|
Nu esti logat.
Arefam regleaza sau prelungeste menstra?#1 2010-11-05 08:09:18
arefam regleaza sau prelungeste menstra?buna am fost recent la un control la dr ginecolog in speranta ca voi da de cineva dispus sa ma consilieze si ghideze in a deveni mamica i-am spus ca de 2 ani nu ne mai protejam , i-am spus ca am ovare polichistice si i-am aratat si cv analize facute la indicatiile dr endocrinolog (fsh,tsh..), mi-a facut o ecografie pelvina si a descoperit o anexita ptr care am primit tratament - cuminol.arcoxiasi 3 ovule canesten - in plus i-am spus ca mie ciclu imi vine la 35 zile si nu a fost prea incantata sa auda asta si mi-a dat si arefam ptr 4 luni din ziua 16-25 problema mea e ca acum mi-a aparut o scurgere de parca mi-a venit menstra desi nici nu am terminat cele 10 pastile de luat e normal ? e mai bine sa am menstra 2 sapt? ma cam dor ovarelesi simt un disconfort a mai trecut cv prin asta o sa mi se regleze ciclul dupa astea 4 luni sau poate nu imi mai vine deloc nici la 35 de zile ce sa mai zic sansele de a ramane insarcinata de asemenea dr mi-a spus cv de laparoscopie dar fara detalii oare ce ma asteapta in speranta ca nu v-am plictisit astept un raspuns un sfat multumesc Offline #2 2010-11-22 16:33:11
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?arefam e un progesteron...scopul cred ca e sa iti regleze ciclul la 28 zile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-12-02 20:39:04
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?buna seara..am fost de curand la medic pt ca ma durea in partea dreapta crezand ca e apendicita si mia gasit ca am anexita pe langa asta eu aveam glanda si de curand am aflat ca ar fi hipertiroida si am intrebat care sunt sansele sa fac un copil si a zis ca eu nu am ovulatie si mi-a dat sa iau arefam ca sa imi regleze menstruatia....acum intrebarea mea este acest medicament este doar pt reglarea menstruatie sau pot sa si raman insarcinata adica nu actioneaza ca un anticonceptional nu??sau cum se manifesta la ce e buna ca am citit ca la multe persoane insarcinate li sa dat arefam.....Si e chiar asa daca ai hipertiroida sunt sanse minime sa ramai insarcinata si daca ramai sunt riscuri mari va rog ajutati-ma si pe mine.multumesc Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2010-12-02 20:39:25) Offline #4 2010-12-02 20:54:44
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?in primul rand, nu trebuia sa se arunce sa-ti spuna ca nu ai ovulatie doar uitandu-se la tine. Offline #5 2010-12-03 18:36:03
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?ok ms mult gargarita.....pana sa ajung la doctorul endocrinolog as vrea sa zic ca nu cred sa am hipertiroida pt ca din cate am citit eu pe aici pe net de la hipertiroida slabesti cate putin si eu de 1 an de zile nu am slabit delok la fel am ramas..deci nu stiu ce sa mai zic Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2010-12-03 18:36:14) Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-03 18:55:17
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?pai credeam ca diagnosticul de hipertiroidita a fost pus in baza rezultatelor unor analize... Offline #7 2010-12-05 01:19:11
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?Pai da asa a zis doctor ginecoloaga care am fost acum dupa ce a vazut aceste rezultate pe care le-am facut anul trecut de ex:TSH ESTE- 1.95..0.25-5.00 T4- 11.66 ...9.00-20.0 SI T3- NU AM FACUT mai este TPOK(ANTI TIROID)- 10.0 ...0-50 daca sti ce e SI LH-4.22....1.1-7 FSH-6.5....1.7-12 SI TESTOSTERON TOTAL!-0.82.....9.9-27-8.Mai este ceva de ex la TSH -VALORILE CRED CA SUNT.... EUTIROIDIE:0.25-5...HIPERTIROIDIE:<0.15...SI HIPOTIROIDIE:>7.Cam astea sunt daca te pricepi cat de cat spune-mi si mie crezi ca e sau nu hipertiroidie?/ Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2010-12-05 01:19:41) Offline #8 2010-12-05 13:31:45
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?valorile sunt in limite dar se vede o tendinta catre hipertiroidie. eu zic ca n-ai de ce sa te ingrijorezi dar pentru linistea ta poti merge la un endocrinolog ( nu ginecolog!) cu analizele. probabil o sa te sfatuiasca sa repeti analizele la anumite intervale de timp. Offline #9 2010-12-05 14:23:47
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?
nici vorba de hipertiroidie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-12-05 17:27:12
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?doctoressa acesta e Testosteron total! exact asa e si cu semnu acela VALOARE OBTINUTA:0.82 SI acestea sunt valorile normale cred ca sunt 9.9-27.8 asa scrie pe foaie si vam zis analizele sunt facute de anul trecut.?MS mult gargarita oricu o sa ma duc la endocrinolog sa vad cum e si despre ce e vb...si doctoressa crezi ca nu ar fi hipertiroida cred ca tu te pricepi mai bn la chestiile astea nu..multumesc mult pentru raspunsuri Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2010-12-05 17:27:36) Offline #11 2010-12-06 16:58:48
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?deci testosteronul total a iesit extrem de mic.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2010-12-08 15:30:41
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?Am inteles si daca a iesit mic este o problema adica am eu ceva in neregul in afara de hipertiroidie???....multumesc mult pt raspunsuri Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2010-12-08 15:30:54) Offline #13 2010-12-22 16:51:29
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?
Buna ziua, Offline #14 2010-12-25 20:46:28
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?am scris si in postul catre costina care e acel singur lucru, nu a fost un mesaj ascuns...mi s-a parut ca e musai sa mai consulte si alt medic. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2014-07-17 09:35:06
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?Buna. Sunt tare nedumerita. Am fost la un control endocrinologic deoarece avem un ciclul foarte neregulat dupa intreruperea contraceptivelor. In urma cu 7 luni, am fost la ginecolog si mi-a dat duphaston, am luat 3 luni de zile timp in care mi-a venit ciclul normal, iar dupa incheierea perioadei de 3 luni in loc sa se regleze a venit abia dupa 2 luni cu arefam si referemin. Ulterior m-am decis sa fac si un control endocrinologic si mi-a prescris sa i-au arefam 10 zile cate o pastila pe zi din a 15-a zi, am luat dar inca nu mi-a venit. Care dintre voi a luat si dupa cate zile de la terminarea celor 10 zile va venit, pentru ca eu deja am 5 zile si nimic. Offline #16 2014-07-20 09:18:04
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?cam la 5 zile dupa progesteron ar trebui sa apara menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2015-02-13 20:26:41
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?din toamna se pare ca am inceput sa am cm neregulate si de la 3 luni am ajuns la 1 luna jum intre menstuatii. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #18 2015-02-16 20:15:07
Re: arefam regleaza sau prelungeste menstra?ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns, va rog? That which doesn't kill us makes us stronger! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|