homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina?

#1 2010-11-07 18:10:55

maria-c
New member
Inregistrat: 2008-06-03

posibila sarcina?

Buna, stiu ca e plin forumul de astfel de subiecte, dar sunt intr-adevar ingrijorata.
Am avut un contact sexual protejat pe data de 30 octombrie. Menstra trebuie sa vina pe 16 luna asta, asa ca inca nu pot spune ca a intarziat. Ideea e ca desi cu prezervativ, nu a ejaculat inauntrul meu, dar dupa am observat ca din prezervativ se scursese ceva lichid, desi era intact si nu stiu daca a ajuns si in mine sau nu. E posibil ca un astfel de accident sa provoace o sarcina? Ratiune imi spune sa stau calma, insa de a doua sau a treia zi dupa intamplare au inceput sa ma doara sanii. Alte simpotme nu mai am, gen varsaturi. Poate e paranoia, dar din cand in cand simt o durere difuza in ovare, posibil sa fie din cauza menstrei pt. ca de regula am simptome cu ceva vreme inainte, dar mi se pare cam devreme pentru asta.

Voi ce ziceti? Se poate asa ceva si mai ales e posibil ca simpotemele de sarcina sa apara dupa cateva zile?

#2 2010-11-07 18:25:20

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: posibila sarcina?

daca prezervativul l-a scos intreg (daca nu era rupt) nu avea cum sa se scurga din el in tine, asa ca stai linistita.
iar semnele unei sarcini nu apar nicidecum dupa 2-3 zile.
linisteste-te ca nu ai cum sa ramai insarcinata.

Iubesc si sunt iubita

#3 2010-11-07 18:48:30

maria-c
New member
Inregistrat: 2008-06-03

Re: posibila sarcina?

Mersi mult pt raspuns.  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.