homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-14

#248 2010-11-05 16:43:42

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

am sunat 45 de min la cabinetul dr ION IONUT si intr-un final mi-a raspuns o asistenta care mi-a zis ca pt programari la el trebuie sa sun luni la 9 si ca stie ca e plin pana la sf lui dec wow deci ce dr e asta frate de e asa cautat
am sa fac programare la el cand se va putea pana intre timp merg la dr asta si apoi vad daca pot trece la el as avea cam 12 sapt oare te mai ia un medic in evidenta la 12 sapt?

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-11-05 16:44:26)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#249 2010-11-05 16:44:06

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

e bine vrabi ca ai ovulat in z14. nu stiu ce sa zic de temp daca o influenetaza duphastonul....poate stiu alte fete

nu mi-o iau inca, de luni in z10 poate...si asa nu ma ajuta cu nimic temp de acum. Am momente cand imi vine sa n-o mai iau deloc ca oricum nu ma ajuta cu nimic daca ovulez si n-am gigei sad

Sa vad sapt viitoare in ce stare sunt, poate incep de luni s-o iau

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-11-05 16:46:59)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#250 2010-11-05 16:53:40

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

elle_24 a scris:

vrabi am luat eu pentru "reglarea" mestruatiei, si am avut stari de voma, dureri de sani, sani durerosi, dureri de spate, stare de somnolenta, foame constanta...le-am urat.
bine ca am cerut si o a doua parere si noua doctorita, avand in vedere ca am hormonalele ok, mi-a dat ceva homeopat (femicur) pe care l-am luat 1 luna si acum de vreo 4-5 luni am ciclul 28 de zile, fara dureri, fara nimic.
si ma durea si in zona ovarelor----intapaturi, ca o firbinteala asa,,,,nu stiu cum sa spun.

Poate vin cu vreo veste bebe  saptamana viitoare duminica... popa
fie intre noi vorba nu a fost decat o zi cand s-a intamplat  patfierbinte dar cine stie patfierbinte
noi ne apucam ca lumea de bebe, in cateva luni ca acum suntem cu apartament nou,,,zugravi...nunta...parinti...dar cel mai fain ar fi un bebe, asa fara plan inainte.
Acum cum vrea d-zeu popa

va citesc zilnic dar nu prea scriu

madu si priga felicitari rufe  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

ella puss exact asa am si eu starile
super k ai CM de 28.Pai si inainte de trat cum il aveai?
Si cate luni ai luat Duphaston!
goodluck sa ne aduci vesti bune sapt viitoare.Mai sti k e ca la Myla:punct ochit, punct lovit! puss
diri,am vazut k tu faci si OPK, eu inca nu am incercat.Eu doar cu Tb ,nici cu scurgerea nu ma pricep dc e EGG sau W? nustiu Dar luna asta mi-a iesit exact cum am planuit...sa vedem dc finalul e tot cum am vrut,k am zis sa ovulez in Z13, 14 sau 15 si sa si puna bebe acolo,k altfel va fi vai si amar.Asta cu bebele o mai astept!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#251 2010-11-05 16:54:25

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

pup fetele puss
priga felicitari !!!!!!! ma bucur mult pt tine puss kram sa ai o sarcina usoara timp de 40 de saptamani si un bebe sanatos , destept, voios, ca frumos oricum va fi cu asa parinti!!!

mia felicitari si tie !!! sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

madutule sigur te ia dr in evidenta la 12 saptamani, nu e chiar asa de tarziu... puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-11-05 17:01:41)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#252 2010-11-05 16:58:33

dirida
Insomniac member

da, fac si opk ca sa stiu cand prestez, ca temp nu ma ajuta la asta. Dar degeaba prestam la timp daca gigei nu sunt , si aia care sunt is lenesi si anormali sad.

Publicitate

loading...

