|
Nu esti logat.
Nebuna sau nu?-3#39 2010-11-10 13:18:22
Re: nebuna sau nu?Dar de ce nu ar trebui sa aiba incredere in el si sa astepte sa se mute? Nu intotdeauna e ceva necurat la mijloc...si eu am facut greseala sa nu am incredere in prietenul meu si apoi am regretat enorm. O sa va povestesc pe scurt: Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2010-11-10 13:20:11) Offline #40 2010-11-10 14:12:43
Re: nebuna sau nu?heart_breaker, sper ca realizezi ca tu esti caz relativ izolat. Offline #41 2010-11-10 14:57:17
Re: nebuna sau nu?si totusi, daca are ceva de ascuns? Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #42 2010-11-10 15:11:55
Re: nebuna sau nu?Sincer, ma indoiesc fiindca nici nu stie ce user am Ideea e ca lui nu i se pare nimic deplasat si nici motiv de circ din partea mea, asa ca presupune ca si restul lumii ar fi de aceeasi parere. E foarte sigur pe anumite chestii pe care le face si e absolut convins ca numai eu am o parere contrara. Si da, normal ca si eu i-am reprosat ca sigur are ceva de ascuns, se arata total indignat de acuzatiile astea si-mi expune aceleasi motive-ca e gelos si ca ala cu care sta e un terminat si ca nu vrea sa ne intalnim noaptea pe-acolo, ca nu vrea sa ma auda ala cand facem sex, ca e mizerie/dezordine bla bla. Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-10 15:29:50
Re: nebuna sau nu?
nu vreau sa alimentez vreo teorie a conspiratiei ca nu e cazul. mie insa motivele pe care le invoca mi se par total aiurea: "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #45 2010-11-10 16:09:01
Da, am precizat ca nu se compara situatiile. Oricum, o admir pe V pentru calmul cu care a acceptat situatia atata timp... Offline #46 2010-11-10 16:34:37
Asta pt ca, dupa cum am mai spus, n-am simtit ca e vba de ceva f grav, lasand la o parte situatia in sine, care clar e penibila. O sa va tin la curent cu ce se mai intampla. Multumesc tuturor pt. pareri si sfaturi Offline #47 2010-11-10 17:01:19
Re: nebuna sau nu?bunny...acum mai in gluma mai in serios...eu zic sa mergi plangand la usa lui, sa ii spui ca te-ai certat cu frate-tu si ca te-a dat afara din casa...vrea nu vrea trebuie sa te lase la el ca e o situatie critica O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #48 2010-11-10 18:26:51
Re: nebuna sau nu?caterinca maxima ideea cu prietenu de la apometre Dragostea nu se stă, se face. Offline #49 2010-11-10 19:18:39
sa stii ca m-am gandit si la asta Offline #51 2010-11-10 19:48:36
pai tot se fac revizii la greu in perioada asta nu? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #52 2010-11-10 20:23:18
Re: nebuna sau nu?super faina ideea cu apometrele Offline #53 2010-11-10 23:59:47
Re: nebuna sau nu?Acum, ca m-am gandit mai bine mi-am amintit ca si iubi avea momente d-astea in care nu vroia si pace sa mergem la el... de exp nu vroia sa stam la bunica-sa care sta f aproape de mine... prefera sa inghetam afara sau sa stea fara sex, si nu-mi dadea niciun motiv. Am dezlegat eu pana la urma misterul si tot m-am dus (nu ca m-as fi gandit ca o tinea pe vreuna ascunsa acolo,dar nu intelegeam)... de fapt ii era rusine ca nu avea cine stie ce in casa, de parca pe mine decorul ma interesa. Apoi, nu vroia sa mergem la matusi-sa, unde fusesem de mule ori inainte... dar il jignise aia nu mai stiu cu ce si nu vroia sa si calce pe orgoliu. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #54 2010-11-11 00:10:53
Re: nebuna sau nu?de multe ori barbatii sunt simpli si functioneaza dupa principii banale, dar noi fetele, cu talentul nostru nebanuit, complicam totul si aducem la rangul de tragedie. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|