homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nebuna sau nu?-3

#39 2010-11-10 13:18:22

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Re: nebuna sau nu?

Dar de ce nu ar trebui sa aiba incredere in el si sa astepte sa se mute? Nu intotdeauna e ceva necurat la mijloc...si eu am facut greseala sa nu am incredere in prietenul meu si apoi am regretat enorm. O sa va povestesc pe scurt:

S-a intamplat intr-un timp ca el sa-mi spuna ca se duce pana in alt oras (stam intr-un oras mic, unde posibilitatile sunt limitate) si, evident, am vrut sa merg cu el. El nu voia sa ma ia si nu intelegeam de ce. Mi-a zis initial ca se duce la un unchi de-al lui care sta acolo si i-am spus sa ma ia si ma duc la cumparaturi cat merge el in vizita. Nu voia cu niciun chip. Indarjirea mea era cu atat mai mare cu cat mai fusese o data cu o saptamana in urma tot fara sa ma ia cu el.
Am acceptat tacit si la ora la care stiam ca pleaca, am plecat si eu cu o prietena cu masina spre orasul respectiv. Cand am ajuns si am vazut ca are masina parcata la mall, am zis ca innebunesc, eram ferm convinsa ca se intalneste cu alta. Am ramas in masina si am trimis-o pe tipa sa vada daca e prin mall cu cineva. A venit si mi-a spus ca l-a vazut in Sephora. Nu stiam ce sa mai cred.
Ne-am intors acasa si seara m-a sunat sa ne intalnim. Nu prea am vrut, dar am acceptat. Fusese sa-mi ia mie un parfum pe care i-am spus ca mi-l doream enorm. Mi-a explicat cum prima data nu l-a gasit, de ce nu a vrut sa ma ia cu el etc. M-am simtit extrem de prost ca nu am avut incredere in el, ca era sa stric tot cu paranoia mea.

A fost un pic cam lunga povestirea, dar daca ati citit, sper sa intelegeti ca merita sa le acordam baietilor de langa noi incredere. Bine, nu se compara cu situatia asta, dar voiam sa subliniez ca poate chiar nu are nimic de ascuns.

Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2010-11-10 13:20:11)

#40 2010-11-10 14:12:43

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

heart_breaker, sper ca realizezi ca tu esti caz relativ izolat.

#41 2010-11-10 14:57:17

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

si totusi, daca are ceva de ascuns?

V... esista o alta posibilitate.. mai ales daca tot el ti-a spus sa intrebi si pe forum, nu crezi ca e posibil ca sa citeasca treburile de aici, prin urmare sa fie si el cu un pas inaintea ta?

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#42 2010-11-10 15:11:55

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Sincer, ma indoiesc fiindca nici nu stie ce user am lol  Ideea e ca lui nu i se pare nimic deplasat si nici motiv de circ din partea mea, asa ca presupune ca si restul lumii ar fi de aceeasi parere. E foarte sigur pe anumite chestii pe care le face si e absolut convins ca numai eu am o parere contrara. Si da, normal ca si eu i-am reprosat ca sigur are ceva de ascuns, se arata total indignat de acuzatiile astea si-mi expune aceleasi motive-ca e gelos si ca ala cu care sta e un terminat si ca nu vrea sa ne intalnim noaptea pe-acolo, ca nu vrea sa ma auda ala cand facem sex, ca e mizerie/dezordine bla bla.

#43 2010-11-10 15:18:11

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da atunci cere-o sa te duci ziua, si sa nu faceti sex, sa va uitati la un film, sau ceva. SI nu inteleg, prefera sa v-auda frati-tu cum faceti sex?

Publicitate

loading...

#44 2010-11-10 15:29:50

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

V's bunny a scris:

se arata total indignat de acuzatiile astea si-mi expune aceleasi motive-ca e gelos si ca ala cu care sta e un terminat si ca nu vrea sa ne intalnim noaptea pe-acolo, ca nu vrea sa ma auda ala cand facem sex, ca e mizerie/dezordine bla bla.