#253 2010-11-05 17:07:55

vrabiutza
Sr. member

dirida a scris:

da, fac si opk ca sa stiu cand prestez, ca temp nu ma ajuta la asta. Dar degeaba prestam la timp daca gigei nu sunt , si aia care sunt is lenesi si anormali sad.

pai mai pune-l pe al tau la treaba,la alergat,da-i telina si exersati sexinpat nu doar cand OPK e +
puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#254 2010-11-05 17:09:38

cris8
Insomniac member

dirida puss lasa ca o rezolvam si noi cumva...se poate prinde si natural dar nu prea usor...depinde si cata rabdare mai ai...
eu una nu mai am, mai ales ca luna trecuta am facut monitorizare eco si am stiut exact momentul ovulatiei, am prestat exact cand trebuia si facusem si pauza 2 zile inainte ca sa se refaca gigeii...si tot nu am ramas...
In niciun caz nu vreau sa te descurajez puss dar pana la urma trebuie sa fim realiste ca sa stim ce avem de facut, eu cel putin nu am timp de pierdut deloc, mai ales ca dupa analiza AMH mi s-a spus ca voi mai fi fertila maxim 5 ani...desi nu am dereglari hormonale, nimic... asa ca eu am trecut la planul B, si anume inseminari...daca in 4 maxim 5 incercari nu reusesc Doamne fereste, o sa fac FIV.. nu credeam vreodata ca voi ajunge aici dar uite ca viata iti rezerva orice... supa

si totusi, nu uita ca tu ai ramas o data si inca f repede, deci totusi poate ca nu stati chiar asa de rau...poate e ceva temporar care a afectat spermograma acum...eu insa nu am ramas niciodata in mai bine de 3 ani... sad

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-11-05 17:19:00)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#255 2010-11-05 17:36:25

dirida
Insomniac member

vrabi, noi avem contacte si in afara perioadei ovulatiei (de placere)...dar tb sa fim realiste ca asta nu ma ajuta sa raman insarcinata...tb sa mai mai si nimerim momentul.

am mai zis pe aici: sotul meu e un sot model...nu bea, nu fumeaza, face cat de cat sport, singurul defect e ca lucreaza 8 ore pe scaun si asta nu e bine. Aaaa..si am uitat sa zic: devreme acasa  chicot

Tratament inca nu incepem pana nu avem toate analizele...asteptam anticorpii si testosteronul si apoi mergem la ecografii. Abia dupa ce aflam cauza , daca o aflam o sa inceapa un tratament specific 3 luni cat dureaza spermogeneza.

multumesc cris8 de sustinere, stiu ca nu va fi usor si imi trebuie rabdare, dar eu cateva luni vreau sa mai incerc natural, si macar cat o sa faca al meu un tratament. daca dupa tratament nu obtinem o spermograma mai buna abia atunci o sa ma gandesc si la alte variante.

#256 2010-11-05 17:41:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Pup fetele! Nu pot scrie mult ca sunt pe tel, iar n-am net.
Prigatel drag, felicitari! Ma bucur tare mult! Ai reusiiiiit!!!

#257 2010-11-05 17:46:37

cris8
Insomniac member

dirida oricum ar fi trebuie sa ramaneti optimisti amandoi, si sa luati totul pe rand...eu zic ca e foarte bine cum procedati, si tot ma incapatanez sa cred ca in cazul sotului tau e ceva temporar cu spermograma proasta si ca nu a fost mereu asa, deci se poate schimba f mult....
Important este sa credem cu tarie ca vom fi mamici pana la urma, pt ca numai asa vom reusi. Lasa ca vine ea si vremea noastra puss

eu va las acum, plec iar pe weekend, o sa revin duminica
pupici tuturor puss  wave

#258 2010-11-05 17:49:55

dirida
Insomniac member

eu mamaica o sa fiu oricum, numai ca nu stiu cand si prin ce metoda.
Si toate o sa fim pana la urma....

distractie placuta cris8..si noi peste 2 sapt iar tragem o escapada la munte  chicot  (mi-am cam facut de cap anu asta lol )

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-11-05 17:52:25)

