homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-18

#324 2010-11-07 18:29:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

vrabi puss ii ai pe parintii tai la craiova?ca ai mei sunt si mergem destul de des.nu o sa ma rup niciodata de orasul meu.eu si acum dupa 7 ani de cand nu mai stau in craiova tot de aici zic ca sunt chicot nu ma pot obisnui altfel.mai ales iarna,craiova e superba,atatea lumini...ai vazut primaria iarna trecuta?superba hjarta

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#325 2010-11-07 18:46:20

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

sonia30 a scris:

vrabi puss ii ai pe parintii tai la craiova?ca ai mei sunt si mergem destul de des.nu o sa ma rup niciodata de orasul meu.eu si acum dupa 7 ani de cand nu mai stau in craiova tot de aici zic ca sunt chicot nu ma pot obisnui altfel.mai ales iarna,craiova e superba,atatea lumini...ai vazut primaria iarna trecuta?superba hjarta

offtopic In Craiova am stat 5 ani,dar sunt dintr-un orasel din Dj. La Cr am prieteni multi si colegi.Merg destul de rar...nu am vazut nimic iarna trecuta,k nu am fost!Dar am vazut multe ierni si,intr-adevar e superba in perioada sarbatorilor! smile Ma leaga multe amintiri frumoase,k a fost o perioada vesela si nevinovata! par
Cel mai mult ma mandresc k st olteanca si ca avem si noi locuri frumoase si oameni minunati! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#326 2010-11-07 18:57:37

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

si eu sunt mandra ca sunt olteanca :chicot:in special de aia bataioasa din craiova,dolj puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#327 2010-11-07 19:27:54

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

hopsieu direct  de la gratar  puss  par

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-07 19:28:17)

.

#328 2010-11-07 19:46:46

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Hello fetelor!!
Felicitari noilor gravidute!!!!!!!!Sa aveti parte de o sarcina frumoasa,bebei sanatosi,toate cele bune..si sper sa ne molipsim si noi de la voi big_smile rugaciune rugaciune
Mika, mi-ai facut pofta cu supica aia din poze,arata delicios!!

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

Publicitate

loading...

#329 2010-11-07 19:47:48

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

vrabiutza a scris:

sonia30 a scris:

offtopic In Craiova am stat 5 ani,dar sunt dintr-un orasel din Dj. La Cr am prieteni multi si colegi.Merg destul de rar...nu am vazut nimic iarna trecuta,k nu am fost!Dar am vazut multe ierni si,intr-adevar e superba in perioada sarbatorilor! smile Ma leaga multe amintiri frumoase,k a fost o perioada vesela si nevinovata! par
Cel mai mult ma mandresc k st olteanca si ca avem si noi locuri frumoase si oameni minunati! puss

Merci mult vrabiutza! Mi-a scazut si azi temperatura si odata cu ea au venit si uratii. Deci mi-au venit la 26 de zile. Groaznic! Nu se mai termina cu ei odata ca m-am saturat!
Sotul deja se plictiseste, simte ca nu a realizat nimic. E putin demoralizat! Iar eu curioasa ce o sa fie pana la urma si cum sa fac sa fie. Inca nu stiu ce probleme am de nu raman. Vreau sa merg sa imi vada trompele. Oare endometrioza cum se depisteaza?Verificarea trompelor e dureroasa? sad. Eu sunt cam fricoasa din fire si nici nu prea stiu ce e aia durere.sad. Inca nu se stie sigur se pare daca anticorpii antidiroida dau infertilitate.Oricum daca am trompe ok si nici endometrioza nu am atunci pun totul pe seama acestor anticorpi care nu se pot trata:((. Deci voi ajunge la FIV:((.

Ultima oara a fost editat de laura_rts (2010-11-07 19:48:48)

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#330 2010-11-07 19:48:42

mikado
Platinum member

hello Savanah puss  par ...supa cu galuste si crutoane este una din preferatele mele  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-07 19:53:29)

.

#331 2010-11-07 19:51:44

Savannah
Full member

Mika o sa fac si eu maine ca nu se mai poate!! drool  drool   puss kram
Am vazut ca iei BU si ulei de primula cu vit e..mi-am cumparat si eu BU si as vrea sa-mi spui si mie cum o iei..si despre primula tot asa..ai cumparat-o din plafar nu?si cat ai dat pe ea?

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-11-07 19:53:09)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#332 2010-11-07 19:58:51

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

laura dacă ai diagnostic HASHIMOTO nu poți răm?ne ?nsărcinată pe cale naturală! sunt puține cazurile ?n care femeile cu hashimoto au rămas gravide pe cale naturală..

mika puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-07 20:00:01)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#333 2010-11-07 20:04:39

mikado
Platinum member

Savannah a scris:

Mika o sa fac si eu maine ca nu se mai poate!! drool  drool   puss kram
Am vazut ca iei BU si ulei de primula cu vit e..mi-am cumparat si eu BU si as vrea sa-mi spui si mie cum o iei..si despre primula tot asa..ai cumparat-o din plafar nu?si cat ai dat pe ea?

Evening Primrose Oil(Rotta Natura -12 lei) iau 1/zi  iar BU(Dacia plant- parca  16 lei daca imi aduc bine aminte...se zice ca tinctura ar fi mai buna) 3/zi ......BU e bine sa iei pana la ovualatie...ambele le-am luat de la plafar

Almi  puss  cand vine sotoiul tau ? hai ca aveti treaba  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-07 20:07:09)

.

