homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-74

#1388 2010-11-15 16:35:35

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

Hello, fetele! puss
Mayya, bine ai revenit! goodluck sa vina bebe si sa treci la burtici!
Far, esti  o draguta k urmaresti situatia mea puss
Poate la tine isi revine temp, pana nu vezi rosu,nu iti pierde speranta goodluck
Eu nu mai sper luna asta,pt k am vazut rosu supa
Cris8 puss  goodluck iti tinem pumnii si ne rugam pt tine si asteptam testul pozitiv peste 2 sapt!Fii increzatoare! puss
Dea, ai trecut de 40 zile,asa lung il aveai si inainte?
Eu cred k garga are dreptate,asa k mai asteapta si ai grija de tine! puss
Mika,  puss mai astept HSG.Cred k st f racita...azi am avut dureri groaznice.Am ajuns la urgenta si mi-au facut algo si ketonal injectabil,k nu ma puteam tine pe picioare.Asa dureri nu am avut,din cate imi amintesc.Si in plus nu curgea rosu,numai maro,dar acum a veni rosu,dar ma simt mai bine.
Am  cerut un trat pt raceala.A zis dr de la urgenta k imi da dupa ce ma asigur k nu e sarcina,dar nu am fost sa cer,o sa merg maine.Stiu k se face ceva injectabil...voi ce stiti?as putea sa fac trat fara sa fie rec de ginecolog?Mi-ar face rau?
Stiu multe fete care s-au tratat de anexita si au ramas gravi imediat...dc st si eu racita si am vreo anexita si sa nu se fi vazut la control si eco?Prea am dureri groaznice.mai si ieri u aveam nimic nustiu

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1389 2010-11-15 16:40:26

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am ajuns acasă... și sunt ?n pauză de făcut treabă.. am făcut puțină ordine prin casă, le-am mai pus la locul lor, mai trebuie să fac baie, să mă epilez și să mă apuc de unghii... ?n seara asta vine Cosmin smile

mayya06 a scris:

almi puss te inteleg perfect... am trecut si eu prin asa o perioada in vara cand am realizat ca a trecut un an de incercari si nimic . dar am incercat sa imi ocup timpul si nervii cu altceva , m-am refulat in munca , in curatenie , in reorganizare , filme , seriale ... orice lucru carema facea sa pic lata de somn si sa nu mai am timp si energie sa ma gandesc la asta.. si a functionat m-am detasat ..am relizat multe lucrurie, am invatat si mai multe si acu am luat-o de la capat ca si cum as incerca prima oara sa vina bebe

voi ?ncerca să-ți urmez sfatul... dar mi-e teamă că deja sunt ?ntr-o profundă depresie și simt cum mă scufund tot mai mult ?n ea... sper să-mi revin zilele astea, săptăm?nile următoare pentru că, după cum am spus și mai devreme, nu mă mai suport nici eu... cum să mă mai aștept să mă suporte cei din jur? sad

bunea georgeta a scris:

Almi , te inteleg.In viata , mai avem si momente de genul acesta.Trebuie sa stim sa trecem peste ele  puss

se pare că ?ncă nu am ?nvățat să trec peste ele și o cam dau ?n bară supa

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1390 2010-11-15 16:43:26

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

salutare fetelor!
ce faceti voi de sunteti asa de linistite?
eu pana acum am tot facut una alta pe langa casa, in speranta ca o sa ma simt mai bine daca am ocupatie, dar.....in zadar, am acelasi gust ciudat de fier in gura, desi am mancat chiar si lamie goala....grater , oare cum as putea scapa de acel gust oribil?
in rest....toate bune si frumoase big_smile

vrabi nici nu stiu ce sa mai zic...nu ai facut vreun test?ma gandesc sa nu fie cumva ciclu peste sarcina big_smile ..... ma gandesc la asta pt ca de felul meu sunt optimista si imi fac curaj din orice , sunt suficiente sanse 5% ca eu deja sper...
asta sunt eu......nu as vrea sa iti faci sperante false, dar e si asta o posibilitate, nu?
oricum ar fi suntem colege de ''suferinta'' pana la capat puss asa ca...mult curaj
Almi daca vine iubitul tau sotior acasa toate lucrurile iti vor parea putin mai simple, asta pt ca o sa ai sprijin. Nu te mai gandi la depresie si la stari asemanatoare, fa-te frumoasa si nu te mai gandi la prostii, ok? te pup si cand mai intru pe site (diseara sau maine) sa gasesc o Almi fericita, ok? te pup puss

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-15 17:14:35)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1391 2010-11-15 16:52:56

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Almi, azi vine sotul acasa Yeeee sexinpatsexinpatsexinpat

