homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relocare cu serivicul-5

#77 2010-11-27 22:48:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: relocare cu serivicul

ti-am zis eu le am de acum ceva ani, erau cele mai dragute poze zodiacale pe care le vazusem vreodata. dar cine stie, or mai fi pe acolo pe undeva tongue
orice ar fi, daca mai gasesc eu te anunt big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#78 2010-11-27 22:53:49

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

daca gasesti pentru pesti, ma anunti si pe mine ?  rodnar

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#79 2010-11-27 22:54:42

coraline
Addicted member

sigur big_smile nici o problema
orice gasesc iti trimit mail wink

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#80 2010-11-27 22:56:15

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

mersi frumos puss esti o scumpa

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#81 2011-08-03 22:39:42

coraline
Addicted member

hallo, remember me? lol sa va zic noutatile: iar ma relochez, cica lol

Publicitate

loading...

#82 2011-08-03 23:11:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

unde mergi, cora? smile

#83 2011-08-04 07:46:16

coraline
Addicted member

cica tot in italia lol oricum, asta pentru cei ce lauda multinationalele, oameni mai nesimtiti, mai plini de ei si mai mincinosi n-am vazut nicaieri altundeva. pe 5 trebuie sa plec si eu am aflat din pura intamplare si greseala ieri. insa nici nu aveau de gand sa imi spuna pana in septembrie si erau foarte contrariati cum de am aflat.
si eu ieri voiam sa dau avansul pentru cursurile de germana si franceza...care incepeau in septembrie. merita sa le prezint demisia pe masa

#84 2011-08-04 08:34:05

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

las' cora, mergi!! nu de alta, dar sa pot sa te vizitez si eu, ca mie mi'a placut roma si m'as intoarce oricand rodnar

#85 2011-08-17 07:44:03

coraline
Addicted member

mda, cica ma duc sigur din septembrie. problema e ca stau cateva luni si apoi ma intorc in tara, cu obligatia contractuala de a ramane in firma un an. deci pana la sfarsitul anului viitor nu imi pot da demisia daca vreau, trebuie sa raman aici pentru ca ei au decis sa ma trimita.
nu stiu ce sa fac cesafac nu ma vad stand aici inca un an + "sejurul" in italia, nu vreau de fapt sa stau atat sau sa fiu obligata sa raman, indiferent de situatie. un an e mult, se pot intampla multe cesafac

#86 2011-08-17 08:45:33

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Cora...ai idee unde mergi?Oras, provincie?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#87 2011-08-17 08:48:42

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Ma bag si eu ca musca putin big_smile Din cate am vazut eu acum, piata s-a mai dezmortit putin si se mai fac angajari. Poate doar mi se pare mie, sau nu ma pricep, sau poate doar prin Baia Mare si prin Cluj... Dar eu zic ca nu merita sa faci ceva ce nu-ti place, oricati bani ti-ar da.

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#88 2011-08-17 08:51:29

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

sincer eu nu inteleg de ce esti atat de dezamagita, eu as pleca oricand cu serviciul sa mai vad si altceva decat tara asta imputita plina de analfabeti si nesimtiti. Ar trebui sa imbratisezi sansa asta, cine stie ce posibilitati ai acolo, unde scrie ca trebuie sa te intorci in tara si sa lucrezi la firma asta inca un an? orice contract se poate desface...iti retin o suma de bani daca pleci mai devreme...big deal..zau asa

#89 2011-08-17 09:26:26

Kleo
Insomniac member

Sleep, nu e  chiar asa de usor. E bine departe de casa, sunt alti bani,alta civilizatie. Insa este si foarte greu...trebuie sa arati de 2 ori mai mult decat orice alt strain ca meriti sa fii acolo, esti departe de cei dragi, te privesc cu superioritate doar datorita faptului ca esti roman si ei italieni, cu toate ca in cap nu au mai mult ca tine.

Lucrurile nu sunt mereu albe sau negre, mai sunt si gri.Si vorbesc in cunostinta de cauza.

#90 2011-08-17 09:33:58

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

asa e.. e cu dus si intors.. si tu kleo stii cel mai bine
dar daca nu facem asta acum cat suntem tineri, mai tarziu o sa ne fie mai greu sa facem schimbari de genul asta
cora, eu m-as duce in locul tau.. chiar si numai pt experienta si ca mai tarziu o sa conteze asta in CV si asa in general ca ai muncit in afara tarii o sa fie un plus in fata altora.. nu oricine are sansa asta
stiu ca iti e greu, dar nu da cu piciorul ocaziei fara sa te gandesti bine

p.s. eu plec intr-un oras amarat, daca m-ar trimite in afara tarii, le-as zice si sarumana si le-as aprinde si o lumanare lol

si in plus sunt doar cateva luni, nu ani...oricum decizia e a ta, dar nu te grabi sa ii refuzi smile

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-08-17 09:37:48)

#91 2011-08-17 09:40:36

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

inteleg kleo, insa exact cum scrie si ioana, este o ocazie pe care nu oricine o are si ce nu te omoara te face mai puternic, eu una nu as rata-o pt nimic in lume. Evident ca nu umbla cainii cu covrigi in coada nicaieri pe Glob, daca acum la tinerete ti-e frica de schimbari...pai mai incolo ce ramane de facut?

#92 2011-08-17 09:42:00

Kleo
Insomniac member

Asa e Ioana. Insa sincer iti spun, nu as schimba nimic, chiar daca uneori plang noaptea de somn si nervi, ca trebuie sa tin pasul. La mine e si faptul ca in afara de ai mei, nu ma tine nimic in tara.

Cora, sa mi spui unde pleci. Cu putin noroc poate ne plangem una alteia, daca te trimit la sediul mare, e annabel sa ti tina de urat.big_smile

#93 2011-08-17 09:44:30

Kleo
Insomniac member

Asa este sleep, insa suntem persoane diferite cu prioritati diferite. Poate ceva ce e alegerea mea , tu nu ai face o in veci si vice versa. Cora e cea acre trebuie sa vada raportul avantaje-dezavantaje si sa ia cea maai buna hotarare pentru ea.

Ioana, cred ca daca te ar lasa sa il iei pe vulpix, te ai mai gandi tongue Glumesc

#94 2011-08-17 09:47:25

ioana_4
Diamond member

daca nu m-ar lasa, nu? tongue
scandal ce le-as face diablo

#95 2011-08-17 09:51:15

ioana_4
Diamond member

eu cred ca toate realizarile au la baza un sacrificiu mai mic sau mai mare, dupa caz
cum zici tu kleo ca ai nopti cand plangi in timp ce altii stau linistiti acasa la parinti..dar mai tarziu cu siguranta o sa se vada si beneficiile chinului de acum, eu cel putin asa cred, ca nimic nu pica din cer (bineinteles cu exceptii, cum ar fi persoanele f bogate care nu trebuie sa se chinuie cu nimic si au tot ce vor fara efort, de exemplu)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.