homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-52

#970 2010-11-11 21:26:47

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

bmiha fii increzatoare, chiar daca nu ai multi foliculi...sunt fete care nu au reusit oricat de multi foliculi ar fi avut, si fete care au reusit din prima cu foarte putini...ti-am spus, stiu pe cineva care a facut fiv cu un singur embrion ca restul nu au trait, si a reusit
deci fruntea sus si curaj...va fi bine pana la urma puss

almi puss multumesc, nu mai am mult...saptamana viitoare gata...si apoi asteptare 2 saptamani...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#971 2010-11-11 21:28:31

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Almi Ingerash a scris:

vrăbiuța multă baftă la test... trebuie să faci unul m?ine sau cel t?rziu duminicăăăăăăăăă goodluck duminica este zi de teste +++++

cris goodluck la IA

bulica goodluck la FIV

eu test nu mai fac pana peste cel putin 3 zile de intarziere,k eu nu mai vreau sa vad o linie in fata ochilor.
Fetelor, azi cum stati cu instinctul?
Eu nu stiu ce instinct mai am,dc mai am...
Dar asa nu mai am simptome de gravi:nici schimbari la sani,nici ameteli, nici greata...nimic cesafac
Poate k nu e nimic!Totusi ma doare asa un picutz burtica, k si cum as fi racita...nu stiu cum sa zic,dar mai rau pe dreapta,k la apendicita(dar nu mai am apendice) cesafac
Miha, puss
Nera, Mika, cris, far_away si care mai sunteti puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#972 2010-11-11 21:31:14

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

cris8 a scris:

bmiha fii increzatoare, chiar daca nu ai multi foliculi...sunt fete care nu au reusit oricat de multi foliculi ar fi avut, si fete care au reusit din prima cu foarte putini...ti-am spus, stiu pe cineva care a facut fiv cu un singur embrion ca restul nu au trait, si a reusit
deci fruntea sus si curaj...va fi bine pana la urma puss

almi puss multumesc, nu mai am mult...saptamana viitoare gata...si apoi asteptare 2 saptamani...

Multumesc Cris. Vedem noi cum o sa fie...

#973 2010-11-11 21:34:05

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Bmiharugaciune  ca doamne-doamne sa aiba grija si de voi si sa va binecuvantaze cu un  bebic

Vrabi,bravoo , deci ai scapat de lighioana  applause  applause  applause

Cris, e mai bine ca incepi monitorizarile din Z9, sa vezi din timp cum evolueaza foliculii ...fiind prima luna de stimulare smile

.

#974 2010-11-11 21:36:35

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

vrabi eu azi am avut o stare tare proasta, am avut perioade in care imi era extrem de cald apoi foarte frig,acestea s-au derulat pe 60% din ziua de azi, si am mai spus ceva mai devreme, parca mi-ar umbla ceva prin burtik......
sincer, nu vreau sa ma mai gandesc la instincte, ca iar incep sa o iau razna tongue

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Publicitate

loading...

#975 2010-11-11 21:42:02

vrabiutza
Sr. member

mikado a scris:

Bmiharugaciune  ca doamne-doamne sa aiba grija si de voi si sa va binecuvantaze cu un  bebic

Vrabi,bravoo , deci ai scapat de lighioana  applause  applause  applause

Cris, e mai bine ca incepi monitorizarile din Z9, sa vezi din timp cum evolueaza foliculii ...fiind prima luna de stimulare smile

puss
oare exista sanse sa revina? cesafac Am terminat trat in Z5 ,iar pap l-am facut in Z16...
Dar de grafic ce zici?Scorul high.... hjarta

Miha,  rugaciune sa se rez si la voi si DD sa va binecuvanteze cu in pruncushor
DD, rugaciune te rugam, binecuvanteaza-ne pe toate cu cate un copilas, pt k noi ni-l dorim si il vom iubi si-l vom invata sa Te iubeasca!  signof10 rugaciune

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#976 2010-11-11 21:43:01

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Vrabi ma bucur tare mult ca ai scapat de lighioane puss puss sper sa am si eu niste rezultate bune la analize sad si sa fi scapat de tampenia asta de ureaplasma.
Miha,Cris tin pumnii sa fie totul bine puss puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#977 2010-11-11 21:43:26

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

miha fruntea sus si fii puternica pentru ca bebelusii tai au nevoie de tine puternica si incezatoare puss puss trebuie sa fii tare pentru bebelusii tai kram

vrabi pupicei si asteptam o veste buna puss

far_away si de la tine vrem vesti bune puss puss

nu stiti voi dar pe forumul asta de obicei se intampla sa intre fete noi care raman gravide imediat asa ca goodluck

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#978 2010-11-11 21:46:44

mikado
Platinum member

Vrabigoodluck  iar la cum ati  patfierbinte  va fi bebelina  smile

Nera, eu fiind cea ma batrana  chicot mai stau pe aici sa am grija de voi, fetele mai tinerele ...va mai invat una/alta  rotfl2

.