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1392 2010-11-15 16:56:22

vrabiutza
Sr. member

Almi, eu zic asa: daca recunosti k ai depresii,inseamna k esti pe drumul cel bun!Stii k primul pas spre vindecare e sa recunosti k ai o problema.Al meu zice k a devenit deja o obsesie, iar eu incep sa cred k are dreptate! Trebuie sa ne concentram si pe alte lucruri si sa ne gandim k viata noastra si existenta noastra nu se rezuma doar la a face un copil.
Las k vine el!Si eu am mai mult de un an de cand incerc si (fara sa ma inrelegi gresit) al meu e disponibil zilnic!
Va veini si la tine bebe si st sigura k te vei amuza de cat de depresiva devenisesi!Fruntea sus, draga mea! Fa-te frumu si intampina-ti sotul cu zambetul pe buze si iubiti-va fara sa va mai ganditi dc se prinde sau nu! puss
puss  Far, dc nu ai luat medicamente,inseamna k gustul demetal poate fi si de la o posibila sarcina! chicot
Dc nu e sarcina, ...nu stiu ce sa zic! puss
Nu e sarcina, la mine chiar nu e,dar la tine.... nustiu
Time, pregateste-te!
majoreta  majoreta  majoreta
Deseara, sa nu te mai vad pe net! chicot
Hei, la almi vine sotul....credeam k si la tine,de fapt la tine nici nu cred k e plecat! chicot
Dar tu nu ai grafic?Cand  ovulezi?In ce zi esti?

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-11-15 17:01:41)

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

Publicitate

loading...

#1393 2010-11-15 16:57:15

Almi Ingerash
Addicted member

da, timea vine diablo (muaha-ha-ha-ha!!!)

rotfl2

LE: vrăbiuța, mulțumesc mult pentru ?ncurajări kram
voi ?ncerca pe c?t posibil să mă adun și să-mi revin pentru că nu vreau să am de suferit și mai mult mai t?rziu puss

azi mi-am făcut programare la gineco, pentru data de 10 decembrie big_smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-15 16:59:53)

#1394 2010-11-15 17:05:09

timean86
Addicted member

Nu Vrabi, la mine nu e plecat lol
Eu nu am grafic, si nici nu ovulez pentru ca luna asta sunt inca pe tratament cu AC pentru un chist.

Bravo Almi, trebuie sa fi optimista.
L.E. viol vad scris la tine  rotfl  18

Ultima oara a fost editat de timean86 (2010-11-15 17:06:13)

#1395 2010-11-15 17:05:45

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

almi puss suntem alaturi de tine cu un gand bun si o imbratisare virtuala kram
iti spun eu gaseste-ti activitati solicitante si o sa treaca mai usor

#1396 2010-11-15 17:06:05

far_away
Hero member

vrabi nu am luat niciun medicament neutral
maine ar trebui sa imi vina grater
dar tu de ce esti asa de sigura ca nu esti? eu am mai citit despre cazuri in care ''menstr'' a durat 2 zile fata de cat era de obicei si era vba de sarcina big_smile

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-15 17:09:01)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1397 2010-11-15 17:07:34

timean86
Addicted member

Eu ies. Va puuuuuuuuup

#1398 2010-11-15 17:08:41

vrabiutza
Sr. member

Eu ma pun putin in pat,k mi-e ca ma apuca iar durerile! cesafac
Astept un rasp de la voi legat de trat pt anexita!
Almi, pai pe 10 dec iti poate confirma o sarcina! chicot  goodluck
Nu iti mai vad graficul ,nimic! nustiu
Noi,oricum avem pampoanele pregatite! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Far, eu nu vad spotting la tine,de ce ar treb sa vina?Dc temp tot creste, poate nu mai vine... nustiu

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-11-15 17:11:52)

#1399 2010-11-15 17:13:18

Almi Ingerash
Addicted member

timea... sunt curioasă care din noi va fi violat primul: el de mine sau eu de el rotfl2

mayya kram puss mulțumesc mult mult mult de tot!

vrăbiuța păi umblu prin el acum... mi-am băgat nesul prins setări lol c?nd termin anunț big_smile

LE: legat de sarcină... nu are cu ce să se prindă... ?n primul r?nd am ?nceput să iau duphastonul de ieri și dacă nu am ovulat p?nă ieri, nu voi ovula nici de acum după ce l-am ?nceput.. deci așteptăm luna următoare smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-15 17:14:34)

#1400 2010-11-15 17:16:42

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buna fetelor v-am tot citit azi dar nu am avut timp sa scriu

Almi fruntea sus tzatele inainte si fundu inapoi asa imi zicea cineva aici pe forum cand eu eram trista . Fa-te frumoasa si asteapta-ti sotul el sigur va sti cum sa te faca sa te simti bine .

