_ka  goodluck  la spermograma sa aveti  spermatozoid  numerosi si voinici  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-20 23:49:55)

.

Publicitate

loading...

#2514 2010-11-20 23:44:52

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

na'seara big_smile

ana puss bine ai venit si sa treci cat mai repede la mamici puss
ai zis ca iei vitE... dar sfatul meu e sa nu iei 2 pe zi pentru ca poate fi toxica... una pe zi timp de 10 zile pe luna e foarte bine daca iei smile

pupici la gagici puss puss
eu ma duc la nani wave

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2515 2010-11-21 07:13:00

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fetelor...
va pup si va doresc o duminica superba puss
la medic nu pot sa merg inca pt ca dr meu e plecat din tara pana sambata viitoare, sper sa se vada bine big_smile
inimioara la cat timp bate pt prima data? kram

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2516 2010-11-21 09:01:08

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Neata.Eu iar la curs azi.Sunt tare obosita.Ce-as mai fi dormit......
Far ,eu stiu ca din ziua a 20-a,deci practic 3 saptamani de la implantare ,se poate auzi inimioara.Cred ca depinde de cat de bun e medicul si ecograful.Va pup pe toate.Va doresc o duminica minunata.
Off topic-Sunt asa suparat .De vreo luna incoace m-am umplut de cosuri,zici ca sunt la pubertate.Cred ca nici in adolescenta nu am avut asa ceva pe fata.Ma tot oblojesc cu masti ,creme  si nimic.Ufffff.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2517 2010-11-21 09:31:50

cris8
Insomniac member

neatza fetele mornincoffee

AnaArc bine ai venit aici la aspirante!!! sa ramai repede gravidutza!!! goodluck
cred ca noi am mai vorbit putin la un alt topic... smile
nu-ti face griji...4 luni de incercari nu constituie inca un motiv de ingrijorare...dar totusi nu ar strica sa incepi ceva investigatii...si in primul rand spermograma sotului. Cat despre naturiste...eu personal nu mai am incredere decat in ce imi recomanda medicul.

mi_ka, far puss

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#2518 2010-11-21 10:18:50

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata  wave sa aveti o zi frumoasa  kram

#2519 2010-11-21 10:32:22

sonia30
Moderator

neata fete puss

azi e soare,merg cu copiii mei din clasa la pizza dance

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2520 2010-11-21 10:43:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata!

Ana, bine ai venit la aspirante, iti doresc sa treci repede la topicul cu burtici!

va pup pe toate  puss  par

#2521 2010-11-21 10:57:38

sonia30
Moderator

garga puss

#2522 2010-11-21 11:12:34

cris8
Insomniac member

eu ies fetele

pupici, o duminica frumoasa puss wave

#2523 2010-11-21 11:19:29

sonia30
Moderator

cris,si tie la fel kram

#2524 2010-11-21 11:31:49

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata frumoaselor !!!!  puss  puss  puss
Azi este duminica !!! Cine ne arata testul pozitiv de duminica ????
Ana, bine ai venit la aspitante si sa dea DD ca in curand sa-ti spun, bine ai venit la burtici !!!!! goodluck
Smart, ai marcat bine azi noapte ?????  angel  angel Vreu sa vad ochisorii outului luna asta la tine !!!!!
Mika, sunt cu ochii pe tine !!!!!!!!!  wink
Far, eu in primele saptamani ma uitam aici Cica in ziua 22 de la conceptie incepe sa bata inimioara, dar la eco de vede bine de-abia peste 1 sapt, doua .
Cris, Sonia , Ruxxy, Graga, Mi_ka puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2525 2010-11-21 11:35:25

Dannna
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-11-12

AnaArc a scris:

wave  Buna fetelor, ma primiti si pe mine printre voi? Sunt ca si voi o infocata aspiranta la titlul de mamica. Povestea mea am postat-o pe scurt la ?Intrebare despre temperatura bazala?, tot acolo i-am scris gargaritei ca o sa va tin la curent cu ce se va intampla, ieri din pacate mi-au venit uratii cum ii numiti voi, speram sa nu mai vina, sunt foarte dezamagita pentru ca au trecut 4 luni fara sa se intample minunea.  grater  Este foarte greu, timpul trece foarte incet. Luna aceasta m-am hotarat sa iau tictura de branca ursului de 3 ori pe zi, 2 vitamina e pe zi si o cana, doua de ceai de napraznic. Ce parere aveti? M-am hotarat singura fara indrumarea unui medic sa iau toate acestea. Imi doresc atat de mult un copilas. Am  patfierbinte  inainte cu o zi de ovulatie, si dupa o zi, dar degeaba. Sotul meu e mai rabdator, e foarte dezamagit cand vin uratii, dar se reseamneaza si imi spune mereu ca luna viitoare nu o sa mai vina. Sper si va doresc tuturor sa primim cel mai frumos cadou de Craciun, un sufletel in burtica noastra. va pup si multa bafta.  puss

Neata tuturor!
Salutare Ana,
Si eu sunt aspiranta la titlul de mamica, acum cateva zile am postat si eu povestea mea, de cam 3 luni incercam si noi patfierbinte si inca nu a venit minunea, dar sper ca nu va intarzia prea mul signof10 t...luna trecuta am apelat la testele de ovulatie, in ziua cand a iesit pozitiv am prestat , dar a doua zi cand a iesit negativ am sarit ( mare greseala)...saptamana viitoare refacem testele de ovulatie si sper sa reusim; in ceea ce priveste acele remedii naturiste nu le incercam ca s-ar putea sa faca rau organismului si apoi sa ne para rau, doctorul mi-a prescris ACID FOLIC si iau de 3 luni in fiecare zi.
Va pup.  patfierbinte

Ma emotioneaza fetele care reusesc minunea :gravida:sper sa ne aduca mos Craciun la toate cadoul dorit bebic

Ultima oara a fost editat de Dannna (2010-11-21 11:46:59)

33+ gravida   are mama doi puiuti bebic bebic in burtica
DNP 20.08.2011

Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi

#2526 2010-11-21 11:41:15

sonia30
Moderator

coco, puss ce-as vrea eu sa-ti arat 2 liniute luna asta!

#2527 2010-11-21 11:48:39

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

neata

Smart , multumesc puss

Ana Arc bine ai venit! puss

Mi_ka goodluck  la spermograma

Sonia, Danna, Coco, Cris  , far ,rruxxy  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.