|
Nu esti logat.
Ce sa fie oare?#1 2010-11-06 01:36:42
Ce sa fie oare?Salut tuturor. In seara asta stand pe scaun la birou, am simtit o mica durere in zona penisului, mai exact la gland. M-am decalotat si am observat un firicel de par iesit prin gland, deasupra lui, pe margine si durerea cred ca s-a produs din cauza faptului ca acel firicel m-a ranit, adica m-a taiat putin. Sa fie oare o problema, ciudat e ca nu l-am observat pana acum, si de ce tocmai in zona respectiva:-? Sa vizitez un urolog? Multumesc pt raspunsuri. Ultima oara a fost editat de 7 7 7 (2010-11-06 03:18:08) Offline #2 2010-11-22 16:34:33
Re: Ce sa fie oare?sa stai calm ca o sa iti treaca Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-11-22 18:18:17
Re: Ce sa fie oare?si ma simt foarte ametita:( Offline #4 2010-11-22 18:46:41
Re: Ce sa fie oare?In primul rand, nu mai posta intrebarea la mai multe topicuri, o singura data e de ajuns, altfel s-ar putea sa-ti iei warn. In al doilea rand, intr-adevar, cel mai bine ar fi sa mergi la un consult ginecologic fiindca aici noi doar de putem da cu parerea n necunostinta de cauza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|