homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relocare cu serivicul-6

#96 2011-08-17 19:57:01

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Re: relocare cu serivicul

De acord cu Ioana. Si eu m-as duce in alta tara fara sa clipesc. In primul rand pt oportunitatea de a trai si in mijlocul altor oameni, cu alta mentalitate, cultura, etc, in al doilea rand pt ca m-as gadi ce bine da la CV o chestie ca asta si-n al treilea rand pt a mai adauga ceva la experienta de viata smile.
Dar lucrurile astea depind de fiecare persoana in parte, poate ce mie mi se pare o oportunitate grozava, altuia i se pare ceva de doi bani, sau invers.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-08-17 19:57:27)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#97 2011-08-17 20:04:54

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

sleep, e dezamagita din mai multe motive ... unul dintre ele este ca daca pleaca in italia (bun, experienta noua, cv stufos, bla bla - astea partile bune, pe alea rele gen trebuie sa se adapteze, sa lucreze cu italienii - pe care nu ii prea suporta), trebuie sa ramana in firma actuala minim un an lol si corei ii place la nebunie unde lucreaza, ar dormi acolo daca ar putea lol

#98 2011-08-17 20:40:03

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da, asta e adevarat, nu ii place acolo, dar trebuie sa ne raportam si la ce vremuri sunt acum si la cat de greu se gaseste un job ok..nu stiu cum vi se pare voua, dar mie nu mi se pare ca e usor de gasit un loc de munca bun

#99 2011-08-17 20:54:28

sophie
Addicted member

mie mi se pare greu de gasit un loc de munca si punct smile unul bun necesita multe sacrificii, de cele mai multe ori ...

#100 2011-08-17 20:56:09

ioana_4
Diamond member

da, asa e..zilele astea m-am mai uitat si eu pe net dupa locuri de munca si nimic...

Publicitate

loading...

#101 2011-08-17 21:48:24

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mai...ma bucur ca toti sunt happy sa plece din tara, eu nu sunt fericita sa plec doar o luna doua ca apoi sa stau sa ma tarasc intr-o firma care nu imi place.
sa fiu obligata sa dau mii de euro inapoi daca vreau sa imi dau demisia si doar pentru ca mi-au dat "privilegiul" sa ma duc in milano.

daca plecam sa ma relochez de tot, mai era cum era, dar asa ma intorc in aceeasi firma, aceeasi tara de kkt detestata de toti, pe un salariu de tot rasul facand ceva ce nu imi place.

si totul pentru ca "vai doamne" plec din tara. pentru cat? o scurta perioada? sa ma intorc tot aici? la exact cum spune soph o firma pe care o ador si unde as vrea sa si dorm noaptea? tare asta soph rotfl

am interviuri in alta parte dar astept raspunsuri....ei m-au luat din scurt, tre acum sa le dau raspunsul desi nici nu se asteapta la unul negativ. si eu ce sa fac? sa zic "da sefu fac cum vrei tu ma duc unde vrei tu si te ador pentru ca ma obligi sa raman un an la tine desi tu ma poti concedia oricand si sa stau pe un salariu de call-center-ul plateste mai bine".

chiar credeti ca daca plec din tara imi va fi genial de bine? sau daca raman un an aici nu ma pot concedia/disponibiliza oricand? sau poate vreau eu sa ma duc undeva mai bine platit si le dau lor la despagubiri de fac credite la banci?

chiar am impresia ca mirajul asta al strainatatii deja a depasit unele limite...

singurul motiv care ma tine aici este ideea ca nu am momentan unde sa ma duc altundeva, ma doare fix in cot (ca sa nu vorbesc urat) de plecatul din tara, sa se duca ei daca vor, eu nu vreau. tot ce ma impinge la a ma mai gandi a doua oara este ideea ca nu stiu cand imi voi gasi altceva, ca poate o sa stau iar acasa fara bani. in rest, sanatate si virtute, aici nu as mai ramane nici 5 minute

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-17 21:51:05)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#102 2011-08-17 21:56:23

sophie
Addicted member

multumesc, multumesc  buga

stii ca esti datoare cu un telefon? tongue

#103 2011-08-17 22:03:58

ioana_4
Diamond member

dar daca nu vrei sa te duci, mai poti ramane la ei?

