|
Nu esti logat.
Ajutor!nu gasesc#1 2010-11-04 22:18:25
ajutor!nu gasescscuzati ca am deschis un subiect nou pt asta ,dar nu gasesc nici cum topicul despre situatiile jenante din pat..aseara citeam si tare ma amuzam...si din cauza ca netu a cazut ......nu am mai putut citi..iar acum nu mai gasesc...de 20 de minute caut...va rog lasati un link:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-11-04 22:22:25
Re: ajutor!nu gasesce la totul despre sex, si printre primele.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-11-04 22:22:43
Re: ajutor!nu gasescpoti folosi functia search din coltul din stanga sus Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2010-11-04 22:41:02
Re: ajutor!nu gasescooo..ms fetelor:*..eu tot la discutii diverse cautam...si nu tiam exact ce titlu are..sal caut acolo sus.. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|