homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-25

#457 2010-11-08 19:53:04

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

Angel, Vrabiutza pe tine te-a intrebat...doar ca a incurcat numele...a baut prea mult  chicot

rotfl  rotfl http://i991.photobucket.com/albums/af35/Perfektionisti/Funny/cats17.gif

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-08 20:05:56)

.

#458 2010-11-08 19:57:55

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

atunci ei ar trebui sa nu ii mai facem cinste . la cat sa dat de baut azi pe forum ar trebui sa fim toate alcool eu nu am grafic asa ca sigur a incurcat numele dar o iertam  puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2010-11-08 20:01:26)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#459 2010-11-08 19:58:02

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

laura_rts a scris:

vrabiutza a scris:

Laura,dc ti-au iesit analizele bine e perfect!
Mie mi-au iesit cam rau,dar eu zic k st bine si caut nod in papura de ce ar fi gresite...asa k dc eu zic k si bine atunci sa stii k st bine si ale mele si ale tale.
Vezi k si pe aici se mai indreapta lucrurile:burtici noi, mamici noi,analize bune la mai multe, teste poz incep sa vina usurel usurel...
fetelor scapam de criza! happydance
Vine luna cadourilor si toate vom primi ce ne dorim de la  santa
Mika partydance  partydance  partydance
Mika,cum se face placinta aceea cu spanac? nustiu
Savana puss
Laura, eu ti-am zis!Vrei sa repet:maine dim te trezesti fericita si faci testul increzatoate.Nu e f devreme.Oricum e ciudatel graficul tau.E posibil sa fi ovulat si in Z12,asa k... goodluck
Iti dau eu o cafelutza,k sigur nu-ti e rau de ea mornincoffee
Eu cred k e bebe!Si pe myla am batut-o la cap si a fost cum am zis eu!
Alte simptome nu mai ai:sanii, sfarcurile?

Nu iubita! Mie mi-a venit menstra sambata:((. Mi-am luat gandul si luna asta.  Sa speram ca vine luna cadourilor si vom fi toate fericite. rugaciune

Imi dau un gram de speranta intr-adevar fetele cand mai primim cate o veste de gen test cu doua liniute smile.

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#460 2010-11-08 20:07:07

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Imi pare rau k au venit monstrii!Cu ochii cand la tien ,cand la annel, am incurcat oalele disperat
Acum am revazut graficul!
Da, e cam scurta perioada luteala!Probabil nu ai ovulat,sau ai ovulat mai devreme.Trebuie neaparat sa vezi ce e cu tine!
Imi pare rau! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#461 2010-11-08 20:23:54

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

vrabiutza a scris:

Imi pare rau k au venit monstrii!Cu ochii cand la tien ,cand la annel, am incurcat oalele disperat
Acum am revazut graficul!
Da, e cam scurta perioada luteala!Probabil nu ai ovulat,sau ai ovulat mai devreme.Trebuie neaparat sa vezi ce e cu tine!
Imi pare rau! puss

Mda...Pai d-asta m-am si hotarat sa imi fac o monitorizare eco a ovulatiei. Fetelor, nu va suparati ca va intreb, voi ce probleme aveti? Mai e cineva ca mine care nu stie inca motivul? Pupici multi!

Ultima oara a fost editat de laura_rts (2010-11-08 20:24:53)

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

Publicitate

loading...

#462 2010-11-08 20:36:02

mikado
Platinum member

Laura, pe prima pagina gasesti o scurt descriere despre problemele noastre.

gata ajunge cu tristetea ...uitati ceva haios  rotfl2

http://i415.photobucket.com/albums/pp236/Keefers_/Keefers_Funny%20Animals/f9ed94d54af6gi4.gif

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-08 20:37:53)

.

#463 2010-11-08 20:39:55

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

mikado esti de belea rau am ras cu lacrimi de pisoiul tau. Eu sunt soricelul de pe jos  rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2010-11-08 20:41:39)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#464 2010-11-08 20:42:39

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Mika lol lol esti de pomina puss puss
Vrabi puss puss ma bucur sa vad ca esti optimista!!Paiiiii..daca e asa "bate-ma" si pe mine la cap ca sa fie bebe,te rooooooooogggggg big_smile

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#465 2010-11-08 20:46:45

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

mikado a scris:

Angel, Vrabiutza pe tine te-a intrebat...doar ca a incurcat numele...a baut prea mult  chicot

rotfl  rotfl http://i991.photobucket.com/albums/af35 … cats17.gif

Vreau si eu o pisicuta din asta  applause  applause  applause si inca una sa dea cu aspiratorul  buga  buga  buga

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#466 2010-11-08 21:41:59

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Mika wow am ramas socata cu ditai urletu' in gura cand am vazut soarecii astia disperat valeau ce sperietura am tras, frate parca sunt langa tine nu alta

Multam gagici de urari, am avut musafiri pana acum, dar am blocat usa acu si cu incuietoarea de sus si cu cea de jos big_smile . Am spalat pahare pt tot anul asta si inca juma din cel ce va veni big_smile

Mika, cum adica nu s-a dat de baut? punish Vezi ca eu am dat de cu dimineata, dar fetele astea cred ca au sorbit tot si nu ti-au oprit nimic chicot

Dar Garga nu si-a mai reparat netul ala? nustiu

Am editat ca scrisesem numai tampenii desi n-am baut nimic  roll

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-11-08 21:44:52)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#467 2010-11-08 22:02:33

mikado
Platinum member

Smartule, eu n-am prins nici macar o picatura ...asa ca nu se pune  wink ...hai ca sunt draguti soriceii  smile

Mirik, dai muschiulosul ala pe o matza ? dance

.

#468 2010-11-08 22:05:07

vrabiutza
Sr. member

angel_sweety a scris:

sani sunt ok simt doar o tensiune in partile laterale tu zici ca nu e devreme pentru test dar mie ar trebui sa imi vina uratii abia pe 10 deci nici macar intarziere nu e Scuze acum am vazut vrabiuta eu am crezut ca ma intrebi pe mine si m'am trezit sa raspund dar e ok trebuie sa ma credeti ca mi se trage de la tensiune  lol chicot

Pai mie mi se trage de la berici...
Si netul asta merge pe aceeasi carare ca si mine!
Dar tu cum de nu ai grafic,sau nu e pus la semnatura?
Nu ar fi devreme,dar dc zici k ai vomitat si nu mai suporti cafea e clar...eu asa zic!
Clar cu tine vorbeam,dar ... alcool
Savana,nici tu nu ai grafic?
Eu te bat la cap sa prinzi curaj si incredere k vine bebe,dar sa nu mai zic nimic,pana nu  citesc mai mult de tine,k azi st k patrunjelul in zeama...
Hai sa va mai zic eu una buna: a mai ramas o pr de-a mea care incerca de un an si ceva,dar  se incapatana sa nu se caute.A facut doar pap si control!Uite k a sperat k e ok si k treb sa vina bebele si a venit!
Ma bucur pt ea si mai beau in cinstea ei k o cheama Miha!La multi ani, Miha! drink Sa nu intru cumva in coma alcoolica! alcool

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#469 2010-11-08 22:06:53

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Atunc Mika uite aici una speciala pt tine storstark sa-ti prinda bine , sa mearga prestatia la fix chicot
Felicitari pentru analize applause
Ma bag si eu in pat langa al meu,noapte buna puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#470 2010-11-08 22:15:39

vrabiutza
Sr. member

noapte buna, Smartuc! puss
Si eu ma pun la somn,k nu stiu ce am de nu mai rezist asa mult cascat ,iar dimineata ma trezesc inainte de alarma,dar asta nu inseamna k ma scol si din pat chicot
Nu stiu ce pisici am,k imi tot vine sa fac pipi!Sper sa nu ma loveasca si o  cistita,k doar asta lipsea din lista... disperat
Maine sa speram k mai primim vesti bune,macar un test poz! goodluck
Noapte buna si somnic pufos si shoricos!
dar asta cu soarecii,k dc ii visezi,esti gravi e adev?Maica-mea zicea k si ea patzea!
Pai eu de cate ori am visat.... disperat trebuia sa am o echipa de fotball,k eu dc vad un soarece am cosmaruri!
Gata,k ma intind cu gluma!Va pup! puss  puss  puss

#471 2010-11-08 22:22:53

mikado
Platinum member

Smartule, hai noroc  storstark  e fara alcol, da?  wink  somn usor!  wave  la noi merge prestatia si fara  chicot

Vrabiutza , somn usor!

am plecat si eu la somn  sover  wave

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-08 22:38:54)

.

#472 2010-11-08 22:41:37

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

ceau fetelor puss
scuze ca nu am citit ce ati scris dar nu mai pot de durere..... am fost la dentist si in loc sa imi termine o masea care avea plomba provizorie mi-a scos o masea de minte disperat si nu mai pot de durere disperat

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!!!!! sa fiti sanatoase, iubite, fericite si sa va dea DD la toate bebei puss puss

pupici puss ma pun in pat, sper sa pot sa si dorm...

noapte buna puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#473 2010-11-08 23:02:33

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Bună seara! wave

?n primul r?nd LA MULȚI ANI! tuturor sărbătoritelor și sărbătoriților de az! să fiți sănătoase, să fiți iubite, respectate, ?nțelese, să vă dea Bunul Dumnezeu bebele/bebelușii mult dorit/doriți, și să vă bucurați chiar și de lucrurile mărunte!  birthday  birthday  birthday

bunea georgeta a scris:

Almi big_smile  ( uitasem dumbom )La multi ani! birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  party sa fii sanatoasa , iubita si sa apara bebelusul cat mai repede. puss  puss

mulțumesc mult! la fel și ție! puss puss puss

mikado a scris:

Almi, azi e ziua ta?  wow   birthday  birthday  birthday  sa fii sanatoasa, fericita si incurand cu bebe la purtator  puss  astept sa faci cinste  wink

chicot a mea și a lui Cosmin (? cheamă și Mihai tongue )

mylacik a scris:

Almi (Mihaela) la multi ani birthdaybirthday puss

mulțumesc puss

vrabiutza a scris:

Almi, la mullti ani! birthday
iar la anul sa fii la mamici!(nu burtici) goodluck 
birthday birthday  birthday  birthday

mulțumesc mult vrăbiuța! știi bine că dacă ajung la mămici musai trebuie să fii și tu, și mika, și georgi, și neruca și toate fetele de aici da?? smile

mikado a scris:

am primit si rezultatele analizelor pt. al meu happy  care sunt ok, nici nu aveau cum sa fie altfel ca daca eu nu am nimic, logic ca si la el trebuia sa fie bine...bani aruncati aiurea, dar deh cica nu facea IA fara astea ...in fine , mergem inainte

?mi pare bine că ai primit rezultatele și că au ieșit bine! ?ncă un pas ?nainte spre bebe multă baftă ?n continuare vă doresc mika goodluck

neruca puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#474 2010-11-08 23:11:47

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

almisor puss puss puss LA MULTI ANI!!!!!! sa cresti mare tongue sa fii fericita, iubita si la anu sa va sarbatoriti in 3
LA MULTI ANI si lui Cosmin big_smile adica azi Mihai, sa va iubiti mult si sa va vedeti visul implinit cat mai repede puss puss

eu ma pun la nani ca ma doare rau supa

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#475 2010-11-08 23:20:00

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mulțumim mult neruca! puss somn ușor!

mă bag și eu la nani! wave

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-09 00:18:04)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.