#104 2011-08-17 22:06:05

coraline
Addicted member

nu, daca nu ma duc in italia nu mai stau la ei.

am de ales, ori raman un an la ei pe acelasi salariu, munca muuuuuuuult mai multa si o luna relocare (care apropo inseamna munca sa imi iasa prin nas, nu fericirea "vai sunt in milano ha ha " cum vad ca o privesc multi) ori imi vad de drum in alta parte.

da soph lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-17 22:06:21)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#105 2011-08-17 22:08:08

ioana_4
Diamond member

ma gandeam ca poate iti mai dai si ceva la salariu cand te intorci...deci e vorba doare de o luna, nu mai multe
da, e grea decizia...pana cand trebuie sa dai raspunsul?

#106 2011-08-17 22:09:20

coraline
Addicted member

nu, nimic la salariu, ramane acelasi pe parcursul intregului an, adica cat am si acum. cam o luna, maxim doua. si apoi un an aici, ca vreau ca nu vreau. si culmea ar fi sa vreau sa plec si sa le mai si dau lor bani apoi.

cica pana maine lol si eu ieri am aflat lol

#107 2011-08-17 22:11:54

ioana_4
Diamond member

nasol asta...bine, dar banuiai oricum..dar nu se face asa ceva, sa iti dea o zi de gandire
mie macar mi-au dat 2 luni lol

#108 2011-08-17 22:13:46

coraline
Addicted member

da exact lol pai eu voiam sa dau avans la cursuri de limbi straine, in septembrie la bag la master, am si eu viata mea, chiar asa numai pentru ca sunt tanara tre sa incep sa schimb non stop ceva, sa nu pot sa tin la linistea mea sufleteasca si la pacea mea? sa fac ce vor ei de dragul schimbarii? detest schimbarile, nu ma pot adapta asa usor in situatii noi. asta sunt eu si pace.
si mai ales sa dau un raspuns imediat, ca deh, s-au hotarat ei mai greu sa imi spuna

#109 2011-08-17 22:18:25

coraline
Addicted member

eu cred ca soph a punctat-o cel mai bine aici, nici eu nu as fi putut sa o spun mai bine.

sophie a scris:

sleep, e dezamagita din mai multe motive ... unul dintre ele este ca daca pleaca in italia (bun, experienta noua, cv stufos, bla bla - astea partile bune, pe alea rele gen trebuie sa se adapteze, sa lucreze cu italienii - pe care nu ii prea suporta), trebuie sa ramana in firma actuala minim un an lol si corei ii place la nebunie unde lucreaza, ar dormi acolo daca ar putea lol

puteam sau nu sa plec in italia, de fapt nu asta e discutia, daca era sa plec fara obligatia de a sta un an m-as fi dus fara probleme. dar ideea de a fi blocata aici un an imi repugna complet.

#110 2011-08-17 22:22:14

sophie
Addicted member

i know,  i know smile
vezi ca ti-am lasat ceva pe mess

#111 2011-08-17 22:43:06

coraline
Addicted member

off soph scuze dar am uitat sa intru. fug la baie ca am avut o zi groaznica si intru si vorbim acolo ok? puss

#112 2011-08-17 22:51:11

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

eu am presupus ca iti da un anumit salariu (marit substantial) pe perioada in care vei fi plecata si pt anul acela obligatoriu in firma (nici tu nu ai dat toate detaliile), nici eu nu as pleca pe acelasi salariu

sincer nu stiu pt ce mai ceri pareri daca deja ai luat o decizie dar in fine, tu stii cel mai bine,  iti urez bafta indiferent ce te hotarasti sa faci

#113 2011-08-17 22:58:05

coraline
Addicted member

sleep sincer speram sa existe anumite parti pe care eu le-am ratat smile ceva pozitiv/negativ care sa imi usureze decizia, eu sunt subiectiva, voi sunteti obiective si ganditi mai la rece, asa poate ma faceati sa vad altfel lucrurile.

din pacate da, merg pe fix aceiasi bani si pe perioada acelui an nu mi se va da un leu in plus.

asta e problema de fapt smile da, nici eu nu am dat toate detaliile la inceput, asa e.
am mai zis, daca era sa plec fara obligatie, ar fi fost f ok, ma plimbam macar lol
dar asa... stiu ca oricand daca voi vrea sa plec la mai bine (sau pur si simplu sa plec sa stau la soare ca nu mai vreau sa muncesc) nu pot. pentru ca si banii pe care ar trebui sa ii dau ca despagubire daca plec sunt foarte multi...

maine am al doilea interviu la o firma ff ok, sa speram ca imi vor usura ei decizia tongue

#114 2011-08-17 23:02:07

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.