|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul-6#96 2011-08-17 19:57:01
Re: relocare cu seriviculDe acord cu Ioana. Si eu m-as duce in alta tara fara sa clipesc. In primul rand pt oportunitatea de a trai si in mijlocul altor oameni, cu alta mentalitate, cultura, etc, in al doilea rand pt ca m-as gadi ce bine da la CV o chestie ca asta si-n al treilea rand pt a mai adauga ceva la experienta de viata . Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-08-17 19:57:27) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #97 2011-08-17 20:04:54
Re: relocare cu seriviculsleep, e dezamagita din mai multe motive ... unul dintre ele este ca daca pleaca in italia (bun, experienta noua, cv stufos, bla bla - astea partile bune, pe alea rele gen trebuie sa se adapteze, sa lucreze cu italienii - pe care nu ii prea suporta), trebuie sa ramana in firma actuala minim un an si corei ii place la nebunie unde lucreaza, ar dormi acolo daca ar putea Offline #98 2011-08-17 20:40:03
Re: relocare cu seriviculda, asta e adevarat, nu ii place acolo, dar trebuie sa ne raportam si la ce vremuri sunt acum si la cat de greu se gaseste un job ok..nu stiu cum vi se pare voua, dar mie nu mi se pare ca e usor de gasit un loc de munca bun Offline #99 2011-08-17 20:54:28
Re: relocare cu seriviculmie mi se pare greu de gasit un loc de munca si punct unul bun necesita multe sacrificii, de cele mai multe ori ... Offline #100 2011-08-17 20:56:09
Re: relocare cu seriviculda, asa e..zilele astea m-am mai uitat si eu pe net dupa locuri de munca si nimic... Offline Publicitateloading...
#101 2011-08-17 21:48:24
Re: relocare cu seriviculmai...ma bucur ca toti sunt happy sa plece din tara, eu nu sunt fericita sa plec doar o luna doua ca apoi sa stau sa ma tarasc intr-o firma care nu imi place. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-17 21:51:05) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #102 2011-08-17 21:56:23
Re: relocare cu seriviculmultumesc, multumesc Offline #103 2011-08-17 22:03:58
Re: relocare cu seriviculdar daca nu vrei sa te duci, mai poti ramane la ei? Offline #104 2011-08-17 22:06:05
Re: relocare cu seriviculnu, daca nu ma duc in italia nu mai stau la ei. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-17 22:06:21) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #105 2011-08-17 22:08:08
Re: relocare cu seriviculma gandeam ca poate iti mai dai si ceva la salariu cand te intorci...deci e vorba doare de o luna, nu mai multe Offline #106 2011-08-17 22:09:20
Re: relocare cu seriviculnu, nimic la salariu, ramane acelasi pe parcursul intregului an, adica cat am si acum. cam o luna, maxim doua. si apoi un an aici, ca vreau ca nu vreau. si culmea ar fi sa vreau sa plec si sa le mai si dau lor bani apoi. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #107 2011-08-17 22:11:54
Re: relocare cu seriviculnasol asta...bine, dar banuiai oricum..dar nu se face asa ceva, sa iti dea o zi de gandire Offline #108 2011-08-17 22:13:46
Re: relocare cu seriviculda exact pai eu voiam sa dau avans la cursuri de limbi straine, in septembrie la bag la master, am si eu viata mea, chiar asa numai pentru ca sunt tanara tre sa incep sa schimb non stop ceva, sa nu pot sa tin la linistea mea sufleteasca si la pacea mea? sa fac ce vor ei de dragul schimbarii? detest schimbarile, nu ma pot adapta asa usor in situatii noi. asta sunt eu si pace. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #109 2011-08-17 22:18:25
Re: relocare cu seriviculeu cred ca soph a punctat-o cel mai bine aici, nici eu nu as fi putut sa o spun mai bine.
puteam sau nu sa plec in italia, de fapt nu asta e discutia, daca era sa plec fara obligatia de a sta un an m-as fi dus fara probleme. dar ideea de a fi blocata aici un an imi repugna complet. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #110 2011-08-17 22:22:14
Re: relocare cu seriviculi know, i know Offline #111 2011-08-17 22:43:06
Re: relocare cu seriviculoff soph scuze dar am uitat sa intru. fug la baie ca am avut o zi groaznica si intru si vorbim acolo ok? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #112 2011-08-17 22:51:11
Re: relocare cu seriviculeu am presupus ca iti da un anumit salariu (marit substantial) pe perioada in care vei fi plecata si pt anul acela obligatoriu in firma (nici tu nu ai dat toate detaliile), nici eu nu as pleca pe acelasi salariu Offline #113 2011-08-17 22:58:05
Re: relocare cu seriviculsleep sincer speram sa existe anumite parti pe care eu le-am ratat ceva pozitiv/negativ care sa imi usureze decizia, eu sunt subiectiva, voi sunteti obiective si ganditi mai la rece, asa poate ma faceati sa vad altfel lucrurile. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #114 2011-08-17 23:02:07
Re: relocare cu seriviculbafta la interviu! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|