#334 2010-11-07 20:11:37

Almi Ingerash
Addicted member

mika soțoiul meu a zis că nu știe sigur... oricum trece fără program artistic ovulațiunea de luna asta ... dar luna viitoare să te ții sexinpat dimineața, la pr?nz și seara și c?te una mică ?ntre mese rotfl2 rotfl2 rotfl2

#335 2010-11-07 20:19:11

mikado
Platinum member

Almi, frumos program i-ai facut  chicot  nici nu stie ce-l asteapta  goodluck sa-i pui cadou sub  face_tree  2 liniute rosii  smile

.

#336 2010-11-07 20:42:36

vrabiutza
Sr. member

Almi,frumos program i-ai facut sotului! goodluck
Sa va aprovizionati frigiderul,k sa aveti  mese pentru facut pauza,k sigur nu ai timp de gatit! chicot
O sa zica al tau: Imi e foame, ce mancam?
iar tu : Ne  sexinpat si ne culcam! chicot
Si catelul ce mananca?
Face (ce vrea) si se culca! chicot
Ce e HASHIMOTA?A fost Lara diagnosticata cu asa ceva?
Mika, puss  eu cum iau BU? nustiu Eu mi-am luat si ceai de cretisoara...pe asta cum si cand sa-l beau? nustiu
Laura, parerea mea de patzita ce sunt este k tu ori nu ai ovulat luna asta, ori ai ovulat in Z12,dar nu vad ce cauta EGG acela in Z25.Dar dc ai ovulat in Z19 dupa cum arata FF inseamna k ai perioada luteala f mica,ceea ce inseamna k ar treb sa-ti faci analize pt Z3 si Z21 si apoi sa faci analize pt eventualitatea unor viermuluci si apoi sa-ti faci HSG,dar asta abia dupa ce verifici Z3 si Z21.
Zic si eu pt k st cam in aceeasi sit ca si tine.
Fetelor, zic bine?
Iar pe al tau te rog sa-l calmezi,k nu e un capat de lume si dc va axati doar pe :se prinde sau nu? s-ar  putea sa nu aveti sanse (din cauza stresului)
Iubiti-va si cu rost si fara rost si aveti incredere in D-zeu k va va ajuta! rugaciune
Si neaparat un eco transvaginal goodluck sa fie bine si sa vina si la voi  bebe
Verif trompelor e dureroasa doar dc acestea sunt infundate,dc nu sunt,e usor disconfort ca la un control normal.
Si nu mai citi toate tampeniile si nu-ti mai pune singura diagnostic,k nu s-au adunat toate problemele la tine...capul sus si cu D-zeu inainte! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#337 2010-11-07 20:43:08

Almi Ingerash
Addicted member

oh Doamne mika ... ar fi cel mai frumos cadou ?ever? big_smile

#338 2010-11-07 20:56:56

mikado
Platinum member

Vrabiutza , puss  par  pai tu ce fel de BU ai cumparat, pastilute sau tinctura?  ceaiul de cretioasra nu stiu cum se bea  nustiu

Almigoodluck  goodluck  goodluck

.

#339 2010-11-07 21:08:31

vrabiutza
Sr. member

mikado a scris:

Vrabiutza , puss  par  pai tu ce fel de BU ai cumparat, pastilute sau tinctura?  ceaiul de cretioasra nu stiu cum se bea  nustiu

Am luat pastile de la Favisan.Scrie 1x3/ zi dar nu scrie cand inainte- dupa ovulatie.Am luat si eu ,k am vazut k mai multe fete au vb de asta si rau nu cred k fac dc st pe baza de plante... nustiu
Creaiul de cretisoara am vazut tot pe net k ii mai zice "ajutorul femeilor".Pe prospect zice k nu se bea mai mult de 3 cani/zi,dar nimic mai mult: cat timp,cand? nustiu

#340 2010-11-07 21:10:47

mikado
Platinum member

vrabiutza a scris:

mikado a scris:

Am luat pastile de la Favisan.Scrie 1x3/ zi dar nu scrie cand inainte- dupa ovulatie.Am luat si eu ,k am vazut k mai multe fete au vb de asta si rau nu cred k fac dc st pe baza de plante... nustiu
Creaiul de cretisoara am vazut tot pe net k ii mai zice "ajutorul femeilor".Pe prospect zice k nu se bea mai mult de 3 cani/zi,dar nimic mai mult: cat timp,cand? nustiu

BU iei pana la ovulatie 3/zi iar despre cretioasoara cauta pe net ce si cum

.

#341 2010-11-07 21:17:37

Savannah
Full member

Mika,multumesc frumos puss puss

#342 2010-11-07 21:19:02

vrabiutza
Sr. member

Multumesc,mika! puss Asa o sa fac!
Mai e pana atunci,dar vreau sa te mai intreb: sa iau din Z1 pana in ziua in care creste TB?
Si nu are nimic dc treb sa iau din Z3 pana in Z7 si Clostyblegyt?
Asa ,k sa fiu pregatita,k acum st la faza in care iau Duphaston .
Fetelor, eu k luna asta nu am fost linistita de mult!
Presimt k se apropie si momentul meu...sper sa nu m insel rugaciune
Am tot citit k unele viitoare mamici am un presentimen asa inainte,cam asa simt eu din Z13,dar mi-e frica sa zic cu voce tare...imi bate inima numai cand scriu asta! rugaciune sa fie pe adevarat sentimentul acesta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.