homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-152

#2870 2010-11-23 10:17:34

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

manu2007 a scris:

Ana ... si eu am pierdut o sarcina, oprita in evolutie, dar am mers in VL la dr. sa imi faca chiuretajul ... i-am spus: ori il face ea (era dupa o noapte de garda) ori plec in pijamale din spital  big_smile  ... a vazut pe fata mea ca sunt in stare de asa ceva si mi-a facut ea chiuretajul ... a fost bine facut, nu am avut probleme. Referitor la ce dr. nimeresti ...am fost la Polisano sa imi faca ec. sa ma conving inca o data ca e oprita in evolutie si un "distins" dr. la care ii tremurau mainile (mai tarziu am aflat si de ce  alcool ) a zis ca a doua zi este el de garda si "ma aranjeaza"  punish  ... am fugit cat am putut de repede de acolo ...

referitor la dr. care vin la nastere ... nu stiu ce sa zic, inca nu m-am gandit la aspectul asta ... cred ca depinde si de sarcina ... daca e una mai dificila cred ca e f. important sa fie langa tine dr. care te-a urmarit ...

Smart  puss , inca nu ma sperii, mai iau astazi alte tipuri de teste (imi place sa fac shushu pe bete  big_smile ) dar incerc sa fiu realista ... asta inseamna nici optimism nici pesimism  big_smile , desi aseara m-am visat cu o burta uriasa, care de fapt cred ca era a unei fete de la burtici  rotfl

Si la mine era tot oprita in evolutie dupa spusele dr, m-am dus tot la polisano prima data, apoi la paltinu si in cele din urma la spital, imi pare rau ca eu am spus si la paltinu si la spital ce mi-a spus primul, nici nu stiu daca era oprita sarcina, poate da, dar mi-au venit doar 3 picaturi foarte mici de sange, nu m-a durut nimic, nu mi-a fost rau si pe biletul de iesire din spital scria ca m-am prezentat la ei pe fondul unor fenomene foarte dureroase in ultimile zile si sangerari abundente, de unde? ca nu m-a durut nimic. Inainte de chiuretaj, dimineata, la ecografie dr badescu a mai chemat 2 medici si m-au tinut cam un sfert de ora, se tot uitat unu la celalat, tot ascultau si imi spunea dr asta ca nu se aude inimioara, ma intreba daca vad si eu, dar din pacate nu stiam ce sa zic pentru ca nu am mai fost in situatie. De multe ori ma gandesc ca nici nu erau siguri, dar totusi mi-au facut chiuretaju si am sangerat inca o luna si vreo 3 zile dupa, a 2 a zi dupa chiuretaj am facut febra si abia a venit un medic sa imi fac o injectie, am crezut ca mor de durere de burta acolo sa nu mai zic ca si in timpul chiuretajului ma durut burta foarte foarte tare si desi am dat vreo 2 mil imi spunea pe un ton urat : ai rabdare doamna ca imediat terminam. A fost groaznic. Oare de ce au scris ca am avut dureri mari in ultimile zile si sangerari abundente cand eu am repetat de nenumarate ori ca nu m-a durut nimc?

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2871 2010-11-23 10:19:06

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Buna dimineata wave

Eu sunt pe telefon.. Azi voi fi toata ziua pe drumuri si am intrat sa va pupacesc dulce pe fiecare puss puss puss ... Momentan sunt cu Cosmin la firma.. Eu il astept in masina k nu am voie sa intru in port..

Mayya imi pare rau pentru urati puss sa treaca supararea.

Mika sa stii ca a fost o seara (ne)buna chicot

Incerc sa intru sa imi trec temperatura in grafic.. Cam ciudat graficul meu cesafac

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2872 2010-11-23 10:19:14

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ana, ce experienta oribila. Saracuta de tine.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2873 2010-11-23 10:21:08

AnaArc
Hero member

timean86 a scris:

Ana, ce experienta oribila. Saracuta de tine.

asa e time, sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva. puss
fetelor din pacate nu prea stiu povestile voastre, o sa incerc sa recuperez, dar imi puteti spune cele care au pierdut o sarcina, ce s-a intamplat dupa si ma refer aici la : daca ati ramas usor gravi dupa? daca a fost bine? stiti... ma agat de orica speranta.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-11-23 10:28:53)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#2874 2010-11-23 10:27:23

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Timea speranta moare ultima puss DD stie ce ne rezerva smile

Ana sa stii ca si eu ma trezesc gandindu-ma ca poate bebelusul meu nu a fost oprit din evolutie. Cred ca gand mai negru ca asta nu exista. N-ai ce face acum , decat sa nu te mai gandesti si sa treci mai departe. puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#2875 2010-11-23 10:30:10

timean86
Addicted member

Eu, daca mai continu in ritmul asta cu mancatul cred ca ma fac cat o balena.

