|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul-5#77 2010-11-27 22:48:45
Re: relocare cu seriviculti-am zis eu le am de acum ceva ani, erau cele mai dragute poze zodiacale pe care le vazusem vreodata. dar cine stie, or mai fi pe acolo pe undeva Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #78 2010-11-27 22:53:49
Re: relocare cu seriviculdaca gasesti pentru pesti, ma anunti si pe mine ? Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #79 2010-11-27 22:54:42
Re: relocare cu seriviculsigur nici o problema Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #80 2010-11-27 22:56:15
Re: relocare cu seriviculmersi frumos esti o scumpa Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #81 2011-08-03 22:39:42
Re: relocare cu seriviculhallo, remember me? sa va zic noutatile: iar ma relochez, cica Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#83 2011-08-04 07:46:16
Re: relocare cu seriviculcica tot in italia oricum, asta pentru cei ce lauda multinationalele, oameni mai nesimtiti, mai plini de ei si mai mincinosi n-am vazut nicaieri altundeva. pe 5 trebuie sa plec si eu am aflat din pura intamplare si greseala ieri. insa nici nu aveau de gand sa imi spuna pana in septembrie si erau foarte contrariati cum de am aflat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #84 2011-08-04 08:34:05
Re: relocare cu serivicullas' cora, mergi!! nu de alta, dar sa pot sa te vizitez si eu, ca mie mi'a placut roma si m'as intoarce oricand Offline #85 2011-08-17 07:44:03
Re: relocare cu seriviculmda, cica ma duc sigur din septembrie. problema e ca stau cateva luni si apoi ma intorc in tara, cu obligatia contractuala de a ramane in firma un an. deci pana la sfarsitul anului viitor nu imi pot da demisia daca vreau, trebuie sa raman aici pentru ca ei au decis sa ma trimita. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #86 2011-08-17 08:45:33
Re: relocare cu seriviculCora...ai idee unde mergi?Oras, provincie? Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #87 2011-08-17 08:48:42
Re: relocare cu seriviculMa bag si eu ca musca putin Din cate am vazut eu acum, piata s-a mai dezmortit putin si se mai fac angajari. Poate doar mi se pare mie, sau nu ma pricep, sau poate doar prin Baia Mare si prin Cluj... Dar eu zic ca nu merita sa faci ceva ce nu-ti place, oricati bani ti-ar da. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #88 2011-08-17 08:51:29
Re: relocare cu seriviculsincer eu nu inteleg de ce esti atat de dezamagita, eu as pleca oricand cu serviciul sa mai vad si altceva decat tara asta imputita plina de analfabeti si nesimtiti. Ar trebui sa imbratisezi sansa asta, cine stie ce posibilitati ai acolo, unde scrie ca trebuie sa te intorci in tara si sa lucrezi la firma asta inca un an? orice contract se poate desface...iti retin o suma de bani daca pleci mai devreme...big deal..zau asa Offline #89 2011-08-17 09:26:26
Re: relocare cu seriviculSleep, nu e chiar asa de usor. E bine departe de casa, sunt alti bani,alta civilizatie. Insa este si foarte greu...trebuie sa arati de 2 ori mai mult decat orice alt strain ca meriti sa fii acolo, esti departe de cei dragi, te privesc cu superioritate doar datorita faptului ca esti roman si ei italieni, cu toate ca in cap nu au mai mult ca tine. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #90 2011-08-17 09:33:58
Re: relocare cu seriviculasa e.. e cu dus si intors.. si tu kleo stii cel mai bine Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-08-17 09:37:48) Offline #91 2011-08-17 09:40:36
Re: relocare cu seriviculinteleg kleo, insa exact cum scrie si ioana, este o ocazie pe care nu oricine o are si ce nu te omoara te face mai puternic, eu una nu as rata-o pt nimic in lume. Evident ca nu umbla cainii cu covrigi in coada nicaieri pe Glob, daca acum la tinerete ti-e frica de schimbari...pai mai incolo ce ramane de facut? Offline #92 2011-08-17 09:42:00
Re: relocare cu seriviculAsa e Ioana. Insa sincer iti spun, nu as schimba nimic, chiar daca uneori plang noaptea de somn si nervi, ca trebuie sa tin pasul. La mine e si faptul ca in afara de ai mei, nu ma tine nimic in tara. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #93 2011-08-17 09:44:30
Re: relocare cu seriviculAsa este sleep, insa suntem persoane diferite cu prioritati diferite. Poate ceva ce e alegerea mea , tu nu ai face o in veci si vice versa. Cora e cea acre trebuie sa vada raportul avantaje-dezavantaje si sa ia cea maai buna hotarare pentru ea. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #94 2011-08-17 09:47:25
Re: relocare cu seriviculdaca nu m-ar lasa, nu? Offline #95 2011-08-17 09:51:15
Re: relocare cu seriviculeu cred ca toate realizarile au la baza un sacrificiu mai mic sau mai mare, dupa caz Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|