#259 2010-11-05 18:00:13

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

felicitari noilor gravidute. bravoo fetelor

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-11-05 18:00:30)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#260 2010-11-05 18:20:13

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave bună tuturor! puss

PRIGA puss puss puss majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  mă bucur enorm pentru tine! sarcină ușoară și bebe sănătos  majoreta  majoreta  majoreta

mia fericitări!!!! și ție ?ți doresc sarcină ușoară și bebic sănătos!  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

pup TOATE fetele puss puss puss puss puss
nu mai știu ce am citit... sunt pe fugă... am plecat! wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#261 2010-11-05 19:00:49

vrabiutza
Sr. member

dirida a scris:

vrabi, noi avem contacte si in afara perioadei ovulatiei (de placere)...dar tb sa fim realiste ca asta nu ma ajuta sa raman insarcinata...tb sa mai mai si nimerim momentul.

am mai zis pe aici: sotul meu e un sot model...nu bea, nu fumeaza, face cat de cat sport, singurul defect e ca lucreaza 8 ore pe scaun si asta nu e bine. Aaaa..si am uitat sa zic: devreme acasa  chicot

Tratament inca nu incepem pana nu avem toate analizele...asteptam anticorpii si testosteronul si apoi mergem la ecografii. Abia dupa ce aflam cauza , daca o aflam o sa inceapa un tratament specific 3 luni cat dureaza spermogeneza.

multumesc cris8 de sustinere, stiu ca nu va fi usor si imi trebuie rabdare, dar eu cateva luni vreau sa mai incerc natural, si macar cat o sa faca al meu un tratament. daca dupa tratament nu obtinem o spermograma mai buna abia atunci o sa ma gandesc si la alte variante.

Pai vezi, asa te vreau! puss
Am mai citit cand ai scris de sotul tau si ma bucur mult.Cam asa e si al meu:nu bea,nu fumeaza,nu face sport chicot k zice k si asa face destul sport pe camp;e ing. agronom,dar mai face si pe tractoristul,iar acum e in campania de recoltare a porumbului si iti cam dai sema ce rupt vine acasa si nu e usor sa-l zdruncine tractorul 8-10 ore pe zi.
Noi nici nu am facut spermograma,k am zis sa rez mai intai problemele mele,dar eu am asa un sentiment k va fi bine si vom reusi cat de curand.
Al meu nu stie cand ovulez,k nu ii place sa faca la comanda
Eu ziceam k dc faci  sexinpat zilnic,nu are cum sa ratezi ovulatia chicot
Am citit k spermatozoizii se maturizeaza in aprox 24h si k dc faci mai des,slabe sanse sa ramai... chicot
Eu cred k o sa ramai natural,e doar o chestiune de timp,k la multe dintre noi! puss

#262 2010-11-05 19:20:18

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

cris8 a scris:

dirida puss lasa ca o rezolvam si noi cumva...se poate prinde si natural dar nu prea usor...depinde si cata rabdare mai ai...
eu una nu mai am, mai ales ca luna trecuta am facut monitorizare eco si am stiut exact momentul ovulatiei, am prestat exact cand trebuia si facusem si pauza 2 zile inainte ca sa se refaca gigeii...si tot nu am ramas...
In niciun caz nu vreau sa te descurajez puss dar pana la urma trebuie sa fim realiste ca sa stim ce avem de facut, eu cel putin nu am timp de pierdut deloc, mai ales ca dupa analiza AMH mi s-a spus ca voi mai fi fertila maxim 5 ani...desi nu am dereglari hormonale, nimic... asa ca eu am trecut la planul B, si anume inseminari...daca in 4 maxim 5 incercari nu reusesc Doamne fereste, o sa fac FIV.. nu credeam vreodata ca voi ajunge aici dar uite ca viata iti rezerva orice... supa

si totusi, nu uita ca tu ai ramas o data si inca f repede, deci totusi poate ca nu stati chiar asa de rau...poate e ceva temporar care a afectat spermograma acum...eu insa nu am ramas niciodata in mai bine de 3 ani... sad

Offfffffff Cris! La asta ma gandesc si eu ca nu stii ce iti rezerva viata. La cat de bine ma simt eu in sensul ca nu stiu ce gust au pastilele sau sa racesc, dureri de rinichi si multe altele nu m-am gandit vreodata ca nu as ramane insarcinata. Am zis cel putin dupa 2-3 luni sigur raman, daca nu cumva din prima. eram sigura!!! Dar se pare ca nu e deloc asa. Sper din tot sufletul sa nu ajung la FIV, nu de alta dar din salariul meu de bugetar numai de FIV nu am eu bani si daca s-ar prinde din prima hai ca m-as imprumuta undeva dar nu am nicio siguranta. Ce sa mai, e nasoala situatia.  Sper sa reusesc pana la urma sa fac un bebe care sa semene cu cea mai draga fiinta mie: sotul meu.  Ce romantica sunt! smile)Va pupacesc!

Ultima oara a fost editat de laura_rts (2010-11-05 19:21:04)

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#263 2010-11-05 19:41:20

vrabiutza
Sr. member

Laura, puss nu te ingrijora!Stresul este contraindicat.Trebuie sa fii optimista,k D-zeu va avea grija si de tine si-ti va trimite un sufletel! rugaciune
Eu va las ,k merg sa pregatesc cina,k vine si al meu,in sfarsit!Noi in week-end plecam la un botez,asa k nu stiu cand mai intru!Sper,cand ma intorc ,sa mai gasesc gravidute noi. goodluck
Va pup pe toate! puss  puss

#264 2010-11-05 19:50:06

dirida
Insomniac member

vrabi, din contra, cu o spermograma proasta nu trebuie f des(in fiecare zi) ca sa aiba timp sa se refaca cat de cat.

sa dea Domnu sa fie cum zici tu si sa raman natural  puss

#265 2010-11-05 20:37:53

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

shopping  shopping  shopping  am ajuns

Cocofanpar  ma bucur ca ai venit cu vesti bune , deci bebe mai sta la caldurica  happydance  happydance

poate vin si eu cu un test plus ....desi camara mea e goala la capitolul teste, dar poate imi zic fetele de unde au luat ele testele +  chicot

Crisule, te pupacesc  puss  par si eu chiar daca nu te-am mai prins ....plimbareata mai esti  wink

Vrabiutza, Garga, Ellepuss  par

Madu, stai sa caut numarul d etelefon de la Giulesti, si daca vrei suni acolo si te programezi la dr. Ion, am inteles ca primeste si fara programare dar ca sa nu stai prea mult pe acolo dai telefon...si da. la dr. buni e coada  smile

Almi,  puss unde alergi asa?  lol

deci am primit rezultatul la analize ....sunt in limite, desi FSH-ul mi-ar fi placut sa fie mai mic si inhibina nu par foarte stralucite dar nici de speriat din ce am reusit eu sa gugalesc in graba...aprofundez eu problema  smile ....deci trebuie sa-i dau bataie  sexinpat 

am vrut sa mai scriu dar am uitat  dumbom  dumbom
va pupacesc  puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-05 20:43:44)

.

#266 2010-11-05 22:14:07

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pup fetele puss

PRIGATELUUUUUUUU  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
felicitari mamicooooooooo puss puss sa iti dea DD multa sanatate si un bebe sanatos si frumos si grasun  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

mika mea puss puss ma bucur ca au iesit analizele bune puss puss

eu nu stiu de ce dar cred ca ieri am facut ou... cu partea stanga va unde zicea dr ca nu am folicul dominant... dar am avut aceleasi dureri ca in fiecare luna si de azi nu mai am secretie fertila... pacat ca nu am putut sa imi iau temp din cauza racelii... poate mi-ar fi confirmat... oricum acum astept sa imi vina sa ma put apuca de tratament si sa pot sa ma programez pentru z10  rugaciune
sper sa fie bine desi tare cred ca z10 va pica duminica sau luni cand am audit bang  bang  bang dar o sa ma duc in z9 si gata...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.