homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sanse am sa fiu insarcinata?

#1 2010-11-08 22:04:08

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

ce sanse am sa fiu insarcinata?

fetele luna trecuta pe data de 8 mi-a venit menstruatia...a fost totul normal ...mie tot timpul menstruatia imi vine mai devreme cu cateva zile dar tot timpu ...azi suntem in 8 si nu mi-a mai venit ...am avut contact sexual a doua zi dupa menstruatia de luna trecuta si a treia zi...atat... de atunci n-am mai avut contact sexual ptr ca eu sunt plecata din tara ptr o luna...ce sanse am sa fii ramas insarcinata la 2 zile dupa menstruatie...mentionez ca nu ne protejam aboslut deloc...ptr ca vrem un bebe...multumesc

Am o minune de fetitza hjarta

#2 2010-11-08 22:15:35

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: ce sanse am sa fiu insarcinata?

dat fiind ca au trecut 3 saptamani de la contactul cu risc poti face un test de sarcina ca sa fii sigura

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2010-11-08 22:16:27

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

sau de la 1 saptamana de cand trebuia sa iti vina menstruatia smile

#4 2010-11-08 22:21:32

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

asta stiam smile o sa fac, vroiam doar sa stiu cat de mari sunt sansele sa fii ramas atunci dupa 2 zile de la menstruatie ...eu am auzit ca primele 10 zile incepand cu prima zi de menstruatie sunt sanse mici sa ramai nu stiu cat e de adevarat...mai astept pareri...multumesc

Am o minune de fetitza hjarta

#5 2010-11-08 23:05:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Daca ai ciclu regulat, poti sa iti calculezi si perioada fertila si dupa cum spui tu, in principiu nu sunt prea mari sansele sa fi ramas insarcinata, dar nu poti sti niciodata. Deci fa un test de sarcina, cum au zis fetele.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.