far nu te mai gandi ca ar trebui sa iti vina maine gandeste pozitiv poate nu ma vine

nu mai stiu ce am citit dar va pup pe toate puss puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2010-11-15 17:18:26)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1401 2010-11-15 17:18:01

far_away
Hero member

vrabi nu am spotting, dar maine e ziua in care normal ar incepe menstr, daca nu apare va fi ziua 1 de intarziere big_smile
ce n-as da eu sa fie bebe rugaciune
angel credema ca nu vreau sa imi vina tongue sa dea Dzeu sa nu mai vina 9 luni big_smile:

Almi ia aminte la ce ti-am zis mai sus....nu vreau sa te mai vad trista..... drink

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-15 17:21:37)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1402 2010-11-15 17:19:30

Almi Ingerash
Addicted member

angel_sweety a scris:

Almi fruntea sus tzatele inainte si fundu inapoi asa imi zicea cineva aici pe forum cand eu eram trista . Fa-te frumoasa si asteapta-ti sotul el sigur va sti cum sa te faca sa te simti bine .

angel!!! nu ai uitat!!  big_smile puss
rodnar

gata vrăbiuța merge graficul

LE: merg să fac băiță și revin puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-15 17:20:51)

#1403 2010-11-15 17:25:49

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Almi Ingerash a scris:

angel_sweety a scris:

angel!!! nu ai uitat!!  big_smile puss
rodnar

gata vrăbiuța merge graficul

LE: merg să fac băiță și revin puss

normal ca nu pentru ca in clipa aia chiar ma simteam cu moralul la pamant si ai reusit sa ma inveselesti. Si tu fi fericita ca iti vine sotul, al meu a plecat azi dimineata  grater

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1404 2010-11-15 17:30:52

vrabiutza
Sr. member

far_away a scris:

vrabi nu am spotting, dar maine e ziua in care normal ar incepe menstr, daca nu apare va fi ziua 1 de intarziere big_smile
ce n-as da eu sa fie bebe rugaciune
angel credema ca nu vreau sa imi vina tongue sa dea Dzeu sa nu mai vina 9 luni big_smile:

Almi ia aminte la ce ti-am zis mai sus....nu vreau sa te mai vad trista..... drink

Din cate vad eu la graficul tau, azi e prima zi de intarziere, k eu CM= 28,deci... tongue

Almi, dar de ce nu il ai la semnatura, k nu stiu sa caut in alta parte nustiu
Eu tot caut pe net trat pt anexita!Se pare k nu mi-l pot recomanda singura si mi-am cam pus eu singura diagnostic... cesafac as fi in stare sa-mi ciurui funduletzul o saptamana,numai sa nu mai am astfel de dureri! Voi ce ziceti? Oare dr asta nu a vazut k am anexita?oare sa nu am?Pai atunci de ce ma doare asa rau burta si spatele inainte sa-mi vina si imi vine si mult si dureros si dereglat si cu stari de voma,toate simptomele pt anexita... cesafac
Ce ma sfatuiti? supa

#1405 2010-11-15 17:34:40

Almi Ingerash
Addicted member

n-am reușit să mă ridic de aici lol am ?nceput cu epilatul big_smile

far_away a scris:

Din cate vad eu la graficul tau, azi e prima zi de intarziere, k eu CM= 28,deci... tongue

promit că ?NCERC smile puss

vrabiutza a scris:

Almi, dar de ce nu il ai la semnatura, k nu stiu sa caut in alta parte nustiu
Eu tot caut pe net trat pt anexita!Se pare k nu mi-l pot recomanda singura si mi-am cam pus eu singura diagnostic... cesafac as fi in stare sa-mi ciurui funduletzul o saptamana,numai sa nu mai am astfel de dureri! Voi ce ziceti? Oare dr asta nu a vazut k am anexita?oare sa nu am?Pai atunci de ce ma doare asa rau burta si spatele inainte sa-mi vina si imi vine si mult si dureros si dereglat si cu stari de voma,toate simptomele pt anexita... cesafac
Ce ma sfatuiti? supa

iubita, dă click pe  sjuk de la semnătură și vei vedea și graficele mele ?minunate?  butter

angel, unde a plecat soțoiul tău?

LE: vrăbiuța eu zic să mergi la un alt gioneco... păi cum naiba să nu vadă o anexită?? yikes mi se pare inadmisibil roll
aaaaaaaa!!! și nu lua de capul tău nimic!!!

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-15 17:37:24)

#1406 2010-11-15 17:38:55

far_away
Hero member

vrabi sunt simptome pt anexita sau pt bebe????!!!???!!! big_smile
sa nu te superi pe mine ca insist, dar totusi, daca nici medicii nu au vrut sa iti dea tratament decat daca SIGUR nu e sarcina, atunci nu ai vrea sa iti faci un testulet? kram te rog sa nu te superi pe mine...
ciclul meu e de 29 zile,maine ar fi ziua 1 din nou....nu prea inteleg de ce zici tu ca azi e 1 zi de intarziere?

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-15 17:42:35)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.