#2876 2010-11-23 10:30:26

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Smartttt  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2877 2010-11-23 10:31:10

AnaArc
Hero member

smart lady a scris:

Timea speranta moare ultima puss DD stie ce ne rezerva smile

Ana sa stii ca si eu ma trezesc gandindu-ma ca poate bebelusul meu nu a fost oprit din evolutie. Cred ca gand mai negru ca asta nu exista. N-ai ce face acum , decat sa nu te mai gandesti si sa treci mai departe. puss

ai dreptate smart, merci de incurajari, o sa incerc. puss

vreau sa va spun fetelor ca de cand am inceput sa mai scriu cate un mesaj pe forum ma simt mai bine, ma gandesc ca sunt tot mai aproape de bebe cum a scris gargarita ca ii spunea sotul ei. Azi s-a dus sotul meu in oras si i-am spus sa imi cumpere un test de sarcina sa il am si mi-a zis ca e ca sa vad 2 liniute? forgetit  ce bine ar fi sa vedem fiecare 2 liniute cat mai curand, va multumesc ca imi sunteti aproape.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-11-23 10:37:57)

#2878 2010-11-23 10:34:06

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neatza!
Cate o stampila pt fiecare! puss

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2879 2010-11-23 10:35:56

timean86
Addicted member

Dea puss

#2880 2010-11-23 10:36:21

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

ana, imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta asa neplacuta sad.
Si eu am pierdut o sarcina si la fel ca la tine nu am avut nici un semn(dureri, sangerari etc). Eu in schimb am mers la multi medici ca sa ma conving ca s-a oprit din evolutie si am facut si bhcg pana a inceput sa scada. Dr mea nu vroia sa ma chiureteze pana nu era si ea convinsa ca e oprita pt ca se temea sa nu cumva sa fie mai lent si sa faca un pacat(ea nu face chiuretaje la cerere, decat in regim de urgenta cum a fost cazul meu). Eu nu am dat nici un ban in afara de 50 ron la anestezist, dar i-am facut un cadou dupa doctoritei. Am fost tratata f bine, am primit anestezie prin adormire si n-am simitit absolut nimic.

Dupa expeirnat asta neplacuta am primit un set de analize sa le fac si am descoperit ca am niste mutatii care risc de trombofilie in sarcina si eu cred ca de la asta s-a oprit prima data din evolutie.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2881 2010-11-23 10:36:29

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Anasupa  trist ce ai povestiti tu acolo ... rugaciune  sa nu se mai intample asa ceva , acum trebuie sa te gandesti la ce va fi pe viitor , ca trebuie sa reusesti sa devii mamica.  par

Almi, neatza  puss  tot cu ics-uitul  chicot

Dea  puss

Time, Increased Appetite  wink  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-23 10:40:49)

.

#2882 2010-11-23 10:40:26

AnaArc
Hero member

dirida a scris:

ana, imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta asa neplacuta sad.
Si eu am pierdut o sarcina si la fel ca la tine nu am avut nici un semn(dureri, sangerari etc). Eu in schimb am mers la multi medici ca sa ma conving ca s-a oprit din evolutie si am facut si bhcg pana a inceput sa scada. Dr mea nu vroia sa ma chiureteze pana nu era si ea convinsa ca e oprita pt ca se temea sa nu cumva sa fie mai lent si sa faca un pacat(ea nu face chiuretaje la cerere, decat in regim de urgenta cum a fost cazul meu). Eu nu am dat nici un ban in afara de 50 ron la anestezist, dar i-am facut un cadou dupa doctoritei. Am fost tratata f bine, am primit anestezie prin adormire si n-am simitit absolut nimic.

Dupa expeirnat asta neplacuta am primit un set de analize sa le fac si am descoperit ca am niste mutatii care risc de trombofilie in sarcina si eu cred ca de la asta s-a oprit prima data din evolutie.

Ce fain de tine, bine ca ai avut o dr buna si credincioasa, ma bucur pentru tine.
mika  puss  rugaciune

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-11-23 10:41:54)

#2883 2010-11-23 10:45:55

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete puss

imi pare rau ,ana supa  puss sa fie bine  goodluck

eu plec cu o ora mai devreme ,ca am consiliu de administratie,la 12.ca nu s-a aprobat componenta la cel nou,eu nemaivrand sa fac parte din el.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2884 2010-11-23 10:47:00

dea_dea
Sr. member

Ana,foarte trista povestea ta! grater  grater supa
Imi pare tare rau pt tine,dar nu trebuie sa ne dam batute niciodata! pana la urma toate au o rezolvare!
Trebuie sa mergem mai departe pt a ne tine bebeii in brate intr-o buna zi!

bebe 38+

#2885 2010-11-23 10:50:06

AnaArc
Hero member

dea_dea a scris:

Ana,foarte trista povestea ta! grater  grater supa
Imi pare tare rau pt tine,dar nu trebuie sa ne dam batute niciodata! pana la urma toate au o rezolvare!
Trebuie sa mergem mai departe pt a ne tine bebeii in brate intr-o buna zi!

sonia, dea_dea puss

#2886 2010-11-23 10:53:19

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Pup fetele pusspuss
Smart , ce romantic e iubi tau hjarta applause
Almi, graficul e tummenupp
Diri, puss
Time, ai luat pastilutele bine ? big_smile nu ai uitat nici una ? big_smile
Ana , offf supa puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2887 2010-11-23 10:54:29

dea_dea
Sr. member

Myla,salutari! kram
Cam rarut pe la noi! smile

bebe 38+

#2888 2010-11-23 10:55:40

AnaArc
Hero member

mylacik a scris:

Pup fetele pusspuss
Smart , ce romantic e iubi tau hjarta applause
Almi, graficul e tummenupp
Diri, puss
Time, ai luat pastilutele bine ? big_smile nu ai uitat nici una ? big_smile
Ana , offf supa puss

mylacik puss  Doamne ajuta sa fie totul bine, vad ca esti graviduta. applause

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.