nu vreau sa alimentez vreo teorie a conspiratiei ca nu e cazul. mie insa motivele pe care le invoca mi se par total aiurea:
1. e gelos - pe cine anume? doar e si el de fata cand si daca te intalnesti cu colegul lui. si chira daca el n-ar fi acolo, daca e gelos pe colegul lui inseamna ca e gelos si pe postas, si pe vanzatorul de la magazin, pe toata lumea. sau sa inteleg ca tu iesi din casa doar insotita de el?
2. ma gandesc ca au camere separate, nu vad cum v-ati putea intalni noapte cu el
3. poti merge la el si fara sa faceti sex, iar daca faceti nu inseamna ca ala sta cu urechea la usa sau ca voi treziti tot blocul cu galagia
4. de mizerie nu mai zic nimic...
atat vreau sa-ti spun ca mie una astea nu mi se par argumente. macar sa aiba bunul simt sa-ti spuna adevarul...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#45 2010-11-10 16:09:01

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

deeadeea21 a scris:

Da, am precizat ca nu se compara situatiile. Oricum, o admir pe V pentru calmul cu care a acceptat situatia atata timp...

#46 2010-11-10 16:34:37

V's bunny
Full member

heart_breaker a scris:

deeadeea21 a scris:

Da, am precizat ca nu se compara situatiile. Oricum, o admir pe V pentru calmul cu care a acceptat situatia atata timp...

smile Asta pt ca, dupa cum am mai spus, n-am simtit ca e vba de ceva f grav, lasand la o parte situatia in sine, care clar e penibila. O sa va tin la curent cu ce se mai intampla. Multumesc tuturor pt. pareri si sfaturi puss

#47 2010-11-10 17:01:19

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

bunny...acum mai in gluma mai in serios...eu zic sa mergi plangand la usa lui, sa ii spui ca te-ai certat cu frate-tu si ca te-a dat afara din casa...vrea nu vrea trebuie sa te lase la el ca e o situatie critica lol

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#48 2010-11-10 18:26:51

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

caterinca maxima ideea cu prietenu de la apometre  rotfl2  rotfl  rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

#49 2010-11-10 19:18:39

V's bunny
Full member

x_ynna a scris:

bunny...acum mai in gluma mai in serios...eu zic sa mergi plangand la usa lui, sa ii spui ca te-ai certat cu frate-tu si ca te-a dat afara din casa...vrea nu vrea trebuie sa te lase la el ca e o situatie critica lol

rotfl sa stii ca m-am gandit si la asta

#50 2010-11-10 19:38:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

V's ori e truli, ori are ceva de ascuns, pentru ca motive normale si serioase nu ar avea.

#51 2010-11-10 19:48:36

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

Deuzza a scris:

caterinca maxima ideea cu prietenu de la apometre  rotfl2  rotfl  rotfl

rotfl  pai tot se fac revizii la greu in perioada asta nu? lol
ideea lui x_ynna mi se pare chiar foarte buna big_smile faze cu "sunt gelos pe colegu' " sunt de om cam dus cu capu'  lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#52 2010-11-10 20:23:18

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

super faina ideea cu apometrele rotfl2

#53 2010-11-10 23:59:47

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Acum, ca m-am gandit mai bine mi-am amintit ca si iubi avea momente d-astea in care nu vroia si pace sa mergem la el... de exp nu vroia sa stam la bunica-sa care sta f aproape de mine... prefera sa inghetam afara sau sa stea fara sex, si nu-mi dadea niciun motiv. Am dezlegat eu pana la urma misterul si tot m-am dus (nu ca m-as fi gandit ca o tinea pe vreuna ascunsa acolo,dar nu intelegeam)... de fapt ii era rusine ca nu avea cine stie ce in casa, de parca pe mine decorul ma interesa. Apoi, nu vroia sa mergem la matusi-sa, unde fusesem de mule ori inainte... dar il jignise aia nu mai stiu cu ce si nu vroia sa si calce pe orgoliu.

In orice caz, eu de cate ori am banuit ceva am investigat... de regula ma agitam degeaba pt ca barbatii functioneaza uneori tare ciudat, dar pt linistea ta eu iti recomand sa faci in asa fel incat se te duci acolo fara sa stie el. Nu o sa ai nimic de pierdut, dimpotriva

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#54 2010-11-11 00:10:53

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

de multe ori barbatii sunt simpli si functioneaza dupa principii banale, dar noi fetele, cu talentul nostru nebanuit, complicam totul si aducem la rangul de tragedie.
mai bine, in loc sa stai sa iti pierzi noptile gandindu-te ca cine stie ce o face el in casa, gasesti o modalitate sa te afisezi la el. ca esti disperata din X motive si voiai sa ajungi la el mai repede, ca te-a dat fratitu afara din casa ca a venit cu o fata si nu te vrea in zona, motive se gasesc

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.