#979 2010-11-11 21:46:48

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

mika asa este, mai bine mai devreme pana la urma...mi-am cumparat si injectia cu Ovitrelle, sa vedem cand mi-o va face...dupa eco trebuie sa imi sun doctorul sa vorbim, ce rezultate am la estradiol si la eco si ce sa fac in continuare...

eu ies acum, mi-e tare somnic
noapte buna fetele
va pup cu drag puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#980 2010-11-11 21:50:18

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

nerama a scris:

miha fruntea sus si fii puternica pentru ca bebelusii tai au nevoie de tine puternica si incezatoare puss puss trebuie sa fii tare pentru bebelusii tai kram

vrabi pupicei si asteptam o veste buna puss

far_away si de la tine vrem vesti bune puss puss

nu stiti voi dar pe forumul asta de obicei se intampla sa intre fete noi care raman gravide imediat asa ca goodluck

pt mine e f importanta sustinerea voastra. par
sunteti tare dragute si va doresc  sa vi se implineasca tuturor, macar 1 vis big_smile

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#981 2010-11-11 21:51:56

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am ?nțeles vrăbiuța.. smile și te cred puss

eu am ?ncercat să mă programez pentru un eco intra s?mbătă dar bine?nțeles că dr la care am fost ultima dată și de care eram super-?nc?ntată este ocupat p?nă pe 24.11 bang păi mai bine mă lipsesc.. așa că am zis ca s?mbătă să merg la un ALT DOCTOR ... și am tot căutat p?nă acum.. și am găsit... pe domnul doctor Raica Dan... am găsit telefonul și m?ine voi suna să fac o programare... ?n afară de eco aș vrea să vb cu dumnealui să-mi ia probă pentru PAP și pentru toate analizele de secreție să vedem cum stăm cu ?d?nsa? rodnar

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-11 21:53:06)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#982 2010-11-11 21:53:03

vrabiutza
Sr. member

far_away a scris:

vrabi eu azi am avut o stare tare proasta, am avut perioade in care imi era extrem de cald apoi foarte frig,acestea s-au derulat pe 60% din ziua de azi, si am mai spus ceva mai devreme, parca mi-ar umbla ceva prin burtik......
sincer, nu vreau sa ma mai gandesc la instincte, ca iar incep sa o iau razna tongue

Parfumel, ciudate stari ai avut,dar nu cred k e ceva in neregula,doar sa ai grija de tine! puss
Nu prea pricep nimic din graficul tau...sa ilteleg k esti in Z25?

Mika, puss crezi tu k va fi ceva?Pai dc am prestat seara si am ovuta a doua zi...?poate e si bebeloi(vrabior),k asa mi-a fost prescris:k fac baiat si apoi fata!
rugaciune sa fie ceva,k nu conteaza k va fi,doar sa fie si sa fie sanatos!
Nera,sper sa va dau o veste buna,sper sa dam toate vesti bune puss
savanah goodluck sa scapi si tu si sa fie totul bine! puss
Cris, noapte buna! puss

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-11-11 21:57:27)

#983 2010-11-11 21:57:16

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Noapte buna fetele.
puss  pentru toate si va multumesc pentru ca va gasesc pe-aici (chiar daca sunteti deja multe pe care nu am apucat sa va cunosc mai bine) si intotdeauna aveti o vorba buna...

#984 2010-11-11 21:59:41

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

bmihaela a scris:

Noapte buna fetele.
puss  pentru toate si va multumesc pentru ca va gasesc pe-aici (chiar daca sunteti deja multe pe care nu am apucat sa va cunosc mai bine) si intotdeauna aveti o vorba buna...

miha cand faci punctia?

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#985 2010-11-11 22:00:17

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bulica kram suntem aici... și dacă nu ne găsești chiar aici, mai intră pe la burtici că uite... plecăm una c?te una.. vorba mikăi: venim pe r?nd și plecăm la burtici pe sărite chicot

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#986 2010-11-11 22:00:36

mikado
Platinum member

Bmiha puss  par  somnic  pufos  wave

Vrabi, si cine ti-a prescris tu ? chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-11 22:02:28)

.

#987 2010-11-11 22:01:01

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Doamne ajuta vrabi rugaciune rugaciune
Fetitele,eu ma duc in pat la tv.Va pup dulce,dulce si aveti grija de voi.Somn usor!! puss puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#988 2010-11-11 22:01:24

vrabiutza
Sr. member

bmihaela a scris:

Noapte buna fetele.

Si tu ai o vorba buna pt fiecare dintre noi! puss
La urma urmei, de asta ne-am adunat toate aici:sa radem, sa plangem impreuna, sa ne impartasim experientele placute sau neplacute si sa ne maingaiem cu vorbe bune!
Nu ma bucura sa vad si  alte fete cu probleme,dar faptul k nu sunt singura, ma incurajaza sa lupt mai tare si sa nu renunt! goodluck Noua, tuturor!
Noapte buna si tie!
Mika, cand eram mai mica(aprox 8 ani) a venit o bulgaroaica ce facea trat cu bioenergie si mi-a luat palma si mi-a zis mai multe...imi amintesc doar k a zis k ma voi casatori departe de casa si k voi face 2 copii:baiat,apoi fetita!Prima parte s-a implinit(400 km) chicot

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-11-11 22